10 TIPS VOOR ONDERHOUD leer voor mannen10 TIPS VOOR ONDERHOUD leer voor mannen

Het is niet zo lang geleden dat mannen verzorgingsproducten niet bestond helemaal niet, en al de mannen hadden in hun verzorging kit is: een stuk zeep, scheerschuim en haar olie voor het haar. Let wel, de meeste van de mannen waren niet vies van hun vrouwen moisturizer en zelfs hun lak lenen, van tijd tot tijd. Vandaag, echter, de mensen zijn een beetje 'minder terughoudend over hun behoeften en persoonlijke zorg, die de zorg van hun huid bevat. Dus jongens, hier zijn tips voor huidverzorging, voor u:

1. Reinig je huid met een goede gezichtsreiniger zachte

Er zijn meer schoonmaakmiddelen aan de andere dan een stuk zeep markt! Het is noodzakelijk om alle verontreinigende stoffen, stof en vuil te wassen van uw gezicht, of kan de huid beschadigen. Echter, gewoon oude zeep ook uitdrogen van de huid en kan deodorants en chemische stoffen die de huid kunnen irriteren. In plaats daarvan kopen van een gezichtsreiniger goede man. Het zal meer zacht voor de huid en bevat een vochtinbrengende crème ook, als uw huid nodig heeft.


2. exfoliëren uw huid of twee keer per week

Dit zal een nieuwe voor vele mannen. Exfoliërende is eenvoudigweg het proces van het verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak, maar heeft het voordeel van mannen, doordat het kan scheren te veel gemakkelijker. Je hoeft alleen maar je gezicht wassen met een exfoliërende scrub, twee keer per week, en zal je koel houden, zal de poriën schoon te maken en het gemakkelijker maken om te scheren.

3. Gebruik een goede vochtinbrengende crème dagelijks

Dagelijkse moisturizer zal je koel te houden en stoppen met je huid uitdrogen en wordt schilferig. Het voller ook de huid en dus vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, waardoor je er jonger uitzien!

4. Gebruik een zonnebrandcrème om je huid te beschermen

Dit is niet zozeer een schoonheidsbehandeling omdat het een redelijke medische voorzorgsmaatregel. Wanneer u van plan bent om tijd buitenshuis door te brengen, altijd van toepassing een zonnebrandmiddel voor het gezicht, zelfs wanneer het lijkt niet al die zon. Te veel zon op de huid ouder worden en kan ook leiden tot huidkanker.

5. Zorg voor je lippen en maken ze kussen

Droge en schrale lippen niet echt aantrekkelijk uit en niemand zal willen kussen. Een vleugje lippenbalsem zal voorkomen dat, met name op koude winter winderig.

6. Drink veel water en zal uw huid en algehele welzijn profiteren

Drink veel water per dag, en zal uw huid gehydrateerd en op zoek glad en fris te houden. Je moet het drinken van minstens acht glazen water per dag en niet alleen helpen uw huid, zal je beter voor te voelen.

7. Eet fris en schoon - het is een deel van uw huidverzorging!

Te veel hamburgers, curry's en pizza's kunnen grote schade aanrichten aan uw teint. Eet veel verse groenten en fruit en vis ook in uw dieet op te nemen, want het bevat omega-3 vetzuren, die helpen om nieuwe huidcellen groeien.

8. Hydraat rond de ogen

Een van de eerste plaatsen die mensen beginnen te tonen leeftijd is rond de ogen. De huid rondom de ogen is erg dun en fragiel en kunnen gemakkelijk uitgedroogd. Dep een beetje 'oog moisturizer onder en rond de hoeken van elk oog en zal helpen stoppen met de lijnen die worden weergegeven.

9. Niet alleen kopen de goedkoopste producten

Spatten een beetje 'op uw producten voor huidverzorging, zal het de moeite waard zijn! De producten echt goedkoop kan erg vettig en zal de poriën blokkeren. Zij kunnen ook een aantal mooie nare chemische stoffen die de huid irriteren.

10. Oefening regelmatig

De oefening is niet alleen goed voor je lichaam en je hart; Het zal ook een belangrijke rol in hoe uw huid ziet er spelen. Oefening maakt je zweet en dat zal reinigen van alle giftige stoffen uit je poriën. Het verhoogt ook de bloedcirculatie, die zal laten zien in je huid.

Moet wat meer trucs en geheimen aan onze lijst met tips voor huidverzorging voor mannen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha