10 tips voor gewichtsverlies LUIE MEISJES10 tips voor gewichtsverlies LUIE MEISJES

Niet iedereen heeft de tijd om uren beneden de sportschool en voor sommige, eten op de weg is de enige optie. Ja, kunt u gewicht te verliezen zonder steeds een fanatiek van gezondheid en fitness? Het antwoord is 'ja', en er is geen noodzaak om jezelf te verhongeren om het te doen. U kunt gewicht verliezen geleidelijk, het maken van een paar veranderingen in uw levensstijl en gewoonten. Als dit klinkt als een goed idee voor u, leest u deze tien tips over hoe je het gewicht, de luie manier kan verliezen:

1. gesneden of, op zijn minst, het verminderen van de junk food

Fast food is eenvoudig en snel, maar bevat ook veel vet, zout en suiker. Als je niet kunt uitknippen, dan in ieder geval, kijk voor de gezondste optie in het menu. De meeste fast food restaurants bieden nu lichtere opties, dus check ze uit de volgende keer dat je te wachten om te worden bediend.


2. Gebruik de trap, geen lift

U kunt uw conditie te verbeteren en verliest een paar pond simpelweg door te kiezen voor de trap als je de kans krijgt. Het is een goedkope en eenvoudige manier om gewicht te verliezen en is vaak sneller dan wachten voor de lift.

3. Zorg ervoor dat u voldoende slaap

Slapen calorieën lijkt een vreemd ding om te suggereren, maar veel studies hebben aangetoond dat mensen die niet genoeg slaap krijg, hoe meer kans om zwaarlijvig te worden. Als je niet je acht uur te krijgen, dan kunt u zich moe voelt en zal proberen om dit te compenseren door het eten van meer.

4. Ze zijn honger of zijn gewoon dorst?

Eet alleen wanneer ze honger hebben. Te vaak wordt het een gewoonte en eet gewoon omdat we verveeld. De moeite om alleen te eten als je echt nodig hebt, en je zult snel beginnen om het verschil te zien.

5. Verminder zout

Te veel zout in de voeding kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen en kan ook leiden tot het vasthouden van water. Probeer het snijden van zoute snacks en de controle van het voedsel dat je kopen voor het natriumgehalte. Waarschijnlijk kun je ook weg te gooien het zoutvaatje thuis, zoals de meeste van het eten, hebben ze voldoende zout in hen al.

6. Let op je porties

In plaats van het snijden van eten, probeer het snijden op hen plaats. Als u uw grootte van de porties gekapt, je nauwelijks het verschil merken, maar het kan een groot verschil in het totaal aantal calorieën dat je aan boord te nemen elke dag te maken.

7. Oefening tijdens het tv-kijken

TV-commercials zijn zo saai, dus waarom niet op te staan ​​en verliezen wat energie wanneer op. Sommige sterren springt of een beetje 'run op zijn plaats, zal het niet veel moeite te nemen, maar het zal allemaal bij aan meer calorieën verloren.

8. Experiment en kook je eigen eten

Elke keer als je uit eten gaat, bent u waarschijnlijk het aan boord nemen van meer calorieën dan je nodig hebt. Het kan een beetje 'meer moeite om je eigen te koken, maar je weet precies wat er in zit en je in staat om hun eigen manier hebben zal zijn, dus ga in sommige verse ingrediënten en zien wat ze samen kunnen schrapen. Je krijgt zelfs om calorieën te doen van de voorbereiding en koken verbranden.

9. Doe allemaal net een beetje 'sneller

Er zijn honderden mogelijkheden elke dag tot de gewone bedrijfsuitoefening te zetten in kansen voor gewichtsverlies. Gewoon het bed of het reinigen van de keuken, als je een beetje 'sneller deed, kan een vorm van lichaamsbeweging worden. Dus de volgende keer dat je de taken, op een beetje 'van muziek, zet het volume en verliest een paar pond!

10. Zie het niet als een dieet, maar als een manier van leven

Een dieet is een eenmalige inspanning die hoogstwaarschijnlijk moeten worden herhaald. Eigenlijk is het veel gemakkelijker en effectiever om te nemen wat sommigen kunnen het luie benadering noemen. Gewoon beginnen met een beetje 'meer voorzichtig zijn met wat je eet en een beetje' meer fysiek actief. Hoef je niet afvallen sneller, maar wat je verliest, heb je meer kans om uit te houden.

Heeft u andere gewichtsverlies tips voor meisjes lui om te delen?

Blijf mooi, gelukkig en gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   2
Juni- 9, 2015 | 02:52:16 | later 3 uur

ongelooflijke tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha