10 tips over hoe om vrede te maken met wie je bent10 tips over hoe om vrede te maken met wie je bent

Er is niets mis met het proberen om een ​​beter mens te zijn, zoals iedereen die heeft de ambitie bij allen zullen weten. Maar wanneer die ambitie is om een ​​compleet ander mens te worden, dan wordt dit een ongrijpbaar doel en, zoals de Dalai Lama zei: "We kunnen nooit vrede te krijgen in de buitenwereld, totdat we vrede met onszelf." Als u een van de vele mensen die worstelen met het concept van innerlijke vrede, lees dan deze tien tips over hoe om vrede met wie je bent en hoe te leren jezelf meer lief:

1. Leer om anderen te vergeven, als ze

Vasthouden aan wrok zal nooit vrede brengen, om te leren om anderen te vergeven is belangrijk en leren om te vergeven jezelf is ook essentieel. U kunt het verleden, en iedereen niet veranderen, met inbegrip van u, fouten maken, dus vergeven, vergeten en verder gaan met je leven.


2. Vier uw prestaties en successen, zelfs kleine

Vergeet alles wat je niet gedaan hebt en vergeet alles wat je hebt bereikt. Als je gaat zitten en echt goed over nadenkt, zul je merken dat je veel meer dingen meer trots op je te betreuren zijn.

3. Accepteer wat niet kan worden veranderd

We kunnen niet alles wat er gebeurt de controle en we kunnen niet veel doen om te veranderen wie we zijn. We kunnen echter, verandert de manier waarop we kijken naar dingen kunnen we niet veranderen. Leren dat er iets gewoon niet kan worden veranderd te accepteren is een goede stap in de richting van de zoektocht naar innerlijke rust en geluk.

4. Stel realistische uitdagingen en leren om 'nee' zeggen, zonder enige schuld

Inname van meer werk dan je aankan of instelling zelf onrealistische doelen zullen alleen u neer. Iedereen heeft verschillende vaardigheden en talenten om inspanningen op de dingen die je doet zich goed en je zal veel beter voelt over jezelf. Ook leren om 'nee' zeggen, wanneer mensen vragen te veel van je.

5. Kijk naar buiten om de dingen in perspectief te zetten

Je denkt dat je problemen? Nou, kijk om je heen of gewoon kijken het nieuws en dat zal de dingen in perspectief te zetten voor je. Voortdurend op zoek naar binnen alleen je overanalyze wat je ziet als je problemen en tekortkomingen, terwijl het in feite, ze zijn niet zo belangrijk als je denkt.

6. volledig te omarmen je overtuigingen

Wees niet bang om je overtuigingen te volgen, of ze nu religieus of anderszins. Geen compromis wat je gelooft naar rechts kan een solide basis te creëren voor je eigen zelfrespect en uw geloof in jezelf.

7. dingen die je geniet, rijdt je leven naar de dingen 'goed voelen'

Als u uw baan haat, sluit! Dit soort dingen zijn altijd makkelijker gezegd dan gedaan, maar de moeite om de dingen die je liefde en doe ze te vinden. Stuur je leven, zo goed mogelijk, om de dingen die je weet dat je gelukkig, niet de dingen die anderen gelukkig zal maken te maken.

8. jezelf niet te vergelijken met andere mensen, omarmen hun uniciteit, schoonheid en talent

Het gras lijkt altijd groener aan de andere kant, maar zelden is, dus niet proberen om andere mensen of kwalijk wat je van hen maakt je een beter mens te emuleren. Wees trots op wie en wat je bent, en vergeet niet dat andere mensen niet sommige dingen kan doen als je kunt zijn. Omarm je schoonheid, je talenten en je uniciteit, is er slechts één in deze wereld, het is onvervangbaar!

9. Accepteer dat je niet alles weet; volledig te omarmen en te genieten van het huidige moment

Je bent een work in progress, dus maak jezelf niet voor het niet perfect. Blijven leren, blijven proberen en blijven groeien als persoon, en dan kun je blij zijn dat je bent de beste persoon die ik kan zijn, voor vandaag, maar morgen is een andere dag. Maak optimaal gebruik van het huidige moment en proberen om plezier en vreugde vinden in de kleine dingen van het leven.

10. Liefde en respect voor jezelf

Doe unto anderen zoals je wilt dat ze doen voor u, het is een bekend gezegde, maar hoe zit het 'doen om u als u zou doen voor anderen?' Met andere woorden, wees lief voor jezelf als voor je familie en vrienden, want je bent een persoon ook een geweldig persoon!

Hoe om te leren jezelf meer lief? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha