10 toepassingen voor VASELINE10 toepassingen voor VASELINE

Als u Vaseline en blijft in je make-up doos voor leeftijden zonder gebruik te maken, kan de situatie op dit moment te wijzigen. Wij delen met u 10 grote toepassingen voor Vaseline:


Laten we beginnen:

1) Als je een tekort aan uw gebruikelijke wenkbrauw gel, kunt u vaseline gebruiken, zal het gemakkelijk en snel te temmen de wenkbrauwen en maakt ze er glanzend en verzorgd gedurende de dag.

2) Als u hebt geen andere opties, maar Vaseline, kan het fungeren als een grote lippenbalsem en nieuwe schrale lippen zacht. Toepassing op de lippen alvorens lippenstift en je lippen zal vochtig en zacht tijdens de dag blijven. .

3) Als u niet over je lippenstift bij de hand, maar het is absoluut noodzakelijk is, kunt u mengen vaseline met een roze of rode oogschaduw. En voila, je hebt zojuist uw eigen lip kleur.

4) Als u een ring erg smal en kan niet worden verwijderd, kan vaseline helpen. Wrijf je vinger met vaseline en dan uw ring zal gemakkelijk loskomen.

5) Vaseline kan helpen om de meest hardnekkige make-up te verwijderen. Alleen voor sommigen op het gebied van het gezicht dat u wilt opruimen, wrijven of zachtjes masseren, en dan was je gezicht.

6) Als je van leave-in conditioner hebt uitgevoerd, kunt u een beetje 'vaseline toe te passen op de uiteinden van je haar te maken uw sloten er gezonder.

7) Als u niet beschikt over uw gebruikelijke highlighter handig, kun je vaseline gebruiken als een markeerstift. Van toepassing op uw jukbeenderen, op de boeg van uw Cupido en in de binnenste hoeken van de ogen om gemakkelijk te kijken fris en bedauwd.

8) Als u geen andere vochtinbrengende crème de hand te hebben, toe te passen Vaseline 's nachts aan zijn voeten om ze zachter te maken en dan sokken. In de ochtend zal je voeten veel zachter aanvoelen.

9) Als u kort van uw glans en absoluut nodig, want je hebt meisjes nacht uit, kunt u Vaseline gebruiken als uw glans. Niet doen het elke dag, zelfs als, zoals we eerder vermeld.

10) Als u opraken van de scrub je lippen, en je niets anders bij de hand hebt, zet vaseline op de lippen voor een paar minuten, dan scrub lippen met een tandenborstel om hen te exfoliëren, zult u zien hoe de gladde mondgevoel. Als u enige vorm van plantaardige olie bij de hand, gebruiken in plaats daarvan.

En tot slot, sommige mensen gebruiken Vaseline als gezichtscrème, maar zou niet aanraden. Hoewel het werd beschouwd als een moisturizer formidabele in het verleden, het onderzoek blijkt dat de Vaseline poriën kunnen verstoppen, voeg overtollige olie op je gezicht en, in feite, is niet zo gunstig voor u als het gebruikt te worden beschouwd voor decennia dus vermijd het gebruik van vaseline consequent.

Wat is uw favoriete toepassingen voor Vaseline?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  5   1
Juli- 6, 2015 | 17:32:11 | later 6 uur

Vaseline is in veel opzichten schadelijk stof ... Ik raad je doen wat onderzoek op het internet voordat springen om boven het uitvoeren van de tips.

  0   0
Juli- 6, 2015 | 23:39:24 | later 12 uur

J Hallo, bedankt voor je reactie, wij met u eens, en wij ook niet aan te raden het gebruik van Vaseline consequent, deelden we tips die kunnen worden gebruikt bij speciale gelegenheden, als er niets anders beschikbaar is. We veranderde ook het artikel om dit te benadrukken. Je helemaal gelijk! Dank u.

  5   0
Juli- 7, 2015 | 07:55:51 | later 21 uur

Bedankt voor het delen van deze met alle mensen.

  1   0
Juli- 7, 2015 | 09:03:26 | later 22 uur

meer Dankzij deze informatie.

  5   0
Juli- 7, 2015 | 16:50:27 | later 1 dag

IO? hier moet controleren met u. Die het is niet iets wat ik meestal doen! Ik heb het genoegen van het bestuderen van een put up die kunnen maken mensen denken. Ook bedankt voor het toestaan ​​van me om het te houden!

  2   1
Juli- 8, 2015 | 22:57:55 | later 2 dagen

Een dialoog die de aandacht trekt is de moeite waard commentaar. Ik denk dat je meer moet schrijven over dit onderwerp, zal een taboe niet zijn, maar meestal mensen zijn niet genoeg om op dergelijke onderwerpen te spreken. Naar de volgende. Groeten

  1   1
Juli- 9, 2015 | 02:38:15 | later 2 dagen

Ik wil alleen maar zeggen dat ik ben net newbie op weblog en eerlijk hield van deze blog. Meer dan waarschijnlijk ga ik naar uw website bladwijzer. Je echt perfect artikel. Bedankt voor het delen van uw website.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha