10 tips over hoe zijn vertrouwen in kleine tieten10 tips over hoe zijn vertrouwen in kleine tieten

Veel vrouwen zijn zelfbewust over hun kleine tieten, wanneer ze niet nodig te zijn dat alles is te wijten, in grote mate, met alle verwijzingen naar mannen wens grote tieten die je ziet, hoort en leest. De werkelijkheid is heel anders, echter, en als je naar een man te vragen in prive, ver weg van zijn vrienden, die je kunt vinden dat grote borsten zijn niet hoog op zijn lijst van wat een vrouw aantrekkelijk. Er zijn tal van redenen om trots zijn op je kleine borsten en er zijn veel praktische voordelen voor kleine borsten ook. Dus stop benijden de grote kapotte meisjes die je ziet, want iedereen is mooi op hun eigen manier, en lees deze tien tips die u zullen helpen zich zekerder voelen over je kleine borsten.

1. Ze geven je een betere houding

Denk er eens over. Als je grote borsten, dan zijn ze de uitvoering rond tien of twintig pond extra gewicht op je borst. Dat gaat verzwaren, het zal u pijn in de rug en maken het moeilijk om een ​​goede houding te handhaven. Naast waardoor het moeilijker te staan, kan al dat gewicht ook leiden nekpijn, en spanning in de nek kan hoofdpijn veroorzaken ook.


2. U kunt altijd je borsten zien er een beetje 'groter, als je wilt

Als je kleine borsten en je wilt dat ze een beetje 'kijken groter, dan kunt u altijd geven ze een boost met veel verschillende trucs, en met name het dragen van een Maximizer, push-up bh, ook overschrijding van haar beha-bandjes, of gewoon het verbeteren houding.

3. Kleine borsten te trekken rijke mannen

Dat is een voordeel van uw kleine borsten, die waarschijnlijk niet weten. Vrouwen met grote borsten hebben de neiging om mannen aan te trekken zonder hun eigen financiële middelen. In een studie gepubliceerd in Psychology Today, hebben onderzoekers gesuggereerd dat vrouwen met grote borsten te trekken goudzoekers jongens, want, onbewust, mensen suggereren dat er meer middelen worden aangeboden!

4. niemand echt mededelingen, afgezien van je

Niemand echt geeft om kleine borsten, dus er zijn meer belangrijke dingen die je zou zorgen. Je borsten zijn mooi, ongeacht de grootte, en niemand is daar met een meetlint of naar uw BH maat te controleren voordat u vragen om een ​​date.

5. Verander de grootte van de beker niet veranderen wie je bent

De waarheid is dat veel vrouwen zijn ontevreden over de omvang van hun borsten, en veel vrouwen klagen van het hebben van borsten die te groot zijn. De BH maat niet bepalen wie je bent en de verandering zal niet echt veranderen een ding. Je komt als een compleet pakket en de borsten zijn slechts een deel van wat maakt je aantrekkelijk, niet allemaal.

6. Kleine borsten je er jonger uitzien

Grote borsten zijn eerder verlaagd en uw kleine borsten langer vast te blijven, om de laatste lachen, toen het nog de figuur van een tiener op jaar later. Die kleine borsten dat je zoveel haat vandaag zal uw beste vrienden geworden in slechts een paar jaar, als je kijkt vijf jaar jonger dan al je vrienden.

7. U kunt meer plezier in bed.

Sinds de borst kleinere veel minder vet in hen, moet je blij zijn om te weten dat ze zijn veel gevoeliger dan grote borsten. In feite, onderzoekers aan de Universiteit van Wenen, bleek dat grote borsten zijn ongeveer 25% minder gevoelig dan kleine borsten, dus je krijgt meer sensaties te voelen tijdens het voorspel.

8. U kunt dragen alles

U kunt er geweldig uit in alles en te kleden voor de zomer is het ook veel gemakkelijker. Elke stijl van de bikini is geweldig, je kunt gaan strapless zonder problemen en je kunt braless gaan zonder het gevoel ongemakkelijk. U kunt ook lopen voor de bus als je te laat bent voor het werk en niet zorgen te maken over hoe je eruit ziet. Wat is uw kleine borsten niet te houden ?!

9. In elk geval zijn alleen seksistische mannen die graag grote borsten

Het is een bewezen feit dat de aard van de mensen die graag grote borsten zijn niet alleen oppervlakkig, maar zijn ook seksistisch onherleidbaar ook. De Universiteit van Westminster heeft een studie uitgevoerd naar de relatie tussen mensen die zeggen dat als grote borsten en seksisme. Zij vonden dat de mensen die houden van grote tieten zijn ook dezelfde mensen die nog steeds denken dat vrouwen het zwakke geslacht!

10. U bent niet alleen

Ga niet denken dat alle vrouwen beroemdheden hebben grote borsten niet. Je hoeft alleen maar een kijkje op Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Kate Moss of Audrey Hepburn om te zien dat veel van de beroemde vrouwen van de wereld, die worden beschouwd als meisjes, zijn aan de kleine kant in de borst afdeling ook.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha