10 tips over hoe om VOETEN ODOR HOUDEN10 tips over hoe om VOETEN ODOR HOUDEN

Stinkende voeten of, om het zijn meer technische benaming, Bromhidrosis, is een probleem dat iedereen kan ervaren en kan een echt pijnlijk probleem te zijn. Het wordt veroorzaakt wanneer het zweet van je voeten, heeft nergens om te ontsnappen en bacteriën beginnen te voeden met zweet en vermenigvuldigen in de donkere, vochtige omstandigheden in schoenen. Naarmate we verder gaan in de zomer schoenen zonder sokken en platte achterkant, zal het probleem van de stinkende voeten alleen maar erger. Dus om je vrienden te redden en elke keer dat je de schoenen van de familie het draaien van een schaduw van groen, lees deze tien goede tips over hoe om te stoppen met je voeten ruiken.

1. Was uw voeten elke dag

De eerste stap om de voet geur stoppen is om ze grondig te wassen, tweemaal per dag, en een antibacteriële zeep. Geef je voeten een goede weken in een voetenbad, of een kom warm water, elke ochtend en elke avond, en vergeet niet om je voeten goed te drogen, alvorens over alle sokken en schoenen.


2. Niet dragen dezelfde paar schoenen voor twee dagen

Dragen dezelfde paar schoenen, dag na dag, zal het betekenen dat de schoenen niet de kans om goed te drogen en het zweet en bacteriën zich ophopen in hen. Dus onze volgende tip over hoe om zich te ontdoen van stinkende voeten is een ander paar schoenen te dragen elke dag en geef ze minstens een dag om te ademen en droog. Trek je schoenen uit zodra je ook thuis, en dit zal hen, en de voeten, meer tijd om te ademen geven.

3. Exfoliate je voeten regelmatig

Als je een opeenhoping van dode huid, droge voeten, dan zal dit alleen maar toe te voegen aan je voet geurprobleem. Dus een ander nuttig advies over hoe om zich te ontdoen van stinkende voeten is om je voeten regelmatig scrubben met een voet scrub, of gewoon wat olijfolie en suiker, en dit zal uw voeten uit de buurt van dode huid die bacteriën haven te houden en blijven zweten.

4. Hoe om zich te ontdoen van stinkende voeten? Het dragen van leren schoenen of katoen

Schoenen gemaakt van synthetisch leer zijn het ergste voor stinkende voeten, omdat ze niet de lucht te laten helemaal lopen. Koop echt leder of katoen schoenen, echter, omdat natuurlijke materialen, zodat de voeten om te ademen. Schoenen en open teen sandalen zijn de beste keuze van de schoenen aan stinkende voeten te voorkomen; en lopen op blote voeten in huis, die ook zal helpen.

5. azijn voetbad

Volgende goed advies over hoe om zich te ontdoen van stinkende voeten is om azijn voetbad. Week je voeten in een mengsel van water en azijn doodt de bacteriën die stinkende voeten veroorzaken. Meng een half kopje azijn met ongeveer zes kopjes warm water en geniet je voeten in het mengsel een kwartier. Het zuur in de azijn doodt de bacteriën die zweetvoeten veroorzaken. Na het weken, uw voeten te wassen met water en zeep om de geur van azijn verwijderen.

6. Draag altijd sokken

Sokken met de zomer appartementen zeker beter uitzien, maar het is ook een gegarandeerde manier om stinkende voeten te krijgen. Het probleem te omzeilen, wat leidt tot de kleine, no-show sokken, en dat zal helpen absorberen zweet en stop je voeten stinken.

7. Maak de binnenkant van de schoenen met een antibacteriële vegen

In aanvulling op het dragen van verschillende schoenen elke dag, kan het ook helpen stoppen met de bacteriën vermenigvuldigen zich in natte schoenen, waardoor ze snel een veeg rond binnen met een antibacteriële vegen. Dus hoe zich te ontdoen van stinkende voeten? Het is makkelijk! Elke avond, als je de schoenen, het reinigen van het interieur met een doekje en laat ze ergens waar ze wat 'lucht kan krijgen, zodat ze goed drogen alvorens opnieuw te dragen.

8. Natriumbicarbonaat

Nog een goede tip over hoe om zich te ontdoen van stinkende voeten is om baking soda te gebruiken. Bakpoeder of bicarbonaat kan helpen om de pH in zweet, die zal helpen doden bacteriën, waardoor het neutraliseren zweetvoeten neutraliseren. U kunt uw voeten weken in water en soda warm voetbad, en een licht afstoffen van zuiveringszout in je sokken en schoenen ook helpen om geuren weg tijdens de dag ook.

9. Sage

Sage is een ander huis remedie voor zweetvoeten, dat is zeer effectief. Het bevat looizuur, waarbij de transpiratie te verminderen en ook heeft krachtige anti-bacteriële en anti-schimmel ook. Probeer beregening sommige 'van de grond, gedroogde salie poeder in je sokken en schoenen voor de verlichting van de dag van zweetvoeten, en u kunt zelfs gebruik maken van salie thee voor een voetenbad zweetvoeten neutralisatie.

10. Spray Geur voedsel en inlegzolen

Het is natuurlijk mogelijk, ook de aankoop van Over the Counter voet sprays, poeders en inlegzolen staat om zweetvoeten te neutraliseren. Als een combinatie van deze, waarin een snelle oplossing voor het probleem van stinkende voeten bieden, maar voor een goedkopere optie op lange termijn gebruikt, probeert de suggesties we hierboven hebben gegeven. Commerciële oplossingen meestal doen wat ze zeggen te doen, maar als de oorzaak van het probleem is dat het niet mogelijk voldoende lucht om de voeten te bereiken, zodat die kunnen andere problemen zoals fungale infecties.

Hoe zich te ontdoen van stinkende voeten? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha