10 tips over hoe zijn aandacht te trekken zonder te kijken WANHOPIGE10 tips over hoe zijn aandacht te trekken zonder te kijken WANHOPIGE

Als u hebt geprobeerd om de aandacht van een man voor een tijdje 'te krijgen, maar zonder succes, geef niet op! Wanneer u alle trucs in het boek dat u weet en hij zal nog steeds geen bericht van u hebben uitgeput, probeer een aantal van deze suggesties om de aandacht te grijpen en, wat je ook doet, niet wanhopig uitzien:

1. Werk aan de kast

Elegant en verfijnd is aan de orde van de dag, als je wilt een man te trekken. De beste mannen waarderen de vrouwelijkheid, maar niet overdreven. Dus niet te onthullen, maar het openbaren genoeg om zijn aandacht te krijgen is de beste aanpak. Een verandering van de kast en een verandering van stijl kon hem merk je en je zou een compliment te krijgen.


2. glimlachen?

Sommige dagen zijn hard en u misschien niet het gevoel dat lachend, maar is niet van plan om in de buurt van een meisje met een frons op haar gezicht te krijgen. Hem niet bang te maken, op zoek als je in een slecht humeur de hele tijd, lachen als hij in de buurt is en laat zien hoe leuk het kan zijn.

3. Compliment de

De makkelijkste manier om te flirten met een man is hem een ​​compliment te geven. De kinderen houden van complimenten ontvangen en zal hij in de zevende hemel je hebt gemerkt iets over hem, dus ga je gang en maak zijn dag. U zult zich herinneren dat je deed.

4. Neem zijn oog

Oogcontact zal laten zien dat je geïnteresseerd bent en zal zijn aandacht te krijgen. Kijk een beetje 'terughoudend over, echter, en kijk niet. Neem zijn oog vanuit de hele kamer, en kijk dan weer weg, en zal niet in staat zijn om u te negeren voor een lange tijd.

5. Wees rond wanneer hij in de buurt

Je bewonderen vanuit de verte? Zo ja, dan moet je een beetje 'dichter, vanwege' te krijgen kan niet zien rond ', nooit zal je merken. Ik wil niet te veel aandacht besteden, gewoon rond wanneer u en, uiteindelijk, zijn nieuwsgierigheid de betere van hem en hij wil meer weten over jou.

6. Crack een paar grappen

Intelligente humor is altijd een winnaar met de kinderen, dus laat je gevoel voor humor glans wanneer het in de buurt. Een beetje 'van humor verlicht de stemming en maakt het makkelijker voor hem om te presenteren of met je praten, en iedereen houdt ervan om rond iemand leuk.

7. Vraag om zijn hulp

Mannen houden om de rol van leverancier en beschermer te spelen, en zijn altijd bereid om een ​​handje te helpen om een ​​meisje in de problemen. Vraag hem om u te helpen met een probleem op het werk of vraag hem om de kurk op een fles, wat je kunt komen met losdraaien, zodat ik kan laten zien hoe mannelijk hij is, en zal u helpen vast te zetten op zijn radar.

8. Speel met je haar

De jongens zijn sukkels voor weelderige lange haar, dus breng je aandacht naar je het runnen van uw vingers door het, als je met hem praten. U kunt proberen te prutsen terughoudend met de uiteinden van je haar of de meest zelfverzekerde stopte haar haren achter haar oren, hoe dan ook, hij zal houden en zal al de juiste signalen afgeven.

9. Wees vertrouwen in jezelf

Wees er zeker van, niet te luid en onbezonnen, en uw vertrouwen zal mysterieuze hebben intrigeerde hem. Je weet dat je niet kan wachten om meer te leren over hem, maar geef niet zo weg nu. Zo niet, de terugkeer van de schijf te gaan aanpak te krijgen, zal het een stuk meer wanhoop trekken.

10. Flirt en contact

Een van de beste manieren om te schakelen op de wens van een man en om erop te wijzen dat het een beetje 'lieve en ontroerende flirten. Als je met hem praat, raak hem op de schouder of arm, en zal openstellen voor u sneller, dat als u uw afstand te houden.

Elke andere tips over hoe om zijn aandacht te trekken zonder te kijken wanhopig?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   0
Augustus 13, 2015 | 15:18:48 | later 2 uur

Goede ideeën, echt nuttig. Mode Happenss

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha