10 TIPS VOOR HET MAKEN VAN UW MAN voel me geweldig en super gerespecteerd10 TIPS VOOR HET MAKEN VAN UW MAN voel me geweldig en super gerespecteerd

Respect, in een relatie, is een groot ding met mannen; liefde en respect voor de jongens zijn bijna verwisselbaar. Ter vergelijking, natuurlijk, is het essentieel in beide richtingen in een samenwerkingsverband, maar het woord betekent dingen subtiel anders voor een man, dan doet een vrouw. Vertoon van uw respect man, het laat zien dat je van hem houdt, lees dan deze tien belangrijke manieren die u kunt maken van je man een goed gevoel, het tonen hem uw standpunt:

1. Geef de ruimte om een ​​man te zijn

Respect voor het feit dat mensen verschillend zijn is een goed uitgangspunt. Denk niet dat hij traint van al zijn mannelijke gewoonten, of worden onrustig en boos en hij kon zelfs beginnen om meer tijd door te brengen weg van huis, waar het een man zal zijn.


2. altijd respect voor zijn adviezen

Laat hem zijn adviezen, zelfs wanneer hij is verkeerd! U kunt zijn meningen respecteren, zelfs als u het niet eens met hen, dus zorg ervoor dat je man kent en lijkt niet te zeggen is dat verkeerd de hele tijd.

3. Geef hem een ​​pauze, toen hij naar huis terugkeert

Mannen moeten een beetje 'ontspanning' tijd als je uit het werk. Geef hem een ​​uur om te ontspannen als hij in, alvorens hem te raken met alle problemen van de dag. Het zal veel beter in het omgaan met kwesties, had eens een beetje 'van de tijd om te ontspannen, en er zal veel lagere kans dat een discussie zal veranderen in een gevecht.

4. Sta op voor hem, met familie

Het laatste wat een goed mens zal doen is om een ​​confrontatie met een lid van uw familie. Terug te betalen hem voor deze overweging moet worden gehecht aan hem, als een lid van uw familie om hem uit respect. Het toont je man dat je 100% achter hem.

5. Aangezien de ruimte, als het in een slecht humeur

Wanneer de mensen in een slecht humeur, is het meestal beter om hen met rust te laten. Ze willen zich terug te trekken in hun 'man grot', dus geef hem een ​​beetje 'van de ruimte en hij zal dan sneller. Hij zal begrijpen dat je attent genoeg om hem met rust te laten voor een tijdje ', zodat het kan verteren en zijn problemen en kwesties op te lossen waren.

6. geef hem advies, maar niet zeuren

Sommige 'zachte advies of richting is goed, maar het zal altijd vervelend hem gek. Mannen haten worden knaagde en, als het constant is, zal pas na een tijdje 'doof geworden, dus dat je niet eens aan de goede punten die moeten worden gedaan luisteren.

7. Vertel hen dat u trots op hem zijn, geef hem uw lof en waardering

Vergeet niet, alles wat hij doet, doet hij voor u. Of het nu een bevordering van de werkgelegenheid, een sport leiden of tot slot eindigen de inrichting van de badkamer, lof en waardering zal 100 keer die van de lof van iedereen de moeite waard zijn.

8. Seek zijn advies

Ga naar hem toe met uw problemen en niet je vrienden of familie. Hij wil in staat zijn om u te helpen, dus geef hem een ​​kans. Hij weet misschien niet het antwoord op alles, maar het zal je kwaad, als je alleen vechten zelfs zonder vermelding van uw problemen met hem.

9. Stel je doelen samen

Iedereen heeft behoefte aan een zekere onafhankelijkheid, maar uiteindelijk een goede relatie is waar twee mensen samen te werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Ik in hun doelen en ambities en dan kunt u samen te werken om deze te bereiken; en over de maan die hij kon helpen.

10. Niet de problemen te brengen in het openbaar of in het bijzijn van andere mensen

Binnenlandse problemen moeten thuis worden gehouden, zodat ze niet dragen terwijl u er niet bent. Deuken zijn trots bespreken van problemen in het openbaar, zal hem in verlegenheid gebracht voelen en zullen het zien als een teken van gebrek aan respect.

Hoe maak je man voel me geweldig en super gerespecteerd? Elke andere tips? Voel je vrij om relatie advies voor vrouwen in secetion reactie hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
Juni- 10, 2015 | 14:48:35 | later 2 uur

Een goed advies!

  3   1
Juni- 10, 2015 | 20:38:24 | later 8 uur

I love it! Tips geweldig! Zal ze te testen op mijn man LOL

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha