10 tips over hoe om zich te ontdoen van het voorhoofd rimpels10 tips over hoe om zich te ontdoen van het voorhoofd rimpels

Het tegenovergestelde is waarschijnlijk de eerste rimpels beginnen te toon meeste mensen, omdat ze kunnen worden veroorzaakt door factoren zoals stress, vermoeidheid. Terwijl ze zijn een natuurlijk onderdeel van het ouder worden, de meeste mensen willen om het proces te vertragen, zo veel als ze kunnen en zou liever niet de schaal van hun hard verdiende geld op Botox of collageen injecties zijn slechts tijdelijk fixes en kan vervelende bijwerkingen hebben. Lees deze 10 eenvoudige tips over hoe je de verschijning van vroegtijdige rimpels op een manier die veilig is, natuurlijk, economisch en vooral lange termijn te verbeteren:

1. Draag een zonnebril van goede kwaliteit

Onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van het voorhoofd rimpels is eenvoudig - te investeren in een zonnebril van goede kwaliteit. Een van de oorzaken van rimpels op het voorhoofd, vooral tussen de ogen, fronst of turen. Mensen hebben de neiging om dit te doen wanneer ze worden blootgesteld aan de zon, dus zorg ervoor dat u het dragen van een zonnebril en elke keer dat je naar buiten om rimpels te verminderen.


2. Zorg ervoor dat de zon

Naast het beschermen van uw ogen, beschermt de huid tegen blootstelling aan de zon boven het zal resulteren in jongere, kreukvrij huid, dus vergeet niet om een ​​zonnebrandcrème religieus dragen.

3. Facial massage

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van het voorhoofd rimpels is om regelmatig gezichtsmassage delicate krijgen. Sommige rimpels kan worden veroorzaakt door een gebrek aan circulatie in de weefsels van het gezicht, dat verbeterd kan met een eenvoudige massage met vochtinbrengende crème of natuurlijke olie. Het zal verjongen en hydrateren de huid, het verbeteren van het uiterlijk van de lijnen.

4. Facial oefeningen

Doen gezicht oefeningen is een geweldige tip over hoe om zich te ontdoen van rimpels op het voorhoofd. U weet waarschijnlijk dat om het strakker lichaam te behouden, moet je regelmatig te bewegen, maar wist je dat je gezicht is niet vrijgesteld van deze regel? Sommige gezicht oefeningen en strekt dat de huid op je gezicht, die het uiterlijk van losse huid en rimpels te verminderen kunnen aanhalen.

5. Ga ondersteboven

Uw gezicht kan lui. E 'steeds verticaal, waardoor de spieren ontspannen tijd en niet zo hoog als eenmaal gewend zitten. Nemen Sirsasana of handstanden daadwerkelijk kan rimpels te verminderen door het verhogen van de bloedstroom en het verkeer op het gezicht.

6. Niet roken

Sigaretten versnellen het verouderingsproces door het afbreken van het collageen en elastine in de huid, die de dingen die moeten terugkeren naar vormen. Als je een roker, het verbeteren van de verschijning van rimpels het is gewoon een goede reden te geven.

7. Gebruik natuurlijke oliën

Kokosolie, olijfolie, avocado-olie, arganolie, zoete amandelolie, macadamia olie, rozenbottel olie, Tamanu olie ... de lijst kan gaan en op. De toepassing van deze oliën om de huid kunt hydrateren en laat het zacht en soepel. Toepassing op het gezicht voor het slapen gaan 's nachts om te verjongen en vernieuwen van de huid.

8. Ei wit masker

De toepassing van een masker gemaakt van eiwitten direct op het voorhoofd is een geweldige manier om losse huid snel te scherpen. Natuurlijk, het is niet een permanente oplossing, maar als je het combineert met gezichts oefeningen en massage, je bent op weg naar gladder, jonger uitziende huid.

9. genoeg slaap

Genoeg slaap krijgt en de rest is een eenvoudige, maar belangrijke tip over hoe om zich te ontdoen van rimpels op het voorhoofd. De meeste mensen hebben 7-9 uur slaap per nacht en niets minder zal moeten ze op zoek moe en niet het uitvoeren om het beste van hun vermogen. Je lichaam heeft dat elke dag de tijd om te genezen en de hormonen die nodig zijn om elasticiteit van de huid te behouden en te blijven kreukvrij te produceren.

10. Vind tijd om te ontspannen

Tenslotte, een belangrijke oorzaak van voortijdige veroudering stress. Terwijl het is een normaal onderdeel van het leven en we gaan door het op een gegeven moment, als je laat overweldigen u te allen, zul je merken dat je rimpels, evenals een groot aantal andere problemen hebben. Het goede ding om te doen is om de tijd om iets dat je elke dag ontspant doen. Niet beweren dat je niet de tijd hebben om het te doen, want de waarheid is - je kunt niet veroorloven niet te doen. Het nemen van een beetje 'tijd om te ontstressen elke dag zult u efficiënter te maken, wanneer het werken, studeren, het verzorgen van uw huis, kinderen of andere verantwoordelijkheden die je hebt. Rimpels zal beginnen meteen te verbeteren en je beter te voelen.

Hoe zich te ontdoen van rimpels op het voorhoofd? Voel je vrij om je beste tips te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha