10 TIPS verbazingwekkend hoe DOEN GELUK gewoonte10 TIPS verbazingwekkend hoe DOEN GELUK gewoonte

Wist u dat zelfs met alle rijkdom en vrijheid die de gemiddelde Amerikaan heeft, de VS wordt nog steeds beschouwd als alleen de 17 gelukkigste land ter wereld? Geluk is niet een doel, geluk is een keuze, het is een gewoonte en gelukkige mensen leven hun leven een beetje anders dan de anderen voor de bouw in hun dagelijkse schema, onder andere, de tijd om gelukkig te zijn.

Dus zet de TV, zet de telefoon zijwaarts en neem wat 'tijd uit uw schema om onze tien tips die u kunnen helpen in het geluk gewoonte te lezen:


1. Zorg minder

Je moet echt te draaien rond als een kip zonder kop elke dag? Controleer uw programma en zien wat je kunt knippen en geef jezelf de tijd om een ​​beetje ontspannen en te ontspannen.

2. krijg je iets goed gedaan, in plaats van te verlaten veel dingen gedaan in de helft

Focus op een taak in een tijd, in plaats van het springen van de ene naar de andere. Al met al, jij dezelfde totale hoeveelheid tijd besteden aan uw activiteiten, maar je zal een uitbarsting van voldoening te krijgen elke keer dat je een volledige, in plaats van naar bed te wijzen dat het niets heeft opgeleverd.

3. Veel plezier met je vrienden

Zet uw problemen aan de ene kant en tijd doorbrengen met je vrienden. Niet zitten in vergelijking met andere noten op alle slechte dingen van het leven, alleen maar achterover leunen, te ontspannen en hebben een lach.

4. Maak een wandeling en wat frisse lucht

Waar je ook woont, er is waarschijnlijk een kleine groene ruimte in de buurt, zodat je uit de auto, het kantoor verlaten en gaan voor een stevige wandeling. De oefening zal je goed doen, rust en stilte zal uw zenuwen te kalmeren en je krijgt een beetje 'tijd om te veel te denken.

5. netjes uw huis

Als je leeft in een puinhoop, zal het alleen naar beneden zijn. Stel een goede plek netjes en zet dingen in hun plaats. Zul je veel gelukkiger in een nette voelen en die ervoor zorgt dat steeds benadrukt, als je iets niet kunt vinden.

6. Kijk eens om je heen

Neem de tijd om 'nu' te genieten en maken zich zorgen over de toekomst alleen wanneer je aankomt. De som van alle kleine stukjes van geluk maakt de hele persoon gelukkig, dus zorg ervoor om op te merken wat er om je heen gebeurt. Controleer de zon, de bloemen en het gelach van een kind nu, terwijl het voor u en zorgen te maken over wat nu gedaan moet worden, later.

7. Wat is geluk? Geluk is een gewoonte op de lange termijn, het is zeker niet een snelle oplossing!

Er is geen snelle oplossing voor het geluk; Het is een langdurig proces. Natuurlijk, het kopen van een nieuwe jurk zal juichen voor een tijdje ', maar u zult waarschijnlijk schuldig te voelen over alleen de moeite waard om later.

8. Zet de muziek

De meeste mensen houden van muziek, maar soms laten we hem gaan uit ons leven. Wat uw favoriete stijl van muziek is, geef het een schot nogmaals, het is een grote 'take' op elk moment van de dag en het zal je geest opstijgen stressvolle dingen voor een tijdje '.

9. Zorg voor je lichaam

Een geweldige manier om van muziek te genieten is om te spelen wanneer u uit te werken. Wanneer je beweegt, je lichaam endorfine, die zijn geweldig om uw stemming te verhogen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen fit en gezond zijn de 20% gelukkiger dan iedereen; zo, kan het tijd voor u om naar de sportschool te krijgen?

10. Spreid de liefde

Wees gul en zijn vriendelijk, het duurt maar een klein gebaar van vriendelijkheid om echt te nemen. U hoeft niet te overdrijven en stel uw liefdadigheid; gewoon helpen van een oude dame te dragen haar zakken zou niet alleen je een goed gevoel, maar het zou zijn dag te maken.

We hopen dat u deze tips geluk en is nu in staat om een ​​aantal van hen te realiseren in je leven.

Als je iets toe te voegen aan deze lijst hebben, voel je vrij om je gedachten inspiratie in de commentaren hieronder te delen.

Gelukkig zijn en genieten van het leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha