10 TIPS VOOR LADIES over hoe om meer vrouwelijk, charmant en aantrekkelijk zijn10 TIPS VOOR LADIES over hoe om meer vrouwelijk, charmant en aantrekkelijk zijn

Wat maakt een vrouw aantrekkelijk? Tijden veranderen en goede manieren, stijlen, smaken, mode en de houding veranderen met hen. De fundamentele waarden van een dame die mannen liefde en bewondering voor zo veel, echter niet. Nog boeiender, aantrekkelijk en vrouwelijk, dan ze al zijn, door het volgen van deze eenvoudige tips over hoe je een dame. Het is een functie die alle mensen aanbidden!

1. Ga gemakkelijk op de make-up

Laat de make-up niet overdrijven, alles geeft de verkeerde indruk. Laat je natuurlijke vrouwelijke schoonheid het woord doen voor u, niet uw stichting zware en lichte lippenstift. De natuurlijke uitstraling is in ieder geval, want het was nooit uit!


2. Houd uw decor

Heeft uw humeur niet verliezen en uithalen, die niet een ding om te doen dame. Blijf kalm en in staat zijn om dingen beter te behandelen en je tegenkomt als meer vrouwelijk.

3. Denk houding

Zit rechtop, lopen hoog, en je zal veel meer elegant uitzien. Het handhaven van een goede, rechte houding zorgt ervoor dat u zelfverzekerd en elegant uitzien. Het is ook goed voor je rug, zodat u niet vervelende pijn in de rug te doen.

4. Wees beleefd

Geen slechte woorden niet gebruiken, niet schreeuwen, maar je intelligentie en wijsheid te gebruiken om uw punt over te brengen, niet het volume! Onthoud ook dat uw vrouwelijke glimlach is een wapen en krijg zo veel meer, onbeleefd wil.

5. Neem de tijd en wees aardig

Grace gaat samen met vrouwelijkheid. Als je iemand bent die voortdurend botst tegen dingen of daling dingen, dan is het waarschijnlijk dat u uw tijd niet gewoon nemen. Vertragen een beetje ', er is geen haast, en zich richten op aardig.

6. Toon respect en aandacht

Als er slechts één manier om te laten zien dat je een vrouw bent, dan is het om respect te tonen voor zichzelf en voor anderen. Respect en eer de meningen en overtuigingen van anderen, net zoals het respect van haar, en andere mensen die aandacht en respect ook zal laten zien doet.

7. U hoeft niet een raket wetenschapper te zijn, maar je moet een dorst naar kennis te ontwikkelen

Die geïnteresseerd zijn in wat er gebeurt in de wereld en het ontwikkelen van een bereidheid om te leren. U hoeft niet een raket wetenschapper te zijn, maar in staat zijn om een ​​goed begrip van wat er gebeurt in de wereld kan alleen maar toe te voegen aan uw intriges en vrouwelijke aantrekkelijkheid tonen.

8. Wees open en vriendelijke

Het leven is ingewikkeld genoeg, dus een mooie en charmante kwaliteit hebben, is eenvoudig en eerlijk te zijn. Het is heel verfrissend om aan iemand die niets te verbergen heeft en zal zeker toe te voegen aan je vrouwelijke charme praten.

9. niet te laag gaan met de laag uitgesneden

Verlaat iets aan de verbeelding als je je kleedt; dat is veel krachtiger, om het allemaal op het scherm geopend gezet. Een hoeveelheid subtiele splitsing of been is veel aantrekkelijker voor mannen, dat ook, en minder zal uw ladylike afbeelding intact.

10. Denk aan wat je grootmoeder zou denken

Dingen veranderen en dingen te bewegen, maar als je een les in charme en vrouwelijkheid nodig heeft, dan denken wat je grootmoeder zou doen. Lessen kunnen altijd worden getrokken uit het verleden en misschien, heel misschien, kunnen we allemaal leren om vrouwen, op zoek naar het verleden ...

Elke andere tips over hoe om meer vrouwelijk, aantrekkelijk en charmant zijn?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha