10 tips over hoe te bestrijden verveling dit weekend10 tips over hoe te bestrijden verveling dit weekend

Het kan iedereen overkomen - komen zaterdag, de eerste gedachte is: "Ik ben zo blij, de werkweek is voorbij", maar dan vind je jezelf niet in staat om te denken van een interessante manier om je weekend door te brengen. Dat is waarom we gemakkelijk vallen in sleur, zelfs in onze vrije tijd, en zaterdagavond de film wordt saai na een tijdje '. Hier zijn tien ideeën die je misschien leuk om de volgende keer dat je niet weet wat te doen met je tijd proberen:

1. Slapen in

Onze eerste stuk van advies over hoe de strijd tegen verveling dit weekend is eenvoudig - om te slapen! Dat klopt, kun je jezelf in bed blijven alle tijd die je wilt. Vergeet om banen te doen, gewoon ontspannen voor een paar uur, zelfs als je genoeg hebt geslapen. Zoals vaak het geval is, alleen liggend in bed te denken van iets moois, in plaats van het maken van lijsten van de geestelijke wat er gedaan moet worden? Dat klopt, jezelf dwingen om na te denken over dingen te ontspannen als je moet.


2. Maak de oven

Laten we serieus zijn - iets schoon dat reiniging nodig heeft en je hebt "vergeten" om het voor maanden te doen. Eerst krijg je handen vuil zal een ontspannend effect op de geest hebben, omdat het niet in staat zal zijn om over en weer te denken over uw alledaagse problemen, terwijl je scrub. Ten tweede, zal je zo goed voelen als de oven schijnt. Ten derde, zult u in staat om te vergeten voor een paar maanden.

3. uw boeken opnieuw ordenen ...

... O stapels tijdschriften die hebben opgehoopt voor jaren. Dit is gewoon een andere manier om je handen te krijgen druk en nieuwe dingen ontdekken, of gewoon vergeten in het proces. Waarschijnlijk kom je over een boek dat je liefde, maar niet herlezen in een lange tijd. Er is uw weekend opgelost. Het lezen van oude tijdschriften is ook leuk, we beloven.

4. Binge eating

Nog een tip over hoe om de verveling van dit weekend te bestrijden is om te genieten van het eten van uw favoriete voedsel. En waarom niet? Kunt u het zich veroorloven om te vergeten de weegschaal voor een dag per week, toch? Daarnaast hebben onderzoekers gesuggereerd dat een dieet afwisselend toegeeflijkheid voedsel en honger voor een dag of twee is gezond.

5. Cook

Nu we het toch over het onderwerp van voedsel, waarom niet koken voor uzelf of uw familie? Als je het elke dag in ieder geval, vraag hen om te koken voor u, zodat u kunt iets interessanter doen, zoals het opruimen van uw boeken. Als u een regelmatige aanwezigheid in de keuken, iets nieuws te proberen. De tijd vliegt als je plezier hebt gelijk.

6. Maak een lijst van dingen die je graag doet

Volgende tip over hoe te bestrijden verveling dit weekend is om een ​​lijst van alle dingen die je graag doet te maken. Gewoon noteren en vraag jezelf af hoe lang is het geleden dat u een van deze dingen hebt gedaan? Als het antwoord is "gisteren / vorige week," dan ben je een gelukkig mens en je hoeft niet ideeën over het verslaan van de verveling van het weekend nodig. Zo niet, dan zal de lijst die u een idee van wanneer je beter te leren kennen.

7. Hoe ter bestrijding van verveling dit weekend? Teken je droomhuis!

Geen behoefte om een ​​kunstenaar of een architect om een ​​redelijk design doen. Maak het zo gedetailleerd mogelijk - hoe groot elke kamer zal zijn, wat meubels je wilt in het, alles wat je maar kunt bedenken. Nou, kon je een beetje ', maar het kan ook je motiveren om te werken aan de mogelijkheid om te bouwen of te kopen die droomhuis.

8. Lees een boek van kinderen

Weet je nog hoe je graag "Winnie the Pooh" gelezen toen je klein was? Denk na over hoe anders het nu lijkt u. Als je niet hoeft te uw favoriete kinderen thuis boeken, waarom niet naar de plaatselijke boekhandel? Hier is nog een afleiding voor een saai weekend. Ook de wandeling in de frisse lucht zal je goed doen.

9. Verwijder uw garderobe

Nog een goede tip over hoe de verveling van dit weekend te bestrijden is om je garderobe te wissen. Wees eerlijk - hoeveel van de kleding, die het maken van uw garderobe kan niet goed sluiten, heb je in het afgelopen jaar slechts één keer zetten? Misschien krijg je gehecht aan kleding en weigeren om ze weg te gooien, maar laten we realistisch zijn - als je een item niet mee voor een jaar of meer, wat is het punt om het te houden? Doe wat eenvoudige liefdadigheid, iemand zal blij zijn om te hebben wat niet nodig is.

10. Start een dagboek of blog

Misschien heb je een dagboek bijgehouden toen je klein was, maar dan, natuurlijk, hebben interesse verloren, want het leven te veel tijd heeft genomen experimenteren. Nou, omdat je nu verveelt, waarom niet beginnen doet het weer? Iemand zei dat alleen mensen weten wat ze denken wanneer ze het zien geschreven - wil je zien of dit waar is? U kunt worden verrast.

Wat is uw favoriete tip over hoe te bestrijden verveling dit weekend?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha