10 tips Shanaz Hussain schoonheid pigmentatie van de huidImmers, is de onbevlekte schoonheid

Ah, je perfecte huid! Die woorden zijn een zeldzaam belang in het leven van een meisje. Kan nooit moe van hen opnieuw en opnieuw horen! Echter, het proces dat uiteindelijk leidt deze woorden zeer vermoeiend. Huidverzorging is net zo belangrijk als uw dieet. De manier waarop we eten in goede gezondheid te leven, huidverzorging maakt onze huid gezond.

Perfecte huid is een gezonde huid, verstoken van pigmentatie. Maar met de leeftijd, donkere vlekken en verkleuring (pigmentatie) worden gezien op ons gezicht. Zonnevlekken zijn ook in de pigmentatie. Maar in tegenstelling tot wat de meeste van jullie denken, huidverzorging niet duur bezoeken beauty salons en spa's vereisen. Shahnaz Husain, de beauty expert, heeft een aantal tips en oplossingen getest. Deze kunnen geleidelijk vervagen pigmentatie.


Shahnaz Hussain Beauty Tips voor pigmentatie

Zelfgemaakte gezicht packs:

Regelmatig gebruik van het gezicht packs kunnen helpen draai de huid tijdens het verwijderen van vlekken.

 • Meng een deel honing met het sap van twee delen citroen en toe te passen. Afwassen na 20 minuten.
 • Meng gemalen amandelen met kwark en toe te passen. Wrijf het mengsel op de huid. Laat 5-10 minuten en spoel na met water.
 • Mix rozenwater en het citroensap in gelijke hoeveelheden en toe te passen op de donkere gebieden. Afwassen na 10 minuten, of als het eenmaal droog.
 • Meng besan (kikkererwtenmeel) en zuivelproducten, met een beetje 'van kurkuma en toe te passen op de donkere gebieden.
 • Neem wat 'rijstmeel, voeg een beetje' van de wrongel en het gebruiken als een vlek op de huid gepigmenteerd.

Gebruik deze pakketten niet elke dag naar de bewezen resultaten te zien.

MultaniMitti of Fullers Earth:

Multanimitti pakket is een traditionele face. En 'als bijzonder goed voor pigmentatie. Helpt de olie-afscheiding en vermindert puistje littekens ook. Dit is een andere effectieve behandeling pigmentatie Shahnaz Husain.

 • Neem wat multanimitti
 • Voeg het citroensap en rozenwater
 • Breng dit op het gezicht drie keer per week
 • Laten drogen pak vóór het wassen af

Stop Whitening:

Bleken is een van de meest voorkomende oorzaken van pigmentatie. Volledig bleekwater te voorkomen. Zo niet, althans proberen hun gebruik beperken tot speciale gelegenheden. U kunt ook kiezen voor de opties van bleekwater als natuurlijke citroensap en tomatensap.

Facial Scrub:

Scrub je gezicht twee keer per week. Dit helpt om pigmentvlekken te verwijderen en houdt ook uw huid er fris, zacht en gezond. Niet schrobben als je puistjes. Dit zal dezelfde schade te knallen veroorzaken. Het kan ook tekenen van ontsteking en acne.

 • Knijp wat vlek op je hand
 • Gebruik het puntje van je vingers en wrijf zachtjes in cirkelvormige bewegingen
 • Vooral wrijven op de T-zone en voorhoofd.
 • Wassen met water.
 • U kunt dit volgen met wat stoom om punten zwarten elimineren en stralende huid.

Draag altijd zonnebrandcrème:

Blootstelling aan de zon zorgt voor de pigmentatie veroorzaakt hardnekkige donkere vlekken, donkere kringen, rimpels en tan. Deze maken uw teint er dof en leiden tot veroudering sneller dan normaal. Dus als je geen regelmatige gebruiker zonnebrandcrème, het wordt tijd dat je één wordt onmiddellijk.

 • Investeer in een goede zonnebrandcrème, bij voorkeur met SPF-controle
 • Toepassing zonnebrandcrème ten minste 30 minuten voor uit te gaan in de zon

Het kan wel of de zon niet de hele tijd. Maar de schadelijke stralen zijn altijd op zoek naar jou. Dus draag zonnebrandcrème zelfs tijdens winters.

Moisturizers:

Mensen met een droge huid zijn gevoelig voor pigmentatie en zonnebank. Gebruik altijd moisturizers om uw huid goed gehydrateerd en stralend te houden. Kiezen voor zwaardere moisturizers tijdens winters en in koelere klimaten.

Drink veel water:

Uitdroging zorgt ervoor dat je gezicht droog, saai en levenloos uitzien. Drink minstens 8-10 glazen water per dag. Het helpt om de huid soepel, zacht, licht en vrij van pigmentatie te houden.

Chemische peelings:

Chemische peeling geeft direct resultaat als pelt de bovenste laag van de huid om onzuiverheden te verwijderen. In de huidige tijd waarin mensen niet de tijd om te zorgen voor zichzelf regelmatig te vinden, is chemische peeling aan populariteit wint. Maar als je een gevoelige huid hebt, vermijd volledig peelings.

Als je naar een behandeling chemische peeling, zorg ervoor dat de huid goed hydrateren elke dag. Achtergronden maken droge huid van het gezicht, waardoor het gevoeliger voor de zon. Dan, door zonnebrandcrème erg belangrijk.

Zelfgemaakte remedies:

Home remedies zijn nuttig voor alle tijd. Voor de behandeling van pigmentatie van toepassing:

 • Geraspte aardappelen
 • Komkommer sap
 • Citroensap
 • Aloe Vera
 • Azijn
 • Tomatensap
 • Wrongel
 • Geprakte bananen eerste.

U kunt deze gebruiken in combinaties volgens uw voorkeur of als een uniek ingrediënt voor maskers.

Vitamine E:

Vitamine E helpt vervagen van allerlei merken en verbetert de elasticiteit van de huid. Gebruik oliën en crèmes die rijk zijn aan vitamine E. Het is ook mogelijk inname van vitamine E oraal in de vorm van tabletten. Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E, zoals noten, vis, broccoli, spinazie, avocado, pompoen, tofu en geroosterde pompoenpitten. Deze voedingsmiddelen zullen natuurlijke pigmentatie te behandelen.

Naast alle bovenstaande tips en oplossingen kunt u ook gebruik maken van Shahnaz Husain Shawhite lotion pigmentatie en Shafair. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld Shahnaz Hussain voor de behandeling van huidpigmentatie.

Je moet geduldig zijn bij een poging om deze beauty tips Shahnaz Hussain voor pigmentatie. Omdat deze behandeling pigmentatie uiteraard toont de gewenste resultaten alleen in de tijd.

Ik hoop dat u het artikel en de gedeelde informatie vond. Hoe doe je pigmentatie behandelen? Deel je tips en geheimen door het verlaten van opmerkingen hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha