10 TIPS VOOR GIRLS ON Hoe te ontdoen van gezichtshaar10 TIPS VOOR GIRLS ON Hoe te ontdoen van gezichtshaar

Overmatige groei van gezichtshaar een vrouw, genaamd hirsutisme, kan op elke leeftijd voorkomen, maar is het meest waarschijnlijk na de leeftijd van 18. De oorzaak van haargroei op het gezicht kunnen eenvoudig genetisch zijn of het kan Het wordt veroorzaakt door verhoogde niveaus van mannelijke hormonen in het bloed. Overtollig gezichtshaar kan pijnlijk zijn en kan pijnlijk te verwijderen, hier zijn enkele tips over hoe om te gaan met het probleem van overmatige gezichtsbeharing.

1. elektrolyse

Elektrolyse is een moderne methode om effectief verwijderen van individuele haren uit het lichaam of gezicht. Elektrolyse apparaten werken door het vernietigen van de haargroei center met warmte of chemische energie. Vervolgens wordt een kleine sonde ingebracht in de haarfollikel en het haar wordt voorzichtig verwijderd met een pincet. Hoewel het kan duur zijn en kan meer dan één behandeling doeltreffend te kunnen functioneren, maakt elektrolyse geen lange termijn oplossing voor het probleem van overmatige gezichtshaar. Het proces is een beetje 'ongemakkelijk, maar niet te pijnlijk en verwijdert haar tot in de wortels.


2. ontharingscrème behandelingen

Een pijnloze manier om haar van haar gezicht te verwijderen is een behandeling die bekend staat als ontharingscrème. Dit omvat het aanbrengen van een crème of lotion voor het gezicht, dat ingrediënten die het haar oplost bevat. Deze crèmes moeten met voorzichtigheid worden gebruikt, echter, omdat misbruik huid verbranding kunnen veroorzaken.

3. Waxing

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van gezichtshaar is natuurlijk, waxen. Harsen is effectief, maar het is niet permanent, omdat de huid zo gevoelig is, kan het zeer pijnlijk zijn en irriteren gevoelige huid. Aangezien het haar letterlijk geript off the beaten track, kunnen regelmatig waxen van het gezicht ook roodheid veroorzaken en leiden tot de eerste tekenen van veroudering.

4. Threading

Een andere tijdelijke oplossing en pijnlijke over hoe om zich te ontdoen van gezichtshaar is threading. Threading is een van de meest populaire methoden van ontharen, maar, zoals waxen, kan het gezicht roodheid en irritatie veroorzaken. Het is ook aan te raden om niet te proberen waxen of draadsnijden, als u al acne op de huid of andere huidirritaties te hebben.

5. Laserbehandeling

U kunt ook gebruik maken van de moderne technologie om gezichtshaar met laser ontharing te verwijderen. In dit geval, een intense lichtstraal brandt de haarfollikels en kan geven aan een definitieve oplossing voor het probleem. Laserbehandeling werkt goed, maar kan erg duur zijn.

6. Whitening

Hoe zich te ontdoen van gezichtshaar? Probeer bleken. Bleken niet haar te verwijderen, lichter de kleur, zodat het smelt in de huid en minder zichtbaar. Je kunt natuurlijke ingrediënten gebruiken om het gezichtshaar te verlichten, zoals citroensap, of u kunt bleken crèmes en lotions kopen. Bleach moeten echter met voorzichtigheid worden gebruikt, aangezien het ook kan leiden tot irritatie van de huid.

7. Drink mint

Een manier die je niveaus van het mannelijke hormoon androgeen kan verminderen, de bloedsomloop is om te drinken een paar kopjes mint thee per dag. Dit is een effectieve behandeling, hoewel langzaam, dat op termijn de haargroei op het gezicht te verminderen.

8. Voeg meer fyto-oestrogenen aan uw dieet

Fyto-oestrogenen zijn een plant verbinding die de werking van oestrogeen in het lichaam nabootst en kunnen tot gevolg dat de mannelijke hormonen in het lichaam tegen te gaan. Voedingsmiddelen die een goede bron van fyto-oestrogenen bevatten zijn lijnzaad, zoethout, venkel en alfalfa.

9. kurkuma poeder

Nog een tip over hoe om zich te ontdoen van gezichtshaar thuis is kurkuma poeder gebruiken. Kurkuma is gebruikt voor eeuwen in traditionele Indiase en Chinese geneeskunde en kan worden gebruikt om de groei van gezichtshaar te vertragen. Breng een pasta op basis van yoghurt en kurkuma poeder regelmatig en vertraagt ​​de haargroei en voor een langere periode, kan stoppen.

10. Sugar Wax

U kunt uw eigen haar wassende behandeling thuis te maken. Verhit een mengsel van suiker, citroensap en water tot het mengsel bruin wordt, en laat het afkoelen een beetje '. Breng een dikke laag van het mengsel op de huid, laten drogen en trek, tegen de richting van de haargroei. Dit zal nog steeds steken als een wax salon, maar in ieder geval weet je de ingrediënten zijn natuurlijk!

Wat zijn uw suggesties over hoe om zich te ontdoen van gezichtshaar?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha