10 tips voor een gezonde voeding Dengue patiëntenBent u het nemen van de behandeling voor dengue? Of bent u een gezond individu en wil dengue helemaal te vermijden? Voorkomen is altijd beter dan genezen! En hetzelfde geldt voor de ziekte die 'knokkelkoorts' veroorzaakt.

Hoge koorts, gewrichtspijn, hoofdpijn en huiduitslag morbilliforme huid meestal begeleiden dengue (1). Maar dan zijn er enkele eenvoudige dieet tips die kunnen helpen verlichten deze symptomen en snelheid herstel van dengue! Wilt u weten wat ze zijn? Geef niet op deze post een read!


Oranje:

Sinaasappels zijn vol van essentiële voedingsstoffen en vitaminen. Ze zijn rijk aan vitamine C, een belangrijke antioxidant. Het hoge vezelgehalte van sinaasappelen maakt ze goed voor de behandeling van indigestie ook. Voeg dit sappig fruit en kruidige aan uw dieet vandaag, als je wilt om de weg naar herstel al snel sloeg (2).

Papaya:

Papaya heeft vele geneeskrachtige eigenschappen. Het is een populaire huis remedie tussen culturen. Studies tonen aan dat de papaja zaad is giftig voor de mug Aedes (3). Andere studies concluderen dat papaya triggers productie sneller bloedplaatjes dengue patiënten. Het enige wat je hoeft te doen is te verpletteren een paar bladeren van papaya en drink het sap twee keer per dag naar de blues dengue verslaan.

Vermijd vette voedsel:

Een van de belangrijkste symptomen van dengue heeft maagproblemen. Zorg ervoor dat u niet verder te vet voedsel te eten en kruidig ​​als het alleen maar zal verergeren uw conditie.

Pap:

De heerlijke granen of Dalia (de Indiase naam voor het), is een populair ontbijt optie wereldwijd. Zijn vezelrijk en voedingswaarde garanties te sterk genoeg is om de ziekte te bestrijden te verkrijgen. Pap is gemakkelijk te slikken en te verteren als goed. Vergeet niet om te eten veel pap als je neer met dengue (4).

Kruidenthee:

Kruidenthee kan helpen bij het verminderen van de symptomen van dengue koorts. Kies smaken zoals kardemom, pepermunt of gember. Ginger heeft een anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen die helpen verminderen knokkelkoorts. Een thee gemaakt van de bladeren van Euphorbia hirta of astma-fabriek helpt om dengue te genezen. De plant groeit in overvloed in heel Zuid-Oost (5) Azië.

Coconut Water:

Dengue is vaak te wijten aan uitdroging. Kokosnoot water is een van de beste natuurlijke bronnen van water, essentiële mineralen en elektrolyten. Nemen helpt reguleren vloeistof niveaus in het lichaam. Zo kokoswater is een ding dat je moet zeker in uw dieet, terwijl herstellende van dengue (6).

Groentesappen:

U kan de behandeling van de symptomen van dengue consumeren verse groentesappen. Wortelen, komkommers en andere groene bladgroenten zijn vooral goed voor de behandeling van de symptomen van dengue. Deze groenten zitten vol vitaminen en mineralen die boost immuniteit te helpen en het lijden van de patiënt (7) van essentieel belang te verminderen.

Soep:

Soep is één van de beste voedingsmiddelen te behandelen en de symptomen van dengue. Helpt veroorzaken honger en verlichten pijn in de gewrichten. Soep is laag op specerijen en dus goed voor de spijsvertering en stoelgang (8).

Fruitsap:

Vitamine C is een antioxidant effectief Deze activeert de productie van collageen en helpt om het immuunsysteem te versterken. Vruchten zoals sinaasappel, ananas, aardbeien, kiwi en guave verhoging van de productie van lymfocyten, die de virale infecties te bestrijden. Vruchtensappen zijn een must-have als je last hebt van dengue (9).

Neem bladeren:

Neem bladeren staan ​​bekend om hun geneeskrachtige eigenschappen. Help beperken de groei en verspreiding van dengue virus type-2 replicatie. Daarom is één van de belangrijkste natuurlijke remedies voor dengue (10).

Dus, hopen we dat deze huismiddeltjes te helpen bij de behandeling van de symptomen van dengue. Vertellen ons niet over alle andere home remedies zijn bekend om te helpen bestrijden dengue. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha