10 TIPS VOOR HAAR DRUG en trucs die het leven makkelijker maken10 TIPS VOOR HAAR DRUG en trucs die het leven makkelijker maken

Je kunt nooit genoeg kleine trucs en tips over haar. Immers, als je goed met je haar te voelen, goed gevoel over jezelf en je zal worden gevuld met zelfvertrouwen. Er zijn van die dagen, echter, dat het niet uitmaakt hoeveel tijd je besteedt in de voorkant van de spiegel, kan het gewoon niet je haar goed te krijgen. Dus, lees dan verder en vind tien haar tips en hacks dat bespaart u tijd en uw leven gemakkelijker maken:

1. Niet je haar droog te wrijven

Wanneer u de douche te verlaten, altijd gewoon klop je haar met een handdoek. Wrijven hard, zal je haar beschadigen en kroezen veroorzaken.


2. Maak het volume 's nachts

Als u wilt dat de volledige, volumineuze uitstraling aan uw haar te krijgen, dan was de avond tevoren. Voeg wat 'volumizing gel en wikkel het haar in een knot boven op het hoofd en bedekken met een handdoek of een hoed. Geef het een snelle föhnen in de ochtend en als je in de steek gelaten, zal je een hoofd van haar opblaasbare compleet te hebben.

3. Tame kroezen met een tandenborstel

Het gebruik van teveel haarlak om kroezen temmen je haar kijken stijf en onnatuurlijk. Dus een andere van het haar tips en trucs handig als u de juiste hoeveelheid hairspray, probeer het aanbrengen met een oude tandenborstel en je zult in staat zijn om de juiste hoeveelheid te krijgen in de juiste plaatsen.

4. Krul haar met vlechten

Er zijn tips en trucs kan haar voor eenvoudig, opstaan ​​en gaan krullen, en hier is een van hen: vlecht nat haar en laat het vlechten 's nachts. In de ochtend, als je de vlechten te nemen, je krullen zal wachten voor u en u hoeft niet haar krultang gebruiken.

5. Alternate tussen warme en koude lucht om je haar te stylen

U kunt uw stijl instellen langer afwisselend warme en koude lucht als het droog. Eindigen altijd met een explosie van koude lucht en uw stijl zal blijven waar het veel langer zou moeten zijn.

6. Prop een paardenstaart met wasknijpers

Als u wilt dat uw paardenstaart rebound, dan pop in een paar haarspeldbochten. Als je plaats twee pennen net boven het haar band, en loopt door de nek, je de wal-up van uw paardenstaart en geef het zo mooi bounce als je loopt.

7. Breng droge shampoo voor het slapen gaan

Droge shampoo werkt veel beter als het wordt overgelaten aan het werk 's nachts doen. Wanneer je weet dat je niet van plan om genoeg tijd in de ochtend, van toepassing droge shampoo voor het slapen gaan en op deze manier zijn weg zal maken in je haar beter.

8. Houd de pennen explosief met lak

Als je steil haar, kan het moeilijk zijn om te pinnen op zijn plaats te houden; dus een goed advies voor haar en make-up is te pinnen op de handdoek en geef ze eerst een spray, voordat u ze aan uw kapsel vast te stellen; en je zal ze te stoppen uit te glijden uit je haar.

9. Breng lak hand

Voor een meer natuurlijke look die doet je haar eruit werd gepleisterd aan zijn hoofd, zet haarlak op je handen en uitvoeren van uw vingers door zijn haar. Zal nog steeds tam fly-away haar, maar zal niet je haar stijf.

10. Probeer een reinigingsmiddelen

Een van de grote haar tips en trucs is, als je echt dik haar dat eeuwen duurt om te drogen, probeer dan gewoon wassen de top van het in de gootsteen, als je in een haast. Het zal nog steeds er schoon, maar het zal veel sneller drogen.

Wat is uw favoriete haar tips en trucs?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha