10 TIPS reis naar Hong Kong moet ON weten10 TIPS reis naar Hong Kong moet ON weten

Hong Kong is een geweldige stad die iedereen een keer in hun leven moeten bezoeken. Levendige en lawaaierig, het is de stad waar East meets West en waar de handel in de vlucht naast de traditionele Chinese cultuur. Het is ook een van de meest dichtbevolkte steden op aarde, dus wees niet verwacht een rustige tijd! Hier zijn tien essentiële reizen tips die u zullen helpen het meeste uit een bezoek aan Hong Kong te maken:

1. Zorg ervoor dat u veel te nemen van het uitgeven van geld

Verwacht niet dat Hong Kong goedkoop zijn, omdat het niet. Dus een van de belangrijke tips reis naar Hong Kong is ervoor te zorgen om wat geld te besteden te nemen. In de meeste Aziatische landen, accommodatie en eten is veel goedkoper dan in de westerse landen, maar Hong Kong is een internationaal centrum voor de financiën voor vele jaren en die wordt weerspiegeld in de prijs. U kunt verwachten om dezelfde prijs te betalen voor een maaltijd uit Hong Kong, waarschijnlijk als je zou thuis.


2. Probeer de lokale gerechten

Een ander goed advies reizen Hong Kong is om de lokale gerechten te proberen. In Hong Kong, krijg je echt Chinees eten in restaurants en niet de westerse versie, die is gevestigd in uw lokale Chinese restaurant. Niet alleen vasthouden aan wat je weet, avontuurlijk, omdat de lokale eten is absoluut fantastisch. De meeste restaurants hebben Engels menu's en degenen die niet vaak hebben foto's van het eten, dus je kunt altijd een goed idee van wat je bestelt.

3. Krijg een Octopus-kaart

U kunt betalen voor het openbaar vervoer in Hong Kong met behulp van een prepaid kaart heet een poliep. Je moet een kleine borg te betalen om de kaart te krijgen en dan bijvullen, en kan worden gebruikt op alle veerboten, treinen en bussen, maar niet met de taxi. U kan ook worden gebruikt om snacks in lokale winkels kopen. U kunt de kaart terug te keren wanneer je klaar bent, en u zult uw aanbetaling terug te krijgen met het geld dat je hebt uitgegeven aan de kaart.

4. onderhandelen altijd in de markten

Een andere nuttige reistips voor Hongkong - tijdens het winkelen bij een van de vele lokale markten, nooit accepteren de eerste prijs die wordt aangeboden. Taai en bieden de helft van de prijs aan de slag te gaan en wees niet bang om te doen alsof om weg te gaan, lijken ze niet te bal te spelen. Het zal een deal aangeboden worden aan het eind, als u zich aan uw geweren.

5. Neem de tijd om rond te gaan

Hong Kong is een erg druk, dus voldoende tijd om ergens te komen. Je nodig hebt om je weg te onderhandelen door de menigte en de hitte en vochtigheid, zal dat betekenen dat je niet wilt worden rondlopen toch.

6. Eet geen kraaienpootjes!

Kraaienpootjes worden beschouwd als een delicatesse in China en Hong Kong, maar, serieus, niet doen! Ze zijn zeker een verworven smaak.

7. U kunt het zich niet veroorloven kieskeurig te zijn

U wordt gebombardeerd met vreemde geluiden en geuren, en een aantal van hen kan niet zijn, als het ware, geheel naar uw wens! Houd een open geest en zelfs als niet te laten de lokale bevolking weten wat ze denken over hun stad. Het is een andere cultuur en dit is allemaal onderdeel van de charme van een bezoek aan een nieuwe stad.

8. Verwacht niet te gaan vroeg in de ochtend van winkelen

Hong Kong niet echt wakker tot ongeveer halverwege de ochtend, zodat je niet vroeg opstaan ​​om de drukte te wachten verslaan. De meeste winkels en zelfs coffeeshops gaan niet open tot ongeveer 10.00 uur. Neem uw tijd, ontspannen en krijg je schoot vroege ochtend cafeïne in het hotel.

9. Verlaat de stad

Hong Kong is niet alleen de maniak, de betonnen jungle van de stad. Er zijn een aantal rustige plaatsen om te bezoeken, dus het is de moeite waard te gaan van de stad voor een paar dagen tijdens een bezoek. Je zou kunnen gaan naar het zuiden van het 'eiland, waar het minder opgebouwd en daar vindt u het strand clubs en restaurants te vinden of misschien een bezoek aan de Big Buddha en Po Lin Klooster voor een rustige reflectie.

10. Laat de lichtshow niet missen

Reistips voor Hongkong zou niet compleet zijn zonder vermelding van de beroemde licht show. Nou, het is eigenlijk moeilijk om de lichtshow missen in Hong Kong, want het is de grootste in zijn soort in de wereld en het gebeurt iedere dag om 08:00 in de Victoria Harbour. Gereserveerd een avond om het goed te vangen, echter, en het zal worden getrakteerd op een schitterende weergave van laserlicht en de verlichte gebouwen, helemaal klaar om muziek.

Elke andere tips reizen Hong Kong te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha