10 tips over hoe u uw BRA MEER COMFY maken10 tips over hoe u uw BRA MEER COMFY maken

Bras doen uitstekend werk van het houden van dingen op hun plaats en moet je meer op je gemak voelen, maar toen de riemen te houden vallende armen en begint te graven beugel, dit is wanneer u het dragen van een beha wordt een echte pijn. Een goed uitgeruste, goede kwaliteit bh, hoewel, moet zo comfortabel dat je nauwelijks merkt dat je hem draagt ​​zijn. Lees verder en ontdek de tien manieren waarop u kunt ervoor zorgen dat je bh voelt comfortabel, de hele dag.

1. Laat je bh juist gemonteerd

Niet gewoon aannemen dat u weet dat uw BH maat en steeds dezelfde maat te kopen. Veel vrouwen dragen de verkeerde maat beha, dus het is geen wonder dat ze zich ongemakkelijk voelen. Ga naar een winkel die een professionele beha montage service biedt en niet bang om te proberen op veel verschillende bh totdat u zich perfect gelukkig zijn.


2. Koop het beste wat je kunt vinden bh

Ga niet voor de goedkoopste kunt u beha vinden en omdat de goedkopere minder comfortabel zal zijn en zal niet duren, noch zal hun vorm te houden voor een lange tijd. Een beha is een petticoat, dat is niet echt de moeite waard te proberen om geld te besparen. Koop het beste wat je kunt veroorloven. Het is waarschijnlijk beter om een ​​paar bh's duurder dan veel goedkope degenen hebben, in je kast.

3. Zachter een beha voor slijtage

Geef altijd uw beha een paar handen te wassen voor het eerste dragen, of zelfs alleen maar een wassen, op een koele, machine. Dit zal helpen om de stof te verzachten en maken het meer comfortabel de eerste paar keer je draagt. In aanvulling op deze keer, adviseren wij handwas bh's en dan zal het veel langer duren.

4. Niet dragen van een beha, tenzij je moet

Vrouwen met grotere maten van de borst kan het gevoel dat ze een beha nodig hebben, maar als het kleiner is, dan kun je niet. Beugel bh kan veel meer ongemakkelijk, dus probeer een draadloos beha of een beha met zachte, en zie hoe je aan de slag gaan.

5. Wees praktische

Sierlijke, kanten beha's zien er prachtig uit en maak je een goed gevoel, maar ze zijn niet de meest praktische keuze voor dagelijks gebruik. Niemand is waarschijnlijk de beha zien wanneer je aan het werk, dus draag een gewone, comfortabele katoenen beha zonder franje toegevoegd. Het kan saai zijn, maar het zal waarschijnlijk een stuk comfortabeler.

6. Leg de body lotion

Als je jezelf te smoren in de body lotion voordat je beha, dan is elke beha, maar boven een strapless beha, dreigt te glijden en zich ongemakkelijk voelen. Ontslaan het poeder en vochtinbrengende crème om uw borst en rug, en de beha blijft waar hij is.

7. Vouw de draden om ze beter te voelen

Als u van plan op het houden van een beha, maar de draden begon te graven in, dan kun je altijd proberen om te buigen de draden om ze gemakkelijker te passen in de vorm van het lichaam. De beste manier om dit te doen is de beha tegen de rand van een tafel te leggen, dan buigen rond de rand van de tafel voor de noodzakelijke vorm.

8. Pad je beha te passen

Niet alle vrouwen perfect symmetrische borsten, dus soms, hoewel een beha perfect past een borst, is het zeer onwaarschijnlijk dat past allebei zo goed. U kan nodig zijn om een ​​pad aan de ene kant te zetten om de beha past perfect in beide borsten en laat gelijkmatig rusten op de borst.

9 Stel de riemen als de beha dragen

Als het dragen van een beha, en wordt meer gewassen, zal het een deel van zijn vorm te verliezen en neigen. Vergeet niet dat u waarschijnlijk zal moeten broekriem aanhalen na een paar maanden van slijtage aan de beha te houden goed passende.

10. Gebruik bh extenders als je nodig hebt

Je hoeft niet om zichzelf te knijpen in een oude beha, als u vindt dat u op een beetje 'van extra gewicht hebt gezet. U kunt het leven van een beha te breiden en maken het comfortabel om te dragen met een bh extenders dat de lengte van de riemen te verhogen voor u.

Heeft u andere tips om beha delen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha