10 TRAVEL TIPS Must Know-NEW YORK10 TRAVEL TIPS Must Know-NEW YORK

New York, New York! Het is waarschijnlijk de meest bekende stad in de wereld en zonder twijfel de meest opwindende. Dit is een stad die elke reiziger ten minste één keer moeten ervaren in hun leven, en hier zijn tien tips om te reizen naar New York voor de eerste keer bezoeker naar de Big Apple te helpen hebben de tijd van hun leven:

1. Neem uw wandelschoenen

De beste manier om de stad New York is je eigen twee voeten, dus neem een ​​paar stevige wandelschoenen, omdat je ze nodig hebt. Spring op een bus of de metro nemen en dan lopen en te verkennen. Op deze manier kun je veel meer van de stad te zien en te voldoen aan een aantal van de mensen ook.


2. Tipping douane in New York

Het bedrag dat het gebruikelijk om tip in New York is ongeveer 15% tot 20% en dat van toepassing is op de hutten, barkeepers en kelners in restaurants. Check uw factuur in restaurants, maar, want soms fooi voor u toevoegen.

3. Probeer niet te kijken als een toerist

Zoals in elke grote stad, je moet alert in New York te zijn, maar is hier gevaarlijker dan in elke andere stad. Een suggestie is nog steeds bezig om het niet te duidelijk dat je een toerist te maken. Het grootste eerbetoon aan Petty dieven, je bent niet een New Yorker, bevindt zich door een van de attracties te kijken naar een grote kaart van de stad.

4. De beste tijd om de bezienswaardigheden te zien is dinsdag tot en met zaterdag

De beste dagen om de bezienswaardigheden van New York zijn dinsdag tot en met zaterdag te zien. Maandag en zondag, sommige attracties strak en er kan worden geleid voor degenen die open zijn.

5. plannen van uw dagen voor vertrek

New York is een grote en drukke, zodat je beter hebben een plan in gedachten voor elke dag. Uit te werken, ten minste de avond ervoor, wat je wilt zien en hoe je er moet komen. Een beetje 'planning zal ervoor zorgen dat u geen afval een enkel moment in New York.

6. Ga winkelen op Fifth Avenue

Je kunt niet beter dan een trip down Fifth Avenue is het een beetje 'van winkelen u zoekt. Schouder aan schouder met de dames die lunch, ontbijt at Tiffany's, of gewoon wat tijd doorbrengen window shopping.

7. Krijg een bird's eye view van de Big Apple

Voor een opwindende weergave van New York, zul je nooit vergeten kunt u een helikoptervlucht van de stad. Er zijn vele reizen naar de diensten van een helikopter over de stad en een aantal van hen beginnen zo laag als een paar honderd dollar.

8. Neem als veel van de iconische monumenten als je kunt

Er zijn zo veel beroemde bezienswaardigheden van New York, dat is moeilijk om iedereen rond te krijgen. Er is, natuurlijk, het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, en er zijn een heleboel fantastische musea te zien. Een geweldige manier om tijd en geld te besparen om de attracties is om een ​​pas in New York City, dat toegang geeft tot de meeste van hen te kopen.

9. Heeft een hoop geld niet dragen

Een korte opmerking over de veiligheid en beveiliging weer, niet leiden tot een veel geld rond met u, want u zult het nodig hebben. Zwaaien rond bundels bankbiljetten alleen het aantrekken van de aandacht en alle grote winkels en restaurants accepteren kaarten en dat doen de meeste van de taxi toch.

10. krijgen een metro kaart MTA

New York slaapt nooit en dat omvat het transportsysteem. Om te gaan met het openbaar vervoer, is het een goed idee om am kaart MTA metro te krijgen en dan kun je deze gebruiken wanneer u maar wilt, zowel op de bussen en metro's.

Wat is uw favoriete reistips voor New York?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha