10 tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen10 tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen

Als u zich afvraagt ​​hoe zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen, nou ja, je bent niet de enige. Donkere kringen zijn zeer vaak, het sturen van vrouwen en ook mannen in een tizzy. De frustratie van het hebben van die grote donkere kringen ronde u wilt uitvoeren voor je make-up kit.

Maar in werkelijkheid donkere kringen onder de ogen niet worden onder het tapijt geveegd, maar moet men zoeken naar alternatieven te corrigeren. Laten we praten over 10 tips over hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen op een natuurlijke manier en kijken naar een aantal home remedies voor donkere kringen:


1. Maak gebruik van aardappelen

Ja, ik herinner me, toen iedereen zei dat in de wetenschap klasse die aardappelen kunnen "bleekwater", nou, dan, waar wacht je nog op? Dit is een van de meest effectieve oplossingen voor thuis die zakken, en het is allemaal natuurlijk! Wees gerust dat afname in grootte.

2. Probeer de Melkweg

Gekoelde melk kan wonderen doen. Neem twee katoenen ballen, laten weken in koud melk en toepassen op uw ogen). Afwassen na 10-15 minuten. Koude melk zal de ogen hieronder vernieuwen, leeglopen gezwollen ogen en helpt het vasthouden van water.

3. Wie wist dat de olie zou kunnen helpen?

Het klinkt vreemd, maar vitamine E in zijn olieachtige vorm kan op uw ogen worden geplaatst om de zwelling te verminderen. Vitamine E kan uw ogen te kalmeren en geeft een fris gevoel.

4. favoriete oma - Komkommer:

Mijn oma zei altijd: "Als je donkere kringen onder de ogen, nou, dan, een komkommer en snijd ze in cirkels en toe te passen op de ogen." Oh Boy! Het is altijd goed! Anti-inflammatoire komkommer maakt je ogen er minder gezwollen.

5. Thee iedereen?

Theezakjes zijn ook zeer effectief voor uw ogen. Afgekoeld, kan vochtig theezakjes op uw ogen worden geplaatst voor 10-15 minuten. Ontspannen, terwijl ze hun ding doen. Als je eenmaal klaar bent splash je gezicht met koud water en dep ze droog. U zult het verschil zien, geef het een gaan.

6. Hoe om zich te ontdoen van donkere kringen onder de ogen? Gebruik een lepel!

Wist u dat een eenvoudige keuken lepel kan ook helpen bij het kalmeren die donkere kringen. Leg twee theelepels in de koelkast voor een uur en dan zachtjes toe te passen op je ogen. Je begint geleidelijk aan een verbetering zien.

7. Het eiwit

Neem het eiwit en voorzichtig schar in uw onder de ogen, het vermijden van je ogen. Laat dit zitten voor 5-10 minuten en spoel na met koud water en dep ze droog. U kunt ook eiwit mengen met een beetje 'van olijfolie en van toepassing op het oog contour hieronder voor dezelfde hoeveelheid tijd. Probeer je gezicht afspoelen met koud water, omdat het meer verfrissend zal zijn.

8. Maak gebruik van zonnebrandcrème

Velen van ons denken dat zonnebrandcrème is niet erg handig, maar de waarheid is dat je oog onder continue verduistering met de leeftijd, dus je moet heel voorzichtig zijn over het te zijn. Pigmentatie kan worden gestopt als je begint met een SPF 30 zonnebrandcrème gebaseerd op het gebied onder de ogen te beschermen en te voorkomen dat de verschijning van donkere kringen onder de ogen.

9. Drink water en veel van!

8 glazen water per dag is genoeg om ervoor te zorgen dat je lichaam blijft gehydrateerd.

10. Heb een beetje 'slaap goed

Een goede nachtrust is een duidelijke noodzaak, maar veel mensen niet goed slapen. Als uw ogen zijn niet goed uitgerust, nadat het effect duidelijk kan zien onder de ogen kringen en wallen.

Donkere kringen onder de ogen zijn iets dat we allemaal mee te maken, maar met behulp van de juiste middelen kunnen "genezen" dit probleem of te voorkomen dat het wordt weergegeven. Donkere cirkels rond de ogen kan gemakkelijk worden verminderd met deze 10 tips.

Ik hoop dat deze tips nuttig.

Welke andere home remedies voor donkere kringen die je kent? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  1   2
Maart 20, 2015 | 21:32:05 | later 6 uur

Hallo, ik wilde alleen maar om te praten, vond ik dit bericht. Het was praktisch. Houd het posten!

  2   2
Maart 21, 2015 | 04:36:25 | later 13 uur

Icouldn't te onthouden van commentaar. Perfect geschreven!

  1   1
Maart 21, 2015 | 06:03:58 | later 15 uur

Hello! Ik lees uw site voor een lange tijd en eindelijk de moed ga je gang en geef een schreeuw van Porter Tx! Wilde alleen maar zeggen blijf het goede werk!

  1   1
Maart 21, 2015 | 10:35:26 | later 19 uur

Deze ideeën zijn echt cool in over bloggen. Hebben raakte een aantal goede factoren hier. Welke manier houden wrinting.

  0   2
Maart 21, 2015 | 11:33:38 | later 20 uur

Ik was zeer aangemoedigd om deze site te vinden. De reden hiervoor is dat het van een dergelijke heffing informatie.

  4   2
Maart 21, 2015 | 12:26:16 | later 21 uur

Nu, als alle andere websites net had dit soort post! De problemen die je opgevoed zeker opende mijn denkproces. U heeft een nieuwe speler website hier!

  5   2
Maart 21, 2015 | 16:30:55 | later 1 dag

Ja, je moet echt wel een punt in dit artikel. De problemen hebben plotseling eerlijk opende mijn gedachten en ik zeker bevorderen dit schrijf-up

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha