10 TIPS VOOR BIJ ruzie met je vriendje10 TIPS VOOR BIJ ruzie met je vriendje

Helaas, zelfs in de beste relaties, zal er altijd een aantal argumenten; dat is gewoon een onvermijdelijk feit van het leven. Wat u kunt controleren, maar het is hoe om te vechten en hoe snel je een probleem te brengen tot een einde. Wat belangrijk is, is niet de overwinning, maar laten we eerlijk zijn, het kan heel bevredigend zijn! Nee, wat belangrijk is om terug aan de leuke kant van de relatie te krijgen, dus lees deze tien tips over hoe met je vriendje te praten en te winnen op de juiste manier.

1. Blijf kalm

Verliest je hoofd koel, zult u nooit een argument te winnen. Alles is waarschijnlijk te doen is om uw argument minder dwingend te maken en misschien zelfs je zeggen dingen die je later spijt van krijgt. Het is ook zeer waarschijnlijk om je vriendje verliest zijn geduld zo goed en dan, zul je niet krijgen niets opgelost, dus probeer en blijf kalm en uw standpunt over, zonder te schreeuwen.


2. Probeer niet om hem pijn te doen met uw woorden

Als dingen echt uit de hand, kan het gemakkelijk zijn om te laten rippen met beledigingen en snijden opmerkingen. Als je dit laten gebeuren, zal de tevredenheid zeer korte duur en wat er gezegd wordt op de hoogte van een argument kan worden herinnerd voor een lange tijd om alleen te komen.

3. Gebruik de stille behandeling

Geen onderwerp over de hele wereld is het punt te worden opgelost als je niet met elkaar praten, dus denk niet dat de stille behandeling zal werken. Dit zal alleen maar verlengen het geschil en de slechte gevoelens tussen jullie zal groeien. En 'veel beter om dingen in het licht van de zon en proberen om de lucht te zuiveren.

4. Laat hem spreken

Er kan een redelijke verklaring voor wat hij deed om u van streek te zijn, dus je moet hem een ​​kans om uit te leggen om te geven. Als je de strijd om eenzijdig te zijn, zal hij uiteindelijk stoppen met proberen om dingen te repareren en gewoon opgeven, en dan niets zal volledig worden opgelost.

5. Geef hem een ​​kans om na te denken

Laat 'Eigenlijk, vrouwen kunnen soms escaleren een situatie in een strijd vrij snel en de man heeft net genoeg tijd om hun adem te komen, laat staan ​​na te denken over wat hij zou verkeerd doen. Soms is het beter om je pint uitzicht over en krijgen dan, geven hem de tijd om na te denken over het. Op deze manier zal hij ofwel zien de fout van zijn of komen met een verklaring of rechtvaardiging voor zijn gedrag.

6. Niet slepen het verleden

Nog een tip over hoe om te stoppen met vechten met je vriendje is om het verleden verblijf waar het hoort te laten - in het verleden. Als u dit argument een goed excuus om op alle onderwerpen van opnieuw het verleden te brengen te maken, gaat het om voor dagen! Vasthouden aan het punt en niet sleep een overzicht van al zijn tekortkomingen te gebruiken als wapen, of het echte probleem zal worden verloren in een run-generaal tit-for-tat.

7. Plak de logica

Mannen om de logica te begrijpen en zijn niet al te goed in emoties, dan vasthouden aan de feiten en maak je logisch redeneren en zal weinig om terug te vechten met te hebben. Als je verliest je hoofd koel en, samen met dit, elke logica in uw argument was, hij al snel springen op deze en hij zal het veranderen in zijn voordeel.

8. Laat hem weten hoe boos zes

Volgende tip over hoe om te stoppen met vechten met je vriendje is om hem te laten weten hoe je je voelt. Als je echt slecht of boos dan zeg je zo. De meeste jongens haat de gedachte dat ze echt iemand pijn doen en zal meer kans te willen het pad van het kwaad te nemen. Geconfronteerd met slechts woede, maar ze gewoon vechten.

9. Zeg hem dat je niet wilt bespreken

Mannen eigenlijk van mening dat vrouwen als een goed argument, dus zorg ervoor dat hij weet dat dit een ernstig probleem dat moet bespreken en niet alleen pleiten voor het belang van het argument van. Zeg hem dat je niet wilt dat een strijd, je wil gewoon het probleem opgelost en zal harder proberen op te lossen met je mee.

10. Probeer niet om het laatste woord te krijgen

Argument is echt niet grappig; ja, wanneer een botsing zijn beloop heeft gehad, gewoon laten gaan. Proberen te scoren een paar extra punten te krijgen het laatste woord zal alleen vechten oplaaien opnieuw en, als er een compromis wordt bereikt of een verontschuldiging gemaakt, dan is er geen enkel punt in het maken van de slechte gevoelens langer dan ze nodig hebben om.

Heeft u nog andere tips te delen voor wanneer je bespreken met je vriendje?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha