10 tips voor het versnellen van herstel van de spieren na een training10 tips voor het versnellen van herstel van de spieren na een training

Als u een persoon die het grootste deel van de week te werken, dat is geweldig en ze toejuichen. Maar je zal zeker weten - wij weten - dat je je spieren een kans om te herstellen tussen de trainingen te geven. En als je niet al wist, we zijn vrij zeker dat je hebt ontdekt door nu. Ouch.

Helaas, veel mensen krijgen de verkeerde spierherstel. Eerder dan het versnellen, vertragen. In plaats van het doen van de juiste dingen met het oog op het herstel, je varken in de voorkant van de televisie met junkfood te optimaliseren, tot het tijd is om terug te slaan in de sportschool. Maar wat je op je vrije dag is net zo belangrijk als wat je doet tijdens de dag

op.

Dus, om u te helpen uw spieren revalidatieprogramma te maximaliseren, nemen we een kijkje op 10 tips over hoe om spierherstel na een training te versnellen.


1. Het werk gewrichten en verbetering van het verkeer

Het probleem dat velen van ons hebben na een training is dat we ons zo volbracht dat we geloven dat we kunnen alleen maar rusten voor een paar dagen. Ontspan en neem het in stride. Misschien houden we een film op De Caprio, zet je voeten omhoog en eet een beetje 'junk. Immers, we deden gewoon een sessie massa training, zodat we het verdienen, toch ?!

Geen excuus! Off zelfs op uw dagen - in plaats daarvan moet hij wendbaar en actief te blijven. Uit te werken is een full-time roeping, is niet iets wat je kunt aan en uit te doen. Op je vrije dagen je dat je moet blijven bewegen uw polsen, armen en knieën. Open en sluit de gewrichten in de frisse vloeibare synoviale u hydrateren alle droge gebieden te introduceren. Omdat een ledemaat is een droge

pijnlijk

ledemaat.

2. Altijd Hydrate

Als je niet genoeg water drinken na een training, kan je lichaam uitdrogen, wat kan leiden tot pijnlijke spieren. Bovendien, als je niet goed te hydrateren na een training, je lichaam zal niet worden gewassen van de schadelijke toxines. Het wordt aanbevolen om te absorberen ongeveer 3,2 liter water per dag te oefenen.

3. vermindering van spierspanning met een schuimroller

De pijn na een training natuurlijk en is vaak het gevolg van spierspanning. Om deze pijn te verminderen, kunt u een foam roller halfzachte dat masseert de spieren te gebruiken. Deze methode is fantastisch en helpt breken het littekenweefsel. Als u niet breken dit littekenweefsel onbelangrijk, kan het doorgaan met het soort pijn dat je wakker 's nachts veroorzaken. U moet uw schuimroller gebruiken, voor en na het bed.

4. Implementeer Isometrics plaats van hoge intensiteit van de training

Nee, dit is niet de wiskunde we praten hier over. Isometrics zijn zoet, gecontroleerde kracht-gebouw bewegingen die veel rekken bevatten. Op je vrije dag, kunt u genieten van isometrische, in een poging om hen aan te moedigen om terug te keren, want als we een specifieke positie voor een langere levensduur, bent u nog steeds het aangaan van de spieren, maar met een veel lagere intensiteit. Zo wordt het lichaam gepompt met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en bloed als voorbereiding op de volgende training.

5. Gebruik crèmes spier

Een van de grootste klachten die ik hoor van vrouwen na een training is dat ze vaak vinden het te pijnlijk om te zitten. Harde oppervlakken zijn een duidelijke nee-nee, en deze vorm van pijn is vaak onbeduidend genoeg om een ​​beetje 'ons uit ooit weer aan het werk te zetten. Om deze pijn te verhelpen, moet u crèmes spieren toepassen. Spier crèmes, zoals IcyHot, zijn fantastisch om te kalmeren onze spierpijn en zijn een essentieel onderdeel van het herstelproces voor een heleboel mensen.

6. doen squat Overhead

Als je uitgeput bent na een training en wil gewoon een vrije dag, is het laatste wat je wilt nu horen ons te vertellen wat overhead squats doen. Maar als er ooit een koningin van de mobiliteit oefeningen, het is de overhead squat, en als je het kunt beheersen, zal uw workouts te verbeteren met 50%. Overhead squats helpen bij herstel van de spieren, het versterken van de gewrichten en het bevorderen van de bloedstroom, die bijgevolg vermindert de mogelijkheden van de pijn in de gewrichten en pijn tijdens de herstelperiode. Zijn.

7. Sleep!

Als u een van die mensen die een opleiding levensstijl zeer actief, en die woont er vast van overtuigd dat je op de top van je spel en hebben veel slaap niet nodig - heb je het mis. Ons lichaam nodig slapen, en slapen is nooit belangrijker dan het is na een trainingssessie uitlaat.

Als we slapen, ons lichaam geneest. Als u denkt dat alleen maar vijf uur rust na een training, je bent niet gewoon luisteren naar je lichaam, noch de tijd krijgen om te herstellen. Als u wilt herstel van de spieren te versnellen, raden we ten minste 7-8 uur per nacht.

8. Het eten van kalium-rijk voedsel

Op het gebied van post-workout voeding, moeten voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium hoog op de lijst staan. Naast eiwit, kalium is een essentiële voedingsstof in het systeem na de training herstel, en het is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in de spier energie. Zonder voldoende kalium, zal de spieren uitgeput voelen, en de snelheid waarmee ze veel langzamer herstel.

Uitstekende bronnen zijn bananen en aardappelen, en omdat deze voedingsmiddelen zijn zo handig en veelzijdig, je kunt mixen met een hele ton van andere voedingsmiddelen.

9. Ice Up

Een van de gemakkelijkste en toch meest effectieve manieren om spierherstel te ondersteunen na een training is om een ​​ijslaag van toepassing op alle pijnlijke spieren. Er zal onmiddellijk worden verzacht, maar het herstel proces zal veel sneller dan anders zou zijn. Dit is bijna als een oude vrouw verhaal, maar het is zo effectief dat we verliefd.

10. Drinking chocolademelk

Maar je had niet gedacht dat je zou chocolade te zien op deze lijst, is het niet? Nou, denk opnieuw! Melkchocolade wordt geleverd met een aantal voordelen voor ons lichaam de gezondheid, omdat het is geladen met flavorins dat ons hart te vullen. Het komt ook met eiwitten en het is deze krachtige combinatie die uitstekende hulp herstel na een intensieve training maakt.

En als u zich zorgen over de chocolademelk van een supermarkt bent ongezond te zijn, kunt u altijd uw eigen. Je hoeft alleen maar een beetje 'amandelmelk of kokos, cacao of sint poeder en honing. Perfect.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha