10 TIPS VOOR HET VERTROUWEN weer nadat ze verraden10 TIPS VOOR HET VERTROUWEN weer nadat ze verraden

Als je nog nooit verraden, dan kan het heel moeilijk zijn om iemand ooit weer vertrouwen. De pijn die je in staat om je gevoelens kleur voor iedereen, ongeacht hoe hard je ook probeert om hem niet te laten voelen. Na verloop van tijd echter, leer je meer vertrouwen en hier zijn tien tips over hoe je kunt maken dat gebeuren:

1. Laat u triest voor een tijdje 'te zijn

Eerste tip over hoe nadat ze verraden weer vertrouwen is om jezelf te huilen voor een tijdje '. Boos als je kunt horen, zal er nog steeds een gevoel van verlies zijn als iemand die je verraadt. Doe jezelf dat niet ontkennen en proberen te bedekken met je boosheid. Net als alle andere vormen van pijn, de enige manier om er overheen te komen is om je weg te werken door middel van het.


2. focus op jezelf voor een tijdje 'en maak een prioriteit

In plaats van de uitgaven te veel tijd te denken over wat er gebeurd is, richten zij al uw inspanningen op u voor een verandering. Uitgegroeid tot een prioriteit zal u helpen om sterker en onafhankelijker te voelen. Het zal bewijzen dat je niet de man die op jou bedrogen en, na verloop van tijd, dat je de kracht om een ​​nieuwe relatie een kans te geven nodig.

3. Kijk niet terug, maar om te leren om de pagina om te slaan

Nog een tip over hoe nadat ze verraden weer vertrouwen is om te voorkomen dat terug te kijken. Niet blijven kijken naar je ex op Facebook en vergeet niet om hem van het hele huis te verwijderen. Constante herinneringen aan hem zal betekenen constante herinneringen aan zijn verraad en dat is niet van plan om u te helpen opnieuw leren vertrouwen. Nieuwe hoofdstuk van je leven begint, zodat je leert om de pagina om te slaan.

4. Ga uit met vrienden

Ontmoeting goede en ondersteunende vrienden en tijd doorbrengen met hen is een geweldige tip over hoe om na te zijn verraden weer vertrouwen. Als u een bewijs dat je mensen niet kunt vertrouwen nodig hebben, krijgen dan uit en zie wat vrienden of familie. Zij zullen zich herinneren dat niet iedereen is zo wantrouwen en het zal je geest te nemen van de dingen, tijdens de genezing.

5. Leer van de ervaring, maar niet schuldig te voelen

Je moet lessen uit deze ervaring, maar je moet jezelf niet de schuld geven. Misschien heb je was te open en te vertrouwen, te snel, maar dat is geen excuus voor iemand die bedriegt je. Als iemand verraadt hun partner, dan nemen zij die beslissing helemaal zelf. Hoewel er andere problemen in de relatie, moeten ze hebben gesproken of een einde aan de relatie. Niet bedrogen.

6. Realiseer je dat niet alle mensen hetzelfde zijn

Een ander ding dat zal helpen over hoe om na te zijn verraden weer vertrouwen is om te beseffen dat alle mensen verschillend zijn. Alleen maar omdat een man bedrogen op u, betekent dat de volgende zal niet zeggen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, omdat onze ervaringen beïnvloeden onze perceptie van de mensen. Vergeet echter niet, hebt u waarschijnlijk had een paar vrienden die worden vertrouwd kan en anderen die niet kon, en dat zou hem niet hebben verhinderd het maken van vrienden.

7. Zorg ervoor dat u op het, voordat je opnieuw proberen en datum

Niet te springen te snel terug in dating. Als de wond is nog vers in je geest, is het logisch dat het wantrouwen zal ook. Geef jezelf de tijd om voor te genezen, of wantrouwen dreigt een nieuwe relatie te vernietigen.

8. Hoe nadat ze verraden weer vertrouwen? Geef niet op liefde!

Hoewel het niet een goed idee om de datum te vroeg, zelfs niet om helemaal te geven over de liefde. Ze zijn moeilijk, als je gewond zijn geraakt, maar de meeste mensen niet bedriegen hun partners, de meerderheid van de mensen zijn eerlijk en je verdient geluk, net als iedereen.

9. Geef elk een kans krijgen

Wanneer je begint dating opnieuw, geef elke nieuwe persoon die je de mogelijkheid te ontmoeten. Probeer ze niet te oordelen op basis van hun ervaringen uit het verleden en geef ze het voordeel van de twijfel te beginnen. Geen behoefte om je hart te openen om ze meteen, maar op zijn minst een kans om te bewijzen dat je kunt vertrouwen geven.

10. En geef jezelf een kans te

En tot slot, de enige echte manier dat je kunt leren om weer vertrouwen is om het risico van het aanbreken van een andere relatie te nemen. U bent het aan jezelf niet te laten verpesten wat verraden de toekomstige mogelijkheden in de liefde ook, dus niet hem dit plezier te geven! De beste manier om nog te krijgen is om gelukkig te krijgen.

Hoe je na verraden weer vertrouwen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha