10 TIPS SUPER effectief op het verhogen van niveaus van energie zonder energy drinks10 TIPS SUPER effectief op het verhogen van niveaus van energie zonder energy drinks

Energy drinks geven je een boost als je energie vlaggen, maar de strekking is hoge niveaus van suiker en cafeïne in hen, en dit betekent dat de energie-boost op korte termijn zal zijn. Voor een meer natuurlijke en meer duurzame impuls aan energie, probeer een aantal van deze tips om het verhogen super energiezuinige:

1. Ga naar buiten in de zon

Zonlicht is gewoon een geweldige energie-booster, dus als je moe voelt, ga dan naar buiten voor een tijdje '. Zitten in de zon zal verhogen van uw stemming en energie, waardoor uw lichaam vrijkomen meer serotonine.


2. Eet een appel

Nog een goede tip over hoe u uw energie te verhogen is om appels te eten. Appels niet alleen houdt de dokter weg, blijf je ook Fueled. Ze zijn een grote bron van vezels, vitaminen en mineralen, en dat geeft je een boost van energie die veel langer zal duren dan een energie-drankje te geven.

3. Drink water

Onderschat nooit het belang van water. Wanneer u uitgedroogd, zult u beginnen te voelen moe en lusteloos, dus drink een glas water; Het kan alles wat je nodig hebt.

4. Probeer een banaan

Volgende eenvoudige tip over hoe u uw energie te verhogen is om een ​​banaan te eten. Lage niveaus van kalium kan ook een oorzaak van slaperigheid en bananen zijn rijk aan kalium en energie door het verhogen van het vitamine B-6. Waarom denk je dat zo veel professionele sport mannen en vrouwen eet een banaan voor een mid-game snack ?!

5. Maak een wandeling

Op slechts tien minuten lopen kan een groot verschil maken voor uw energie niveaus te maken. Een studie van de California State University ontdekten dat mensen lopen een verhoogde energie twee keer zo lang als het eten van een hoge suiker snack gemaakt. Deelnemers die suiker eten voelde me ook nog moe na de effecten van suiker was afgesleten.

6. Spinazie

Voeg wat 'verse spinaziesalade aan uw lunch of zweep een lekkere groene smoothie en het geeft je een boost van energie die de hele middag lang zal duren geven. Spinazie is rijk aan voedingsstoffen en is laag in calorieën, een super voedsel dat niemand mag negeren.

7. Krijg in de groef

Het luisteren naar vrolijke muziek voor een uur niet alleen plaatst u in een beter humeur; Er is aangetoond dat energieniveaus te verhogen. Studies hebben aangetoond dat muziek verhoogt dopamine in het lichaam, die vermoeidheid vermindert.

8. Hummus

Volgende goed advies over hoe u uw energie te verhogen is om hummus eten. Hummus, die is gemaakt van kikkererwten, is een grote bron van energie, vooral indien gegeten met rauwe groenten zoals wortelen of selderij. Wanneer u humus kopen, echter proberen om een ​​versie te vinden met minder toegevoegde ingrediënten, als je kunt, omdat sommige hebben veel kunstmatige additieven toegevoegd.

9. Just get up!

Als je werkt aan een bureau, dan gewoon staan ​​vaker gedurende de dag zal je wakker houden. Recente studies hebben aangetoond dat de gemiddelde kantoormedewerker besteedt meer dan zeven uur per dag zitten, en dit is niet goed voor je algehele gezondheid en energie niveaus.

10. Amandelen

Amandelen zijn een van de beste energie stimuleren, gezonde snacks die je krijgt. Slechts een handvol zal de eetlust te verminderen, terug te brengen van je mentale alertheid en geven je genoeg energie om u te gaan naar de volgende maaltijd.

Kent u een aantal andere suggesties over hoe je energie te verhogen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha