10 tips over hoe te overwinnen een lange-termijn relatie10 tips over hoe te overwinnen een lange-termijn relatie

Wanneer een langdurige relatie tot een einde komt, om welke reden dan ook, het gevoel van verlies kan enorm zijn. De onderzoekers vinden dat mensen die onlangs afgesplitst van een langdurige minnaar, vertonen zeer vergelijkbare tekenen van hersenactiviteit om mensen die lijden aan een verslaving, dus het mag geen verrassing zijn dat het duurt een tijdje om te overwinnen. Je hebt te trekken door het, hoewel, hier zijn tien tips over hoe je een relatie op lange termijn te overwinnen.

1. Accepteer

De meerderheid van de mensen een gevoel van afwijzing als een lange-termijn relatie tot een einde komt. Ze gaan door de gedachten van 'niet kunnen' of 'kan niet'. Hoe pijnlijk het ook mag zijn, de eerste stap naar het herstel van emotionele beroering is om te accepteren wat er gebeurd is, is gebeurd. Hang niet op gedachten die je weer bij elkaar te krijgen, omdat dit gewoon de pijn duren zelfs langer.


2. Niet de pijn stoffen te bestrijden

Nog een tip over hoe om een ​​lange-termijn relatie te overwinnen is om een ​​poging om geen toevlucht te proberen om de pijn met dingen zoals alcohol, of zelfs bindend voor de chocolade masker te maken. Het lijkt misschien als een bevrijding van de slechte gevoelens, maar niets zal veranderen, en kan leiden tot je gevoel nog erger dan jij.

3. Probeer om voldoende slaap te krijgen

Je zou niet het gevoel dat slapen, maar je nog steeds om voor zichzelf te zorgen. Slaap geeft je geest en je lichaam de tijd om te herstellen en op te laden, en beter in staat om te gaan met een gebroken hart, als je moe bent de hele tijd zal zijn.

4. Blijf niet stilstaan ​​bij het verleden

Blijf niet thuis kijken naar oude foto's of het controleren van zijn Facebook-pagina. Je nodig hebt om te beginnen met het nemen van maatregelen om weg uit de relatie te verplaatsen. Je zal het nooit vergeten en uiteindelijk zul je liefdevol herinneren de relatie. Het beste wat te doen nu, hoewel, is om te proberen om de geest te concentreren op andere dingen.

5. Vergeet niet dankbaar te zijn

Volgende tip over hoe je een lange-termijn relatie te overwinnen is om jezelf te herinneren aan alle andere dingen in je leven dat je dankbaar zijn. Je vrienden, je familie en je gezondheid zijn allemaal dingen die je nog hebt. Maak een lijst van deze dingen en je vindt niet alleen je geest uit je verdriet, maar ook helpen laten zien dat er meer dan de helft van een relatie.

6. Ga uit met vrienden

Bel een paar vrienden en gaan voor de nacht. Het ergste wat je kunt doen is gaan zitten alleen thuis met niets maar uw herinneringen voor het bedrijf. Je vrienden zullen begrijpen wat ze doormaakt en in staat om te helpen. Dat is wat vrienden.

7. Verwijder de herinneringen

Onze volgende suggestie over hoe om een ​​lange-termijn relatie te overwinnen is om alle herinneringen te verwijderen. Je moet echt de oude foto's en herinneringen van de relatie weg te zetten. Het kan heel therapeutisch om een ​​goede schoon huis van boven naar beneden te hebben, het wegzetten van de herinneringen aan het verleden als je gaat. Het zal u helpen het gevoel alsof je het maken van een nieuwe start, en dat is waar je nu zou moeten zijn.

8. Word actief

Een goede training zal altijd het gevoel beter. Oefening maakt het lichaam vrijkomen van endorfine in de bloedbaan dat uw stemming zal verlichten en dingen lijken niet zo slecht. Daarnaast kunt u ook uw frustratie uit op een aantal van de apparatuur in een sportschool, die altijd voelt goed!

9. Niet direct terug in de dating duiken

Uw ex zal op uw gedachten voor een tijdje 'nog komen, dus uit te gaan naar een nieuwe partner te vinden is niet echt een geweldig idee. Neem een ​​pauze vorm dating en geniet van single zijn, dateren op de rebound werkt zelden uit en het is niet echt eerlijk over de andere persoon.

10. Start op zoek naar de toekomst

Ons advies over hoe je een lange-termijn relatie te overwinnen is, als je het gevoel klaar om te proberen om meer over de toekomst dan het verleden denken. Nu heb je de kans om een ​​nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen, zodat je kunt plannen om dingen anders te doen, als je wilt. Wat zou jij doen? Waar zou je gaan? Nu, kunt u deze beslissingen te nemen, zonder te hoeven maken over wat iemand anders denkt.

Hoe maak je een lange-termijn relatie te overwinnen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha