10 tips voor mannen over hoe u uw GELUKKIG MEISJE MAKEN10 tips voor mannen over hoe u uw GELUKKIG MEISJE MAKEN

Jongens, je weet dat je het geweldig vinden als je vriendin is gelukkig en glimlachen, dus geef een aantal redenen om te lachen en maken haar het gevoel wilde en geliefd. De meiden zijn niet half zo veeleisend als je zou denken, dus check out deze tien tips over hoe u uw vriendin gelukkig te maken en te houden die mooie glimlach op zijn gezicht:

1. Vertel haar dat je van haar houdt en zeggen vaak

Eerste en meest eenvoudige tip over hoe u uw vriendin gelukkig te maken is om haar te vertellen hoeveel u regelmatig houdt. Dit zal niet zelfs deuk de portemonnee en het zal heel weinig tijd in beslag nemen. Vergeet niet om haar te vertellen dat je van haar houdt en laat haar weten hoe speciaal het is. Niet alleen laat haar het voor lief nemen, haar te vertellen, en je zult een goed gevoel.


2. Wees vriendelijk voor zijn vrienden en familie

Vrienden en familie betekenen veel voor een meisje en vergeet niet om hun mening te luisteren. Dus onze volgende tip over hoe u uw meisje te maken graag een poging om samen met haar vrienden en familie te maken, zal ze over de maan, die zo populair is bij mensen die zorg.

3. compromissen voor haar en laat haar krijgen haar eigen manier van tijd tot tijd

Wees bereid om compromissen te sluiten met haar en laat haar krijgen haar eigen manier van tijd tot tijd. Laat haar kijken romantische films op tv, zonder te klagen over, en zal ze blij dat je van haar genoeg te geven de dingen die je graag haar behagen.

4. Waarde uw weergave

Heeft meningen van uw vriendin op de dingen niet te ontslaan. Laat haar zeggen en te horen wat hij te zeggen heeft. Zijn ander standpunt over een kwestie of een situatie kan waardevol zijn, dus respecteer zijn standpunt, zoals je zou verwachten dat ze je eigen te respecteren.

5. Zorg dat ze zich veilig voelen en doen wat je belooft

Uw meisje zal zich gelukkig voelen als je veilig voelen, dus zorg ervoor dat je weet veilig te zijn, elke keer als ik in de buurt ben; nooit verraden zijn vertrouwen. Beloften te houden. Altijd. Als hij voelt dat hij kan rekenen op u en vertrouwen, dan is dat als je tevreden en gelukkig te voelen.

6. Toon uw genegenheid en tederheid

Wees niet bang om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt en van haar houdt. Kussen, omhelzingen en complimenten je wennen aan het idee, en een lange manier om uw affectie in het openbaar te tonen, alsmede; ze wil dat iedereen om te zien hoeveel je van haar houdt.

7. Zorg ervoor dat ze het middelpunt van de aandacht

Wanneer u uit, ga niet alleen om wat vrienden te praten of te laten staan ​​op een feestje. Zorg ervoor dat u altijd de belangrijkste focus van je aandacht en tonen haar hoe trots ze is de invoering van haar vrienden.

8. Wees zijn oprechte felicitaties en merkte haar inspanningen genoeg om te zoeken voor u

Nog een tip over hoe u uw vriendin gelukkig te maken is om zijn complimenten te betalen. Alleen waarderen uw vriendin en complimenteren u, oprecht, wanneer je kunt. Zorg te merken wanneer ze haar haren of het dragen van iets nieuws verandert of gewoon haar vertellen hoeveel u van haar glimlach.

9. Wees een heer en maken haar het gevoel speciaal

Behandel uw meisje als een dame aan een heer aan haar. De kleine daden van ridderlijkheid, zoals het openen van deuren voor haar en trekken uit haar stoel in een restaurant, het zal echt haar zich speciaal voelen.

10. haar spontaan verrassen met cadeaus en bloemen

En tenslotte, een ander eenvoudig tip over hoe u uw vriendin gelukkig te maken is om haar aangenaam verrassen. Omdat het een romantische en breng haar bloemen en geschenken van tijd tot tijd. Bloemen, chocolade, parfum of haar genieten van een weekend verrassing. Gewoon laten haar dat u denkt aan haar, zelfs als hij niet met u, dan weet je dat ze geliefd en verzorgd.

Heeft u nog andere suggesties over hoe een meisje gelukkig te maken? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha