10 tips voor een effectieve dieet om angst weg te houdenHoe vaak heb je de koude kant van angst grip je hart gevoeld? Zonder goede reden, voel je angst, hartkloppingen, koud zweet, niet echt een goed gevoel helemaal zeker! Een beetje 'angst is een onderdeel van het leven. Maar als angst wordt een open veld, nou ja, je bent in de problemen!

Angst is een gevoel van bezorgdheid en nervositeit iets onzeker. We hebben allemaal geconfronteerd met situaties die leiden tot angst, maar soms interfereert met het dagelijks functioneren, waardoor onze dag tot dag leven een beetje 'moeilijker. Als u last heeft van pathologische angst, zijn er dingen die je kunt doen om zich beter te voelen.


10 dieet tips voor angst weg te houden van:

Het voedsel dat we eten heeft een grote invloed op hoe je je voelt. Dus hier zijn enkele dieet tips die kunnen helpen om de angst op afstand:

Let op uw Suiker:

Suiker veroorzaakt stress hormonen in het lichaam tot piek, die angst zou kunnen veroorzaken en zelfs vertrekken geïrriteerd. Onderzoek uitgevoerd aan de Universiteit van Princeton, doet vermoeden dat suiker verslavend. Volgens de studie, de ratten, die op het dieet suiker waren werd ongerust toen suiker werd verwijderd, bijna alsof ze terug te trekken uit een drug. Angst bereikt de maximale wanneer suiker inname afneemt.

Verminder cafeïne:

De inname van cafeïne zorgt dat het lichaam adrenaline, die verantwoordelijk is voor de strijd of vlucht reactie van het lichaam vrij te geven. Grotere hoeveelheid adrenaline veroorzaakt symptomen zoals verhoogde hartslag, hartkloppingen, enz. Als je gevoelig bent voor cafeïne zijn, kan een kopje ook verrekening angstklachten.

Alcohollimiet:

Net zoals cafeïne, alcohol, te veel zal verhoging van het niveau van adrenaline in het lichaam, die de symptomen van verhoogde hartslag veroorzaken veroorzaken. Afname van suiker en uitdroging kan verergeren de symptomen. In plaats daarvan gaan voor spritzers, tijdens het springen de geesten, die vol van alcohol zijn. Neem het langzaam, één drankje per keer.

Zeg nee tegen Junk Food:

Junk food bevat kruiden, olie, transvetten, cholesterol, enz., Kortom, niet goed voor je gezondheid in het algemeen. Vermijd junk food zo veel mogelijk en maak maaltijden thuis. Eet gezond voedsel en volkoren stimuleren uw immuniteit en de algehele stijging van de gezondheid. Wat nog meer? De blootstelling aan junk food vroeg in het leven is gekoppeld aan verschillende psychische problemen bij kinderen.

Get In tryptofaan:

Hebben voedingsmiddelen die aminozuren ongelooflijk, dat bekend staat om angst te verminderen en het opwekken van slaap beter. Sommige voedingsmiddelen die rijk zijn aan tryptofaan zijn eieren, soja, pinda's, noten, kalkoen, zaden, melk, enz.

Yes To Antioxidanten:

Onder meer antioxidanten in uw dagelijkse voeding voor een gezonde life.Antioxidants remmen van de oxidatie van andere moleculen en vertraging celbeschadiging leiden. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten bevatten broccoli, sinaasappels, pruimen, druiven, groene thee, witte thee. Log in beta-caroteen, vitamine C en vitamine E.

Ga B:

Vitamine B is het niveau van angst te verminderen. Het vermindert angst door inwerking op neurotransmitters in de hersenen. Wat vitamine B-rijke voedingsmiddelen zijn onder andere:

  • Thiamine (vitamine B1) - erwten, fruit/noten, volle granen, enz.
  • Riboflavine (vitamine B2) - melk, eieren, rijst.
  • Niacine (vitamine B3) - Vlees, vis, eieren, tarwemeel.
  • Pantotheenzuur - tomaten, eieren, kip, kalkoen, broccoli.
  • Vitamine B6 - eieren, sojabonen, varkensvlees, melk, pinda's.
  • Foliumzuur - Bruine rijst, spinazie, asperges, Ceci.
  • Vitamine B12 eieren, kaas, melk, zalm, kabeljauw.

Vermogen Eiwit:

Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam en ook houden u langer actief! Hebben een eiwitrijk ontbijt om u voller en gezonder te houden. Sla de suikerhoudende granen. Eiwitrijke voedingsmiddelen zijn eieren, kalkoenen, spinazie, Griekse yoghurt, enz.

Sip Kamille Thee:

Kamille staat bekend om zijn kalmerende werking. Geniet van een kopje of twee van kamille voor de geweldige voordelen voor de gezondheid die het te bieden heeft. Het heeft ook een milde smaak zoet en dit is een goed alternatief voor gewone cafeïne dranken.

Gehydrateerd te blijven:

Uitdroging kan irritatie veroorzaken en hebben ook een negatieve invloed op de gezondheid. Dus zorg ervoor dat je elke dag drink minstens 2 liter water.

Angst kan je uitputten, waardoor je depressief of zelfs suïcidaal. Maar het leven gaat! Met een paar aanpassingen, kan je zijn happy-go-lucky leven van je verleden te vinden! Jezelf te veranderen. En als er niets werkt, gaan zien een psychiater-deskundige kan u helpen wanneer niets anders kan.

Last van angst? Wat veroorzaakt deze episodes van angst? Het heeft alles uitgewerkt om u te helpen omgaan met deze episodes? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha