10 tips over hoe om zich te ontdoen van een Guy in 10 Days10 tips over hoe om zich te ontdoen van een Guy in 10 Days

Als je wilt om zich te ontdoen van een man, maar gewoon niet de moed om hem direct vertellen, dan kun je proberen om een ​​aantal hints laten vallen of zich slecht voor een tijdje '. Geen garantie dat het zal werken, maar, omdat sommige kinderen gewoon niet weten hoe ze een hint te nemen; maar als je zijn vastbesloten om de verlegenheid van het breken van een toespraak te voorkomen, lees dan deze tien manieren zeker een man uitstappen, of als je een man, alsjeblieft, voorkomen dat deze fouten:

1. Geef het volledige fout

U kunt uw campagne te starten wijzen alle kleine dingen die pijn doen. Als je de hele dag het schoonmaken van het huis voor u, kunt u een veld dag, met alle beetjes hij miste en de dingen weg te zetten in de kasten verkeerd. Nog beter, doe het allemaal weer, zodat hij weet dat zijn inspanningen waren niet goed genoeg. Het lijkt wreed, maar hey, je bespaart de pijn te downloaden!


2. Stop het maken van hem een ​​prioriteit

Er wordt gezegd dat de communicatie is de sleutel tot een succesvolle relatie, dus laten we beginnen om de communicatie moeilijk maken. Bezig zijn, als je een telefoon op het werk en vergeet om te reageren op berichten en spraakberichten tekst van hem. Je moet beginnen om te beginnen af ​​te vragen of het van belang om u te allen.

3. Stel voor dat hij een paar pond zou kunnen verliezen

Drop een paar hints over zijn uiterlijk. Je zou kunnen suggereren dat hij de salade, bij het eten, of gewoon vermeld in het voorbijgaan, als ooit overwogen te werken. Geen behoefte om stompe en onbeschoft te zijn, alleen maar om dat zaad van twijfel planten in zijn geest.

4. run down in het openbaar

De mannen hebben absoluut enorme ego, dus als je begint om hem in verlegenheid te brengen in het openbaar, dan dat gaat pijn doen! Zorg ervoor dat iedereen weet wanneer hij iets verkeerd doet of een fout maken, en ervoor te zorgen dat hij weet dat iedereen weet ook!

5. voorkomen dat hij uit te gaan met de jongens

Vertel hem dat je wilt stoppen uit te gaan zo vaak met zijn vrienden. De eerste keer deed hij niet vleermuis een ooglid, de tweede keer stil mokkend en de derde keer moet krijgen echt boos! Laat hem gaan zitten en kijken naar een romantische komedie met u, echter, dat zijn verveling niveaus hoog genoeg moeten krijgen om na te denken door.

6. Ontwikkel een probleem van migraine

Intrekking privileges slaapkamer heeft u snel naar hem. 'Vanavond niet, ik heb hoofdpijn' ... het een oud zou kunnen zijn, maar het werkt altijd.

7. Breng meer tijd met andere mensen

Breng meer tijd met andere mensen en ervoor te zorgen dat hij weet hoeveel plezier je hebt. Laat blijven voor een drankje na het werk, ga naar buiten en zie je vrienden vaker of een bezoek aan familieleden, alleen. Wat je ook doet, doe het zonder hem en laat hem thuis af wat er aan de hand!

8. Praat met andere kinderen

Beginnen te praten over hoe heet andere jongens zijn en wie moet naar huis te nemen dat hij niet de enige man in de stad voor jou. Niet alleen filmsterren, maar maken het echt steek praten over een aantal van zijn vrienden en dan vraag hem om u meer over hen vertellen.

9. Laat hem weten wat je hem niet graag

Ervoor zorgen dat hij weet dat het verre van perfect. Vertel hem zijn favoriete shirt ziet er te jong voor hem of je nooit echt leuk vond dat het dragen van aftershave. Gewoon kiezen, verzamelen, selecteren en je zal het slijten aan het eind.

10. Zet de koude schouder op hem

Pick-up van alle tekenen van fysieke genegenheid, de hele weg van een kus op de wang omhoog. Vervang het met neerbuigend gebaren, zoals een klopje op de rug of een gegolfde haar en meer als een vriend dan een minnaar. Deze manier kunt u hem beleefd weten dat hij werd gedegradeerd tot de status van partner in 'gewoon goede vrienden. "

Dus dames, nu weet je wat niet te doen, als je echt van je man en als u wenst te houden.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha