10 TIPS VOOR MEISJES OP omgaan met gezichtshaar10 TIPS VOOR MEISJES OP omgaan met gezichtshaar

Er is elke reden waarom een ​​vrouw gezichtshaar kunnen ontwikkelen, hoewel vaker geassocieerd met vrouwen van bepaalde etnische groepen en oudere vrouwen, kunnen gezichtshaar meer zichtbaar op een vrouw van elke leeftijd. Voor sommige mensen, zou de groei van gezichtshaar vanwege hun genen, en andere, kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen. Ongeacht de oorzaak, wanneer de gezichtshaar heeft duidelijk geworden op een vrouw, kan leiden tot schaamte en angst kan ook leiden. Er zijn veel verschillende manieren dat gezichtshaar kan worden verwijderd of die minder zichtbaar, maar hier zijn enkele tips over hoe om te gaan met gezichtshaar en de voors en tegens van een aantal van de meest populaire methoden.

1. Gebruik gezichtshaar niet scheren

De mannen scheren hun gezichtshaar dagelijks, maar vergeet niet, het is ook vaak de man met kleine bezuinigingen op hun gezichten, niet om stoppels te noemen, aan het eind van de dag. Vrouwen moeten echt scheren van gezichtshaar te vermijden, omdat het niet een oplossing op lange termijn te bieden en dat kan ook dingen erger als ik de haren op het gezicht.


2. Waxing

Hoe te gezichtshaar te verwijderen? Een mogelijkheid is om het aangetaste gebied geboend verkrijgen. Net als elke andere was, zal een wax gezicht de haren te verwijderen uit hun wortels, dus het zal duren voor enkele weken. Het nadeel is echter dat je gezicht, boven de bovenlip, is zeer gevoelig en kan niet worden ontkend dat waxen je gezicht zal pijn doen. Dat gezegd hebbende, de pijn duurt niet lang, dus je zou denken dat is een kleine prijs om te betalen voor een paar weken af ​​naar haar.

3. Threading

Als wassende lijkt te pijnlijk voor je dan, voor kleine gebieden van het gezicht, draadsnijden is een alternatief dat je misschien liever. Threading wordt het meest gebruikt voor het vormen wenkbrauwen, maar het is even effectief in het elimineren gezichtshaar. Threading is veel minder pijnlijk dan waxen en dat zal de huid vertrekken gevoel mooi en glad.

4. Whitening

Nog een tip over hoe om gezichtshaar te verwijderen is whitening proberen. Afhankelijk van je huidskleur, kunt u kleurstof of bleekwater gezichtshaar om het minder zichtbaar te maken. U kunt kits die speciaal zijn gemaakt voor het doel te kopen en dit is een volledig pijnloze manier om gezichtshaar veel minder een probleem te maken.

5. Ontharingscrème

Een andere pijnloze manier om gezichtshaar te verwijderen is met ontharing crèmes. Bekend als ontharingsmiddelen behandelingen, deze crèmes of lotions volledig op te lossen ongewenste haargroei. Men moet heel voorzichtig zijn om de instructies te volgen, echter, omdat oneigenlijk gebruik chemische brandwonden in het gezicht en zelfs littekens kunnen veroorzaken.

6. Laserbehandeling

Laser behandeling verwijdert haar en verwijder de wortel met lichtpulsen. Dit is een behandeling van lange duur, dat permanent kan worden na een paar behandelingen. E 'echter heel duur te hebben gedaan en kan het nodig zijn om aan te raken tot reguliere behandelingen om haar weg te houden.

7. Pincet

Je kan natuurlijk proberen om overtollig gezichtshaar zelf te verwijderen met een pincet. En 'effectief, het is goedkoop en het zal niet zo pijnlijk als waxen zijn. Het grote nadeel van een pincet is echter dat het een lange tijd voor grotere gebieden van het gezicht wordt.

8. Sugaring

Chaptalisatie is vergelijkbaar met waxen, maar wordt gezegd dat minder pijnlijk. Een pasta van suiker en citroensap wordt aangebracht op de huid en teruggetrokken tegen de richting van de haargroei en vervolgens verwijderd in tegengestelde richting, het verwijderen van de haren van de wortels, net als het geval was zetten, suiker, slechts een tijdelijke oplossing en De behandeling moet regelmatig worden herhaald.

9. elektrolyse

Hoe te gezichtshaar permanent te verwijderen? Elektrolyse is, na een paar behandelingen, een definitieve oplossing voor het probleem van gezichtshaar. De behandeling werkt door het geven van het haar een kleine elektrische schok, het doden van de haarfollikel en stopt de haargroei. De nadelen zijn: dat is een behandeling die duurt, een relatief duur en kan pijnlijk zijn, maar niet zo pijnlijk als waxen.

10. Niet onnodig paniek

Veel vrouwen obsessief gezichtshaar onnodig, dus niet laten gebeuren aan u. Als je goed kijkt, zul je haren op ieders gezicht te vinden en de jouwe kan volledig onzichtbaar voor iedereen anders zijn. Als je haargroei vinden onverwacht, dan kan het zijn als gevolg van hormonale veranderingen in je lichaam. Als u vermoedt dat dit het geval is, dan is een bezoek aan uw arts, die in staat zijn om te adviseren over de juiste behandeling zal zijn.

Hoe te gezichtshaar te verwijderen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha