10 tips over wat te doen als je begint zich zorgen te maken ALL10 tips over wat te doen als je begint zich zorgen te maken ALL

Denk je dat je lijkt te maken over alles? Je bent altijd bezorgd over het te laat, zelfs als u de deur niet goed weet te sluiten wanneer u het huis verliet, en bezorgd over wat anderen van je denken? Als dit u beschrijft, dan ben je ver van alleen, want er wordt geschat dat ongeveer één op de tien mensen last van oncontroleerbare zorgwekkend en dat soort zorgen kan over je hele leven te nemen. Overmatig zorgwekkend kan een gebrek aan slaap te veroorzaken, kan het je erg ongelukkig te maken en kan ook invloed hebben op uw fysieke gezondheid ook. Als u wilt terug te nemen controle over je leven en stop zorgen te maken over alles, lees dan deze tien goede tips over wat als de zorgwekkende begint om de controle over u te doen.

1. Niet accepteren dat zorgwekkend is een noodzakelijk onderdeel van het leven

Chronische piekeraars gaan geloven dat zorgwekkend is een deel van wie ik ben en dat de zorg is echt nuttig. Piekeren lost niets op en zorgen te maken moet een constant deel van je leven niet. Als je te veel zorgen, dan kunt u terug van de problemen van de resolutie te houden, zodat je begrijpt dat je te veel zorgen en neem een ​​aantal stappen om het te stoppen.


2. Beheer de zorgwekkende

Je mag niet in staat zijn om onmiddellijk te stoppen met jezelf van zorgen, zodat vernietiging van een bepaalde tijd van de dag dat je jezelf toestaat te maken over. Je zou bijvoorbeeld, zeg tegen jezelf dat je alleen hoeft te maken, voor een uur in de avond en dat elke bezorgdheid die in het hoofd op elk gewenst moment, zal moeten wachten tot dan.

3. Denkt u dat de meeste van de dingen die betrokken nooit gebeurd

Als je kijkt terug op de dingen die je zorgen maakt over de eerste, zul je dat bijna al deze dingen nooit echt gebeurd te vinden. Winston Churchill zei ooit van belang: "Als ik terugkijk op al deze zorgen, ik herinner me het verhaal van de oude man, die op zijn sterfbed zei dat hij veel problemen in zijn leven had gehad, waarvan de meeste nog nooit gebeurd . ' .

4. Probeer niet te raden wat er gaat gebeuren

Veel zorg wordt veroorzaakt door de manier waarop we denken te weten wat er gaat gebeuren, maar niemand kan de toekomst voorspellen, of lees de gedachten van anderen. Als u zorgen te maken over wat er gaat gebeuren, dan is het beste zou zijn om erachter te komen zeker, van zorgen te maken over wat je denkt dat zou gebeuren.

5. Vergeet niet dat mensen zijn niet zo geïnteresseerd in u als u denkt

U kunt overdrijven zorg in de veronderstelling dat mensen alles wat je doet zal opmerken en hangen op elk woord dat je zegt. Ze is waarschijnlijk een van de honderden mensen die met die persoon in een dag te spreken, dus je zal niet oordelen je dan je denkt.

6. Schrijf uw zorgen

Veel mensen vinden dat het schrijven van hun bezorgdheid over een stuk papier kan helpen om hun problemen beter beheersbaar. Als je schrijft iets naar beneden, moet je goed nadenken, want de kant niet zo snel als je hersenen kan denken kan schrijven. Wanneer u meer goed na te denken over dingen, zul je begrijpen dat je waarschijnlijk overdrijven uw zorgen in je geest.

7. Zeg tegen jezelf te stoppen met piekeren

Wanneer uw zorgen beginnen om de controle te verliezen, zeg tegen jezelf te stoppen. Of je het woord hardop, of gewoon voor jezelf; Zeg STOP! Je kunt jezelf trainen om de verontrustende controleren en wanneer je leert hoe je de gedachten te stoppen uit de hand, dan zal het in staat zijn om je hoofd te vullen met positieve gedachten, zodat de problemen niet opnieuw overstromingen terug.

8. Accepteer onzekerheid

Je moet laten gaan van het idee dat je alles kan controleren. Het leven is vol onzekerheden en je moet proberen om te accepteren dat je gewoon niet alles oplossen. Zorgen dat uw auto zou kunnen breken op de weg naar een belangrijke afspraak, bijvoorbeeld, zal geen invloed hebben op alle of niet de auto zal niet breken, zodat zorgen over te maken, het is helemaal niet nodig.

9. Vertraag een beetje '

Ze wakker in de ochtend en betast om alles op te lossen in een keer zonder echt te concentreren op een juiste zaak. Vertragen en omgaan met een probleem in een tijd, omdat een paar extra dagen om al uw problemen daadwerkelijk op te lossen, zal hen niet erger maken.

10. Geniet van het hier en nu

Chronische worriers besteden zoveel tijd te denken over wat er kan gebeuren, het missen van wat er nu gebeurt. Focus op wat je nu doet, en laat de tijd te maken over zorg gespecificeerde we al eerder zagen. U bent waarschijnlijk verliezen veel prachtige ervaringen, omdat je geest is altijd ergens anders, dus probeer en focus je geest op het heden, en geniet van wat je doet in het hier en nu.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha