10 TRAVEL TIPS Spanje die u moet weten over10 TRAVEL TIPS Spanje die u moet weten over

Als u van plan bent een reis naar het zonnige Spanje deze zomer, dus de beste manier om het echte Spanje is op de reguliere toeristische attracties uitstappen en ga naar het platteland. Spanje is een echt mooi en vriendelijk, hier zijn enkele reizen tips om u te helpen het meeste uit uw bezoek in Spanje.

1. Neem de wc-papier!

Om welke reden, tijdens uw reis door Spanje, zult u merken dat veel van de openbare toiletten zijn niet gevuld met wc-papier. Laat je niet uit, zet een aanbod van wc-papier in de zak voordat u vertrekt.


2. Wees voorbereid op de siësta

Naarmate de tijd siesta is niet het grote probleem in Spanje, die wordt gebruikt om te zijn, wordt de middagpauze nog steeds serieus genomen. De meeste grote winkels in steden en grote steden zal open blijven, maar er zijn bars en restaurants gesloten vanaf ongeveer 14: 00-05: 00.

3. Contant geld en creditcards

Creditcards worden geaccepteerd in Spanje, maar u kunt problemen met de reischeques ervaren. Wees ervan bewust dat veel banken dicht om 02:00, dus als je wilt cheques verzilveren, naar de bank in de ochtend. Een ander ding bewust te zijn van is dat je vaak worden gevraagd om een ​​identiteitsbewijs met foto te produceren wanneer u een kaart gebruikt.

4. Wees voorbereid voor lawaai!

De Spaanse mensen houden om buiten te zijn en liefde om plezier te hebben. Wees niet verbaasd om mensen in de straten en zittend op een terras met een geweldige tijd, zijn tot laat in de nacht en verwacht niet dat ze het geluidsniveau laag te houden!

5. Wees voorzichtig met het oversteken van de straat

De straten van Spanje zijn over het algemeen zeer veilig en chauffeurs zijn hoffelijk. De meeste mensen gehoorzamen verkeersborden, om de weg over te steken op een zebrapad waar de voetganger heeft het recht van overpad, als er geen gevaar is. Maar je moet nog steeds voorzichtig, maar, en zorg ervoor dat de auto stopte, voordat u begint te steken.

6. Vraag wanneer je wilt dienst

Als je op een bar, staande beleefd en wachten om gediend te worden, je zal je niet ver komen. Je nodig hebt beleefd assertief te zijn en vragen voor wat je wilt of u in gevaar te worden genegeerd.

7. De lente en de herfst zijn de beste tijden om te reizen naar Spanje

Midden in de zomer in Spanje kan erg warm en plakkerig, vooral in de grote steden. Het is ook de drukste tijd van het jaar voor toeristen om te bezoeken, dus de beste tijd van het jaar naar Spanje te bezoeken is de lente of herfst, wanneer het weer is nog steeds goed, maar niet te warm.

8. Zeker proberen de tapas

Een van reizen insider tips voor Spanje is het zeker proberen de tapas. Velen zeggen dat het beste te zijn gekomen uit Spanje zijn de tapas. U kunt in een bar zitten en genieten van een eindeloze reeks van heerlijk eten en hebben nog ruimte voor meer. Tapas, is zeker een ervaring om niet te missen bij een bezoek aan Spanje.

9. Spanje is een groot land

Om echt te genieten van Spanje, moet je weg van de toeristische trekpleisters te krijgen. Helaas zijn veel van de belangrijkste toeristische gebieden zijn vol Engels fish and chips restaurants en bars Amerikaanse hamburgers, zodat je nodig hebt om te reizen naar het echte Spanje te zien. Houd er echter rekening mee, dat Spanje is een groot land en zal niet in staat zijn om Spanje te zien in een week.

10. Rijden in Spanje

Autoverhuur in Spanje is relatief goedkoop en de wegen zijn veilig. En 'beter is om een ​​auto te huren van een van de grote, bekende internationale bedrijven, en zich ook bewust zijn dat je een internationaal rijbewijs nodig.

Wilt u meer reistips voor Spanje delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha