10 TIPS VOOR HAAR EN CORRECTIES Bad Hair Day10 TIPS VOOR HAAR EN CORRECTIES Bad Hair Day

1) Als je een vette wortels en je een snelle oplossing nodig

, Probeer het mengen van toner zonder alcohol met water in gelijke delen, giet dit mengsel in een spuitfles en spritz op je wortels, dan föhnen. Je haar moet frisser en minder vet uitzien.

2) Als u de baby-fijn haar en je wilt meer "body" te geven

, Probeer de natuurlijke orde der dingen te keren: de conditie van je haar eerst en dan shampoo.


3) Om snel te ontdoen van vettige wortels proberen

: Masseer een theelepel babypoeder of maïzena in uw wortels, dan borstel grondig met het hoofd ondersteboven. Deze tip werkt vooral goed op blond haar. Als het haar is bruin, gebruik dan alleen een kleine hoeveelheid babypoeder of u kunt in plaats daarvan een beetje 'van bronzing poeder gebruiken.

4) Als je vet haar

probeer het mengen van uw gebruikelijke shampoo met een druppel tea tree olie en was je haar met dit mengsel. Tea tree olie zal helpen om overtollige olie te absorberen, en dus het haar minder vettig.

5) Als je haar heeft de neiging om kluwen

, Probeer het volgende advies: na het wassen van het haar om een ​​haarmasker of conditioner toe te passen en laat het zitten op het haar voor 15-30 minuten en spoel. U zult enorm verschil in merken hoe je haar ziet en schijnt, en, natuurlijk, zul je veel minder klitten te hebben!

6) Wat gebeurt er als je gewoon toegepast teveel haargel en hebben geen tijd om het te wassen niet?

Er is een uitweg! Proberen om een ​​handdoek te voeren over zijn hoofd een paar keer en je zult grote verbetering merken!

7) Om het haar conditioner het masker of het haar beter te absorberen

, Droog je haar met een handdoek na het wassen en voor de conditie. Op deze manier niet alleen je haar kan opnemen conditioning beter product, maar zal ook worden beschermd tegen statische.

8) Als u föhnen je haar,

blijven bewegen de föhn als je gaat, want als je de warmte binnen te houden op een plaats voor lang - je kunt je haar, dat is een bak "nee, nee!"

9) Vermijd het drogen van je haar wanneer het nat.

Voor gezonder haar, eerst dep ze met een handdoek na het wassen en dan alleen gebruik maken van de föhn, dus u kunt uw droogtijd te verminderen en je haar zal voelen en kijken gezonder.

10) Als je haar gevangen een onaangename geur

, Hoe te ontdoen van het snel als je geen tijd hebt om je haar goed te wassen te hebben? Probeer het reinigen van een wasverzachter blad als een bounce in je haar. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de geur. Het is geen truc voor dagelijks gebruik, maar kan handig zijn als je in een haast.

Ik hoop dat u de bovenstaande tips nuttig gevonden. Wat is uw favoriete fixes slechte dag hoofd? Deel uw gedachten in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  5   1
Oktober 11, 2015 | 21:06:53 | later 1 uur

Heya ik ben voor de eerste keer hier. Ik kwam dit bord en ik vind En 'locatie erg handig; het echt hielp me uit. Ik hoop dat ik iets terug te geven en anderen te helpen zoals jij Ik hielp.

  0   1
Oktober 12, 2015 | 00:13:33 | later 4 uur

Zijn groot als de andere berichten: D, bedankt voor het ophangen.

  1   0
Oktober 12, 2015 | 01:15:32 | later 5 uur

Dank ooit zo voor u persoonlijk weblog post.Truly bedankt! Echt indrukwekkend.

  0   0
Oktober 12, 2015 | 07:04:25 | later 11 uur

Oh mijn god! een enorme artikel

  1   1
Oktober 12, 2015 | 09:01:20 | later 13 uur

Bedankt voor geweldige info!

  4   0
Oktober 12, 2015 | 13:01:30 | later 17 uur

Heel erg bedankt voor het geven van iedereen zo'n speciale gelegenheid om de geheimen van dit belangrijke terrein te ontdekken. Het is echt super rijkste plezier voor mij en mijn collega kantoormedewerkers op uw blog te bezoeken minstens drie keer per week om de laatste dingen die je zal moeten bestuderen. Natuurlijk, ik ben altijd gefascineerd met alle meningen formidabele dienen. 1 Enkele feiten op deze pagina zijn ontegensprekelijk de meest effectieve die we hebben gehad.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha