10 tips voor het verpakken TRAVEL Elk meisje behoeften WETEN OVER10 tips voor het verpakken TRAVEL Elk meisje behoeften WETEN OVER

De zomer is hier en het is tijd voor de reis, maar wat in te pakken? Te veel en je bent uitvoeren rond zware tassen tot de rand gevuld met de dingen die gaan nodig hebben, maar te weinig bagage en vind je jezelf lopen naar de dichtstbijzijnde winkel om essentiële dingen die je weet dat je thuis te kopen. Het is niet alleen wat je pakken dat telt, is echter hoe het te pakken! Dus hier zijn tien tips over de beste manier om in te pakken tijdens het rijden:

1. Stop de verpakking van paniek op het laatste moment door een zeepbel van de reis

Een van de meest voor de hand liggende suggesties inpakken reizen en dat er nog vaak vergeten wordt - maak een lijst van pakketreizen. Nou, voordat u vertrekt, neem de tijd om te gaan zitten en maak een lijst van alles wat u nodig heeft. Dan, leun achterover, en steek alles uit de dingen die je echt nodig hebt! Het maken van een lijst zal ervoor zorgen dat je niet een ding mis en zal de verpakking van last minute paniek stoppen.


2. Rol uw kleren, ze niet klappen

Elke ervaren reiziger zal je vertellen dat je veel meer in een koffer toen nauw rol je kleren in plaats van het vouwen te krijgen. Hoewel het is zwaarder, een koffer is makkelijker te dragen door middel van immigratie, drie, toch ?!

3. Zet nooit waardevolle spullen in ingecheckte bagage

Een van de grote pieken van de verpakking reis is dit - altijd de noodzakelijke uitgaven, zoals geld, paspoort en sleutels in uw handbagage en niet zet ze in uw check-in bagage. Afgezien van de mogelijke oneerlijkheid van sommige bagage handlers, miljoenen stuks bagage in de wereld, gewoon verdwijnen in een zwart gat dat er geen mysterieuze bagage tas nooit lijkt te verschijnen!

4. Controleer altijd de luchtvaartmaatschappij de bagage vergoedingen en beleid

Volgende reis is goed advies verpakking - zorgvuldig te controleren wat uw luchtvaartmaatschappij zal toestaan ​​aan boord te nemen als bagage. Als je over de voordelen van de luchtvaartmaatschappij de bagage, kan het erg duur, dus niet gepakt.

5. Vergeet niet dat u uw kleding kunt wassen terwijl u weg bent.

Als je gaat op een lange reis, dus vergeet niet dat je daadwerkelijk kunt kleren wassen terwijl u weg bent, heb je niet nodig om een ​​schone verandering van kleding voor elke dag te pakken. Alle fatsoenlijke hotels hebben een wasservice, of u kunt uw kleding zelf te wassen.

6. Spreid uw bezittingen tussen familieleden of vrienden

Een van de grote pieken van de verpakking reis is om uw spullen te verspreiden. Het lijkt logisch om uw kleding en spullen in te pakken in een koffer voor elke persoon, toch? Maar dan, wanneer de bagageruimte van een persoon verloren, hij niet om kleren helemaal te dragen. En 'beter aandeel kleren onder de mensen reizen, zodat iedereen op zijn minst iets schoon om te dragen op hun vakantie moeten hebben!

7. Laat de pijn van moisturizer niet te nemen voor een maand

Een van de verpakking tips laatste reis is dit - het is de moeite waard om kleine containers toiletartikelen zoals moisturizer, shampoo en dergelijke te kopen. Er is geen zin in die het extra gewicht van de grote flessen en potten van cosmetica rond met u, en breng ze mee naar huis.

8. Niet meer dan pak je handbagage

Beperk uw handbagage voor kostbaarheden en alleen essentieel voor de strijd. Het is gênant voor u wanneer uw bagage past niet overhead kasten op het vliegtuig, en het is vervelend om andere reizigers, terwijl ze vast te houden aan en kijk je het probeert.

9. Buig uw check-in bagage

Helaas, als iemand gaat om uw spullen te stelen, dan een slot op de koffer is niet van plan om ze te stoppen. In feite is het beter je bagage niet te vergrendelen of als de zak is geselecteerd voor een veiligheidscontrole op willekeurige, zal het slot toch in te gaan breken.

10. Vergeet niet de veiligheidscontroles

Volgende goede tip verpakking reis is dit - niet vergeten dat zelfs de meest onschuldige items een alarm kan leiden, zo denken door de beveiliging als je te pakken, in het bijzonder bij het inpakken van uw handbagage. File scherpe nagels, aanstekers, ook een aantal soorten souvenirs je naar huis met u, zou veel meer aandacht te brengen op de luchthaven, ze wilde.

Wat zijn uw beste tips voor het verpakken van reizen? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha