10 Top Gun Tattoo DesignsGeweren, hoewel vaak synoniem met geweld en vernietiging, ook symbolisch van machismo, avontuur en veiligheid. Tattoo artiesten uit de hele wereld presenteerden hun perceptie van deze dodelijke wapens door de tattoo kunst, het transformeren van de manier waarop deze objecten in het algemeen worden waargenomen.

Deze eerste tien pistool tatoeages zijn esthetische artistieke voorstellingen van wapens door een afwisselend gevallen van tattoo kunst. Deze zijn vaak macabere, eigenzinnig en uniek, maar in de meeste gevallen ook ongelooflijk mooi.


Top Tien Gun Tattoo Designs:

Hip Tattoo Gun:

Deze cowboy geïnspireerde tatoeage is de bevinding perfect voor sterke, onafhankelijke vrouw. Dit kunstwerk is een briljant voorbeeld van een tattoo te ontwerpen eigentijds. Zie hoe het pistool uitsteekt van het leven van deze denim shorts. Deze tattoo is de belichaming van de mode tattoo kunst.

Gun Finger Tattoo:

Deze tattoo zeker scoort brownie punten voor innovatieve conceptualisering. Elke vinger gebruikt om een ​​complete geweer vormen. Niet echt een groot stuk van de kunst ontwikkeld, deze tattoo is dun, maar trendy.

Pistool met Bow Tattoo:

Traditioneel worden tatoeages pistool gericht op mannelijke cliënten. Echter, deze tattoo pistool, met een roze lint, het symbool van girl power. Heb dit geschreven op de huid om te pronken met je vrouwelijke charme die zeker niet verward zwakte kan zijn. Deze tattoo is een abstracte voorstelling van de perfecte vrouwelijke kracht.

Veelkleurige Gun Tattoo:

Bubblegum roze en blauw neon, deze tattoo pistool heeft het allemaal. Het is absoluut geweldig hoe deze tatoeage kunstenaar gebruikt een palet van schokkende kleuren om een ​​kunstwerk dat is uniek te maken, en, tegelijkertijd, excentriek. Deze tattoo pistool is zeker om aandacht te vangen waar u ook gaat.

Skelet en Tattoo Guns:

Macabre en verwerkt, deze tattoo heeft de perfecte ingrediënten die een unieke tatoeage te maken. Hoewel dit een beetje 'te gewelddadig voor sommigen kan zijn, is lager dan dat van pure genialiteit en genie.

Miniatuur Gun Tattoo:

Als u op zoek bent naar een tattoo pistool dat is subtiel, maar interessant, deze miniatuur pistool tattoo is de bevinding perfect voor je. Heeft u een tatoeage expert repliceren deze op uw huid. Het is beter vast te houden aan het concept zoals hier getoond om het beste resultaat te krijgen.

Schedel, Guns and Roses Tattoo:

Deze tattoo heeft alle clichés van tattoo kunst, of schedels, geweren en rozen, samen naast elkaar om een ​​uniek kunstwerk vormen. Zie hoe rode rozen scarlet botsen met wapens meestal grijs en schedel voor een prachtige contrast van de kleuren. Esthetiek en verwerkt, deze tattoo is een aandachtstrekker nauwkeurig.

Bloemen Tattoo Gun:

Nog een andere tattoo pistool met een thema duidelijk vrouwelijke. Dit kunstwerk is gemaakt van bloemen vormen een pistool. Een treffende weergave van de kracht en het feminisme, de bloemen tattoo pistool bevordert effectief vermogen meisje.

Tribal Art Geïnspireerd Gun Tattoo:

Voor mensen met een affiniteit met tribale kunst, dit is het vinden van de perfecte tattoo pistool. Ingewikkelde en verrassend, deze tribale kunst geïnspireerd tattoo pistool staat hoog op de esthetische waarde. Een schaduw van donkere reflecties zwarten dit kunststuk.

Gebroken Hart en Gun Tattoo:

Gebroken hart tatoeages zijn vrij cliché, maar als je het allemaal koppelen met wapens, zoals hier is weergegeven krijg je een tatoeage uniek en trendy. Deze tattoo is zeker om de aandacht en bewondering van vrienden en collega's te krijgen.

Met tatoeages steeds zeer vaak deze dagen, sportieve één van deze 'anders', elegante en artistieke tatoeages zijn zeker een aantal oogballen en complimenten te grijpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha