10 tips over hoe u uw leven partner NEMEN10 tips over hoe u uw leven partner NEMEN

Er is een groot verschil tussen het vinden van een man die is leuk om de datum en het vinden van een man die je wilt de rest van je leven doorbrengen met. Als die tijd komt, zoals het geval is voor de meesten van ons, dat je het gevoel dat het tijd is om te settelen, dan moet je beginnen te overwegen wat het is dat eigenlijk maakt een goede metgezel van het leven, in plaats van wat maakt een goede vriend. Als je merkt dat je in deze fase van je leven en je bent op zoek naar Mr Right, hier zijn tien dingen te overwegen bij het kiezen van:

1. Niet overhaast in dingen

Liefde kan ons blind, dus niet gaan lopen en beginnen met het maken van afspraken, voordat de uitgaven veel tijd met een persoon voor. Het kiezen van een levenspartner is een ernstige zaak, zodat je ze goed kennen voordat je beslist en geef jezelf de mogelijkheid om te bepalen hoe ze meten met negen andere suggesties die dit volgen.


2. Heeft u dezelfde interesses?

U hoeft niet gelijk in uw sympathieën en antipathieën zijn, maar met een aantal gemeenschappelijke belangen is belangrijk, als je gaat naar de rest van je leven met dezelfde persoon. Je nodig hebt om een ​​leven met deze persoon stel en als je niet kunt zien jezelf samen dingen doen, dat gaat worden een leven doorgebracht in hun gezelschap.

3. Kun je ze vertrouwen?

Het is absoluut noodzakelijk dat u een honderd procent vertrouwen in de persoon die je ervoor kiezen om je leven partner. Dit is niet alleen het vertrouwen dat zij niet ontrouw zal zijn, is het vertrouwen dat ze in staat zijn om geld te beheren, vertrouwen ze door u te staan ​​in alle omstandigheden en het vertrouwen dat ze er altijd zal zijn voor u wanneer u het nodig hebt. Vergeet niet dat dit een partnerschap voor het leven die u overweegt.

4. U kunt gemakkelijk praten met hen?

Heeft u zich op hun gemak met deze persoon en dat je lijkt nooit opraken van de dingen om over te praten? Als dat zo is, dan is dat geweldig, want je gaat veel tijd doorbrengen met deze persoon en als je niet gemakkelijk met elkaar praten, dat gaat heel snel vervelen.

5. Denk na over hoe je handelt rond deze persoon

Denk na over hoe je je voelt en hoe je je gedraagt ​​als je met deze persoon. Als je de rol van iemand anders te handelen, alleen maar om hen te behagen, dan is dit niet iets wat je wilt houden voor de rest van je leven.

6. Heeft uw familie zoals hem?

We zijn niet suggereren je getrouwd om je familie te behagen, maar het is iets om na te denken over. Als je familie absoluut haat deze man dan moet u mogelijk om een ​​aantal zeer moeilijke keuzes te maken en je moet ook in gedachten houden dat zijn familie is zeer waarschijnlijk alleen uw belangen op het hart. Misschien iets in deze man dat je niet zagen zij?

7. Heeft u dezelfde waarden en overtuigingen?

De religieuze overtuigingen en morele waarden zijn meestal zeer diep geworteld en als je kan worden bereid, op dit moment, te duwen die aan de ene kant, zul je blij zijn als je tot een compromis op hen voor de rest van je leven?

8. dezelfde visie delen?

Uw visie voor de toekomst zijn hetzelfde? Denk aan je ideaal beeld van hoe het leven zal zijn als in de tien, twintig of zelfs dertig jaar en vraag jezelf af als je die man in dat beeld. U mag visioenen van twee kinderen en een huis in het land, terwijl wijzend naar een playboy levensstijl.

9. U bent beiden bereid om offers te brengen?

Sterke relaties nemen veel werk en veel compromissen. Beide kunnen op te geven dingen die je doet nu of in de toekomst willen, in het belang van de relatie. Jullie zijn allebei klaar om dat te doen?

10. Wees altijd eerlijk tegen elkaar

Beide moeten eerlijk zijn met elkaar en praten over zaken zoals deze, voor het plegen en er mag geen vordering. Het duidelijkste voorbeeld is dat van de kinderen, maar er zijn vele andere praktische dingen te overwegen. Niemand van u moet doen alsof ze iets dat niet echt wil wilt, want alle leven is een hel van een lange tijd.

Elke andere tips over hoe je je leven partner kiezen?

Voel je vrij om relatie advies in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
September 13, 2015 | 23:19:01 | later 7 uur

Ik ben zeer geïnspireerd met uw schrijfvaardigheid alsook met de lay-out op uw blog.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha