10 top tips voor huidverzorging voor rosacea

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 20, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Rosacea heeft als een van de meest voorkomende ziekte huid, maar de meest verkeerd begrepen worden. Miljoenen mensen over de hele wereld lijden aan dit probleem, maar velen van hen niet eens weten! De meeste mensen die van hun bestaan ​​weten! Maar hoe kun je een probleem zijn totdat u weet er alles van?

Rosacea wordt gekenmerkt door blozen, roodheid en vlekken op de huid van het gezicht vooral op de neus, wangen, kin en voorhoofd. Sommige mensen laten ook oculaire symptomen zoals droge ogen, gevoeligheid voor zonlicht, brandende of stekende van de ogen, enz. Mensen met rosacea moet speciale zorg van hun gevoelige huid te nemen. Het wordt belangrijk om triggers die de huid gemakkelijk kunnen irriteren. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, lotions en cosmetica kan de aandoening verergeren. Met behulp van huidverzorgingsproducten net en de juiste behandeling kan deze ziekte voor een groot deel te controleren.


Top 10 Skin Care Tips voor Rosacea:

Hier zijn de top tien tips voor huidverzorging voor rosacea:

Weten over de triggers:

De eerste en belangrijkste stap is om de triggers die rosacea kunnen verergeren op uw huid kennen. Enkele veel voorkomende irriterende stoffen die rosacea flare zijn alcohol, menthol, toverhazelaar, kamfer, pepermunt en parfums. Elke patiënt heeft verschillende gevoeligheidsniveaus gemeenschappelijke irriterende stoffen. Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat irriterend voor de huid en leidt tot een flare van rosacea op de huid. De beste manier om rosacea te beheersen is om huidverzorgingsproducten die vrij zijn van deze triggers zijn te gebruiken. Een test batch is aan te bevelen bij het zoeken naar een nieuw product. Als oorzaken branden, roodheid en stekend gevoel, gebruik het dan niet.

Zeg nee tegen Scrubs en Exfoliators:

Schrobben en exfoliërende niet alleen het verbeteren van de roodheid, maar ook de huid uitdrogen.

Hydratatie is de sleutel voor de huid Felice:

Het is een bekend feit dat de hydratatie is een must om je huid gezond en stralend te houden. Dezelfde gouden regel geldt voor rosacea. Om geïrriteerde huid te kalmeren, een vochtinbrengende crème is verplicht. Vermijd het gebruik van producten die de huid uitdrogen. Investeer in een delicate en een goede kwaliteit moisturizer voor de gevoelige huid te kalmeren.

Wees lief voor je huid:

Wrijf je gezicht tijdens het schoonmaken. Een motie lichte hand is ideaal. Gebruik geen sponsjes gebruiken tijdens het wassen van je gezicht.

Gebruik milde huidverzorging:

Zodra de symptomen van rosacea verschijnen op je huid, het controleren van zijn achteruitgang wordt belangrijk. Af te wenden van de verergering van de aandoening, is het raadzaam om de producten en huidverzorging cosmetica milde en zoete gebruiken. Avert gebruik van producten vol met agressieve chemicaliën.

Blijf uit de buurt van warm water:

Het gebruik van warm water kan de huid uitdrogen. De beste manier is om warm water te gebruiken tijdens het baden en wassen van je gezicht.

Beperk het aantal producten:

In plaats van een dozijn verschillende producten op uw huid te overwegen met behulp van enkele multifunctionele producten. Bijvoorbeeld, in plaats van het gebruik van een zonnebrandmiddel, moisturizer en een stichting voor een deel, gebruik dan een getinte moisturizer met SPF.

Verbergt:

Rosacea kan leiden tot ernstige psychische trauma's veroorzaken. Mensen die lijden aan deze ziekte heb vertrouwen in zichzelf hebben en zijn terughoudend om de wereld. Als je één van hen bent, probeer dan een concealer. Correctoren kan worden gebruikt om de roodheid en vlekken te verbergen. Combineert effectief de knelpunten en geeft de huid een gelijkmatige toon.

Gebruik Aloe Vera om de huid te kalmeren:

Aloë vera heeft anti-inflammatoire eigenschappen en hydraterende. Verzacht de droge en gevoelige huid van rosacea patiënten. Of gebruik aloë vera gel rechtstreeks overgenomen uit de plant of het gebruik van een goede kruiden aloë vera gel op de markt beschikbaar. De toepassing van topische gel geeft verlichting van roodheid, droogheid en acne.

Het zonlicht is goed voor planten, niet voor u:

Vermijd het uitgaan in de zon. Neem voorzorgsmaatregelen wanneer je moet. Gebruik paraplu of bedek je gezicht met een sjaal. Sterk zonlicht kan verergeren de symptomen van rosacea. Gebruik altijd een hoge SPF zonnebrandcrème op je gezicht voor het uitgaan.

Rosacea misschien gemeenschappelijke, maar het is nog steeds verwoestende degenen die lijden. Met deze eenvoudige aanbevelingen, zal nu in staat zijn om rosacea mijl onderhouden weg!

Ik hoop dat deze tips nuttig. Probeer ze en ontdek wat het beste werkt voor jou. Niet terug te schrijven met uw opvattingen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha