10 Tips Pre Wedding schoonheid voor bruiden te zijnBron: Getty

Vandaag zal u met 10 beauty tips voor pre-bruiloft voor bruiden die kunnen bewijzen om het leven spaarders hebben voor u. Kijk eens!

Beauty Tips voor bruiden te zijn


CTM:

Reiniging, toning en hydraterende moet regelmatig worden gedaan zonder mankeren. Dit zal uw huid er stralend en jong. Een gezicht schoon en stofvrij zal helpen om de poriën te openen. Dit zal de huid helpen om beter te ademen. Follow-up met tonic die u zullen helpen te scherpen poriën. Toning vermindert ook fijne lijnen tot op zekere hoogte. Tot slot, gezichtscrème helpt slot vocht in de poriën. Dit helpt om de huid zacht en soepel te houden.

Peeling:

Afschilfering is een van de belangrijkste stappen om een ​​gratis huid van dode cellen en zwarte kop te krijgen. Positief scrubben je huid voordat u gezicht te wassen een keer per dag 3 of 4 keer per week. Gebruik een zachte gezicht wassen van de markt en hebben een harde men niet gebruiken. Een harde gezicht wassen kan de huid irriteren en geef huiduitslag. U kunt ook gebruik maken van een zelfgemaakte scrub op basis van rijst, bloem of meel van tarwe of een mengsel van beide.

Facial:

Een maandelijkse gezichtsbehandeling moeten positief worden genomen, ten minste 6 maanden voor de bruiloft. Als u minder tijd over in zijn hand, kiezen voor een gouden tweewekelijkse gezichtsbehandeling.

Klinische sessies en zelfgemaakte behandelingen:

Als je acne merken of brandwonden op de huid dan zult u niet in staat om uw beste kijken op je bruiloft. Als je te veel tekenen of vlekkerige huid en minder tijd voor de bruiloft in zijn handen, dan is de klinische sessies zullen de toegangspoort tot een eerlijker huid zonder vlekken snel te krijgen. Nadat het aantal sessies, probeer het gezicht packs thuis om de look voor gratis op het terrein te houden. Beauty tips voor thuis bruiden zijn de beste manier om ervoor te zorgen dat het effect van klinische behandeling blijft!

Zachte handen en voeten:

Houd handen en voeten zacht masseren olijfolie op hen voordat je gaat slapen 's nachts. Dit zal je bevrijden van de droge huid van de handen en voeten. Tijdens het bad, moet u een puimsteen gebruiken op uw voeten.

Verwijdering van het Haar:

Houd een wenkbrauw op regelmatige vorm voor de bruiloft. Dit geldt voor de andere delen van het lichaam zoals de benen en de handen van waaruit u meestal gebruikt voor haarverwijdering. Plotselinge ontharing van enig deel van het lichaam kan kleine wondjes of uitslag maken. Elk proces dat wordt gebruikt voor ontharing, zorgt ervoor dat twee-wekelijkse of maandelijkse basis argumenteren zoals de eis.

Sportschool:

Als je die extra kilo's in je buik, dan kunt u uw beste kijken. Boek een sessie afslanken in een sportschool om die extra's te verliezen ten minste vier maanden voor uw bruiloft.

Mani Pedi:

Gelakte nagels van beide handen en voeten te geven een extra beroep op je look. U moet handhaven van een positieve nagels schoon en gepolijst met tweewekelijkse manicures en pedicures.

Spa en massage:

Dit is niet absoluut noodzakelijk, maar als je een werkende vrouw, of wilt u weg te nemen de stress van de bruiloft van zijn rug, dan kunt u een maandelijks bezoek spa te maken met een massage in een spa bekend.

Slaap en voeding:

Slaap is absoluut noodzakelijk voor het huwelijk. Gebrek aan slaap kan donkere kringen te maken voor uw bruiloft. Een gladde huid, maar donkere kringen onder de ogen zal er niet erg goed. Ja, dan moet je in ieder geval voor 8-10 uur per dag slapen voor uw bruiloft. Je nodig hebt om voldoende water te drinken om je lichaam ontgift en gifvrij. Ten minste 8-10 glazen water moeten nemen regelmatig water. Neem een ​​evenwichtige voeding op basis van groenten, fruit en voldoende eiwitten.

Onze laatste suggestie zou zijn dat je moet proberen om gelukkig te zijn, want na al hoe we ons voelen van binnen is wat we weerkaatsen. Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit bericht. Laat ons uw feedback!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha