10 tips over hoe u de juiste jurk te kiezen voor een eerste date10 tips over hoe u de juiste jurk te kiezen voor een eerste date

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte jurk voor een eerste date, je moet niet vergeten dat de eerste indruk echt tellen. Het is echt moeilijk om een ​​balans te vinden - een beetje 'flirterige, maar niet al te verleidelijk. Mis niet de over wat te dragen, maar lees net deze ideeën en tips over het kiezen van de juiste kleding en accessoires voor een eerste date.

1. Wanneer er twijfel, draag rood

Rood is de kleur van de liefde en romantiek, en tal van studies hebben aangetoond dat mannen denken dat vrouwen zien er aantrekkelijk en verleidelijk rood. Gewoon een vleugje rood wil, als een rode band of rode zak, maar de rode is zeker de kleur te krijgen in uw apparatuur op een bepaalde manier.


2. iets comfortabel kiezen

Als u niet wilt enthousiast te zijn en te voelen zelfbewust, dus draag iets dat je weet dat je relaxed en comfortabel voelt. Nu is niet het moment, bijvoorbeeld om nieuwe geneest moordenares te dragen en ontdekken dat je niet goed kunt lopen in hen, want ze knijpen de tenen.

3. Niet te veel over de labels maken

Mannen zijn niet al te bezorgd over waar je je jurk gekocht, dus maak je geen zorgen dat alles moet een label eraan verbonden zijn. Zolang je goed kijkt, zult u de juiste indruk te maken.

4. Draag een rok of een jurk

Het dragen van een rok of jurk op een eerste date kan een groot verschil maken voor een man die wordt gezien te maken. Men wil de vrouwelijke kant van een vrouw te zien en, in de ogen van een man, een rok of een jurk doet precies dat.

5. Draag hakken

Een ander ding dat mensen graag een paar hakken zien. Hielen zal je kijkt en voelen zich meer vrouwelijk en zal kijken recht in die jurk of een rok. Enkel ben zeker om een ​​paar dat comfortabele wandelschoenen te dragen voelt.

6. Draag kleding die geschikt zijn voor de datum zijn echter

Hebben gezegd dat een rok en hakken zijn de dingen om te dragen op een eerste date, dat is niet het geval als de datum is een wandeling in de heuvels! Je indruk wilt maken en maak de juiste indruk, maar je hebt nog praktische op bepaalde data te zijn.

7. Niet overdrijven de stijl

Je hebt geen idee wat deze man is als nog niet, dus vermijd het dragen van iets te ongebruikelijke of schandalig. Het is beter om voldoende veilig spelen op een eerste date en respecteren de tekeningen vrij natuurlijke en stijlen.

8. Draag geen te veel make-up

De truc is een ander ding dat je nodig hebt om de juiste balans te vinden. Geen make-up helemaal zou kunnen suggereren dat je geen moeite hebt gedaan, maar te veel, en je zal onthouden voor uw heldere rode lippen en weinig anders. Een middenweg hier weer, relatief neutrale truc die de echte jij doorheen schijnen laat is het beste voor een eerste date.

9. niet bloot te veel huid

Een andere fout die sommige mensen maken is om te denken dat als er genoeg naakte vlees, dan wil men onweerstaanbaar vinden. Het is eigenlijk veel beter om gewoon laten zien wat 'de huid in een gebied van het lichaam, of het kan schijnen over de top en ook uitnodigend.

10. Kijk toegankelijk

Bij het kiezen van een jurk voor de datum, moet je niet vergeten dat je wilt proberen en vriendelijk. Vermogen kleden als je op je weg naar een bestuursvergadering zal schrik gewoon graag te glamoureuze kon maken hem voelt dat je buiten zijn bereik te kijken. Het brengt ons terug naar het midden van de weg en speel weer veilig, in ieder geval totdat je hem beter te leren kennen.

Hoe de juiste outfit voor een eerste date kiezen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha