10 tips over hoe om zich te ontdoen van ingegroeide HAIR10 tips over hoe om zich te ontdoen van ingegroeide HAIR

Iedereen die scheert of wassen kan ingegroeide haren te krijgen. Een ingegroeide haar is er een die wordt gekruld op zichzelf en kan oneffenheden op de huid, irritatie en kunnen worden besmet. Ingegroeide haren zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar kan lelijk, irritant en gênant zijn, hier zijn tien tips over hoe u kunt voorkomen en te ontdoen van ingegroeide haren:

1. regelmatig en voorzichtig Exfoliate

Onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van ingegroeide haartjes is om uw huid regelmatig te scrubben. Zachtjes exfoliëren het gebied rond een ingegroeide haren en zal alle dode huidcellen die kunnen worden vangen van de haren te verwijderen. Het kan ook soms het einde van ingegroeide haren zoals je exfoliëren, je kon het weer dalen.


2. Bevochtig rijk

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van ingegroeide haartjes te hydrateren. Houd uw huid gehydrateerd, zelfs als het niet droog voelt. Houd je huid zacht zal helpen om ingegroeide haartjes weg te gaan sneller en soms geen andere behandeling nodig is.

3. Stop scheren of waxen het gebied met ingegroeide haartjes

Wanneer u ingegroeide haren, het eerste ding om te doen is om te stoppen scheren of waxen dat gebied. Als u doorgaat, dan heeft u waarschijnlijk irriteren het gebied nog meer en je hoeft niet het haar een kans om te groeien op een natuurlijke manier te geven.

4. Laat de ingegroeide haren met een pincet

Als het haar nog steeds niet beweegt op zijn eigen, dan kun je deze verwijderen met een pincet. Steriliseer de pincet met alcohol en vervolgens proberen om plezier van het vrije einde van het haar te maken. Do scheur het niet helemaal uit, maar laten rijzen voor een tijdje ', of zeer waarschijnlijk zal alleen maar toenemen, zelfs ingegroeide.

5. anti-acne crème kan helpen

De shock wordt veroorzaakt door ingegroeide haar is vergelijkbaar met pimple. Breng een anti-acne crème die glycolzuur of salicylzuur bevat om de zwelling te verminderen en bestrijden van infecties en, met peeling, zul je vaak merken dat dit genoeg is om het probleem op te lossen.

6. verzachten de huid voordat betast ingegroeide haren gratis

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van ingegroeide haartjes is om de huid te verzachten voordat binden om zich te ontdoen van deze lelijke probleem. Het maakt het veel gemakkelijker om ingegroeide haartjes te bevrijden voor de huid voordat verzachten. Gewoon met een warme, natte doek dicht bij uw huid zal dit doen, maar niet in de verleiding om te gaan graven rond met een pincet, zal dit alleen de huid verder te irriteren en kan leiden tot bacteriën overgebracht.

7. Shave correct

Het kan helpen voorkomen dat ingegroeide haren zorg over de manier waarop je je scheert. Verzachten de huid altijd de eerste met een scheerschuim, met behulp van nieuwe of bijna nieuwe scheerapparaten en scheren zachtjes; scheren met het graan, niet tegen.

8. Trek het haar met azijn

Een andere goede truc op hoe zich te ontdoen van ingegroeide haartjes is om appelazijn te gebruiken. Hete azijn zal helpen trekken een ingegroeide haren uit. Dompel een handdoek in de hete azijn en houd het op het getroffen gebied voor ongeveer 5-10 minuten. Als u een dag herhaalt dit meerdere keren, de ingegroeide haren geleidelijk aan werken zijn weg naar buiten.

9. Verminder roodheid met tea tree olie en aloë vera

De toepassing van een mengsel van tea tree olie en Aloë Vera op het getroffen gebied, vermindert deze zwelling en bestrijden van infecties die kunnen optreden rond een ingegroeide haren. Doe dit vóór betast om haar te verwijderen, en het gemakkelijker en minder pijnlijk.

10. Gebruik geen strakke kleding dragen

Het dragen van strakke kleding, vooral na het scheren of waxen, kan je haar plat en maken het naar binnen groeien. Als u vindt dat u vaak ingegroeide haren, probeer dan om losse kleding te dragen en te zien of dat helpt.

Hoe zich te ontdoen van ingegroeide haren? Elke andere tips die werken?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   0
Augustus 31, 2015 | 01:53:58 | later 4 uur

Groot artikel! Dit is echt compleet en beschikbaar Remember uiterst zorgvuldig met ingegroeide haren zoals je slordig kan blijken te zijn! Ik weet zeker dat je de online video gezien heb haha.

  0   0
Augustus 31, 2015 | 04:59:58 | later 7 uur

Hou van deze tips, erg handig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha