10 tips over hoe te overwinnen uw EX10 tips over hoe te overwinnen uw EX

Het maakt niet uit hoe vaak we eerder hebben geleefd, of die wel het storten, is het breken nog altijd een moeilijke zaak om te gaan. Zodra je voorbij de schok van de eerste pauze, hoewel, dan komt de echt harde deel en dat is om te leren om je ex te vergeten en verder gaan met je leven. Ik zal waarschijnlijk niet helemaal vergeten en waarom je zou moeten, omdat je goede tijden samen hadden, voordat de slechteriken aangekomen. In de eerste maanden na een splitsing, maar je moet proberen om je ex uit je gedachten, hier zijn tien tips over hoe je over je ex te krijgen.

1. Ga niet uit en dronken!

Je zou geneigd zijn om uit te gaan en feest hard om je ex te vergeten, maar dat is nooit een goede zet. Alcohol zorgt ervoor dat u vergeet voor een paar uur, maar het zal ook zorgen dat u vergeet wie je bent en je zou kunnen eindigen met een beetje 'verliezer ontmoeten elkaar in een club. Alles wat je krijgt uit die slecht hoofdpijn en een hele lading van spijt.


2. Gebruik niet op slot jezelf weg in uw huis

Dat gezegd hebbende, moet je gaan en dronken, transformeren jezelf in een kluizenaar zal niet helpen! Blijf thuis, huilend voor foto's van je ex en kijken romantische films over en weer gewoon gaan om je het gevoel erger. Ga naar buiten en tijd doorbrengen met vrienden en familie, en download uw gevoelens over iemand die je dicht bij indien nodig.

3. Stop stalking op Facebook

Nog een tip over hoe over je ex te krijgen is om te stoppen stalking op Facebook. Het zal moeilijk zijn om de verleiding te vermijden om te controleren wat je ex is naar hem op zoek op Facebook. De enige reden waarom je moet kijken naar zijn profiel op Facebook of Twitter, is om hem te blokkeren en unfollow. U moet het feit dat het voorbij is te accepteren. Blijf op de hoogte met zijn dagelijkse routine van social media sites is niet van plan om u te helpen dat te doen.

4. Zorg gun jezelf de tijd om te huilen

Volgende belangrijke tip over hoe over je ex te krijgen is om jezelf te treuren, en een traan is gebonden aan gebeuren. Het zal enige tijd over je ex te krijgen, dus je hoeft niet meteen weer naar buiten, geef jezelf wat tijd om te genezen. Dit is een tijd waarin vrienden worden zeer belangrijk, om hen te bereiken, hen vertellen hoe je je voelt en dat zal u helpen om over je ex.

5. Houd bezig

Volgende tip over hoe over je ex te krijgen is om jezelf bezig te houden en heb je geest de tijd te dwalen niet geven. We zullen waarschijnlijk een beetje 'van de tijd op uw handen, zodat u uw agenda te vullen met data om vrienden te zien en terug te keren naar uw normale trainingsprogramma en het opnieuw starten van een hobby die in de wacht werd gezet. Kijken naar dit als een kans om alle dingen die je wilt doen, maar je nooit tijd om te doen gehad.

6. Snijd alle banden met je ex

Probeer niet om vrienden te blijven met je ex, of je denkt dat de poging opnieuw. Hoewel verzoening mogelijk zou zijn in de toekomst, moet je nog steeds geef jezelf wat ruimte op dit moment. Bedenk ook dat je ex is waarschijnlijk een beetje 'op dit moment in de war, dus hem niet mee te laten string. Als hij gevraagd om een ​​ontmoeting met u, zeggen NO.

7. Verwijder de herinneringen

Net zoals je op Facebook te snijden, moet je hem uit je leven thuis. Dus onze volgende tip over hoe over je ex te krijgen is om te verwijderen uit het zicht elke herinneringen, zoals foto's, zijn kleren, of een van zijn dingen die hij achtergelaten in de badkamer. Hebben een goed en duidelijk uit rond uw huis, zelfs de volgorde van de meubels en zal u helpen voelt meer als je doet een schone, frisse start.

8. Accepteer dat je hem zal missen

Je mist je ex en, voor een tijdje ', dat pijnlijk zal zijn. Laat dat niet te zijn een excuus om te gaan lopen naar hem terug of slechts kort voor weer splitsen en keert u terug naar het beginpunt. Accepteer dat je altijd zal hebben goede herinneringen aan je ex en na verloop van tijd, zullen die herinneringen een glimlach op je gezicht en maak je verdrietig voelen.

9. Vergeet niet waarom je verdelen

De eerste keer dat je het uitmaakt met een man, zult u waarschijnlijk alleen denken aan alle goede dingen over hem dat je zal missen. Herinner jezelf van een aantal van de slechte dingen ook, en vergeet niet de redenen waarom je niet breken.

10. Kijk naar dit als een positieve stap en een nieuw begin

Je zal enige tijd nodig hebben om te huilen, maar probeer niet te kijken naar de positieve aspecten van wat er is gebeurd. Dit is het einde van een klein hoofdstuk in je leven en nu is het voorbij is, kunt u beginnen op zoek naar de volgende opwindende episode die nog moet komen. Het is tijd om verder te gaan.

Hoe over je ex te krijgen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha