10 tips over hoe om uw huwelijk te verbeteren zonder talk10 tips over hoe om uw huwelijk te verbeteren zonder talk

De titel van het boek van Patricia Liefde en Steven Stosny, "Hoe kunt u uw huwelijk te verbeteren zonder te praten," klinkt een beetje 'van verwarring, als we weten allemaal het belang van goede communicatie in een relatie. Maar, als je een kijkje nemen is het zinvol, omdat de mensen zijn niet alleen comfortabel over relatie problemen. In plaats daarvan, het boek suggereert, kan een huwelijk worden verbeterd met meer indirecte benadering die mensen bij elkaar te brengen, geen diepe en zinvolle gesprekken die kinderen zijn zo moeilijk. Hier is een lijst van slechts tien van de manieren waarop je een huwelijk kan verbeteren, zonder te praten.

1. Begrijp de sfeer van uw partner

Zich meer bewust van de stemming van je partner is slechts de eerste stap op weg naar het verbeteren van uw huwelijk. Zoek naar aanwijzingen, hoe het niet moet oogcontact of zittend in stilte te maken, en niet voor kiezen deze tijd om een ​​gesprek te openen, wachten totdat ze in een goed humeur en meer bereid om te communiceren.


2. Druk uw liefde

U kunt uw genegenheid te tonen zonder te spreken. Hand in hand, een zachte slag op de schouder en glimlachend zijn allemaal manieren om lichaamstaal te gebruiken om het woord te doen. Toon uw genegenheid en kranten zal beginnen te beseffen hoeveel je zorg.

3. Laat hen geschenken

Het tonen van uw liefde door kleine geschenken zal je dichterbij te brengen. Liefde nota's of andere geschenken kunnen worden achtergelaten op plaatsen waar je partner hen zal vinden. Dit is een zeer persoonlijke manier van het tonen van affectie die, na verloop van tijd, maken het huwelijk sterker.

4. Apologise wanneer je verkeerd bent

Toegeven heb je het mis is een manier om je liefde te tonen indirect. In feite, om te zeggen 'het spijt me' kan net zo krachtig als zeggen 'ik hou van je' te zijn.

5. Lach vaker

Lachen is besmettelijk, dus geef het een gaan. Zelfs als dingen zijn echt gespannen in een huwelijk, als je kunt lachen om problemen, zal het ze kleiner voor zowel kijken. Lachen kan ontspannen de stemming en, als je samen kunnen lachen, word je veel dichter.

6. elkaar met behulp taken

Ze hebben niet eens klusjes kan een grote oorzaak van de spanningen in een relatie. Aanbod aan de klusjes te delen of te helpen uw partner met zijn / haar. Vertoon van je partner dat je niet verwachten dat ze dingen doen alleen zal helpen bij het verwijderen van de slechte gevoelens en geeft u de mogelijkheid om meer tijd met elkaar te delen.

7. tonen altijd een verenigd front

Je kan onmogelijk over alles eens, de hele tijd, maar het is belangrijk om niet in te stemmen met elkaar in het openbaar. Voor de buitenwereld, moet je verenigd kijken en mag niet in strijd zijn of juist met elkaar in het bijzijn van andere mensen. Het zou gênant om één van u, en veel wrevel later kan veroorzaken.

8. Niet altijd te druk om de andere te zijn

Tijd maken voor elkaar is een belangrijke manier om een ​​sterker partnerschap te maken. Als je constant te druk om met elkaar te praten, of dingen samen doen, dan wordt het meer los van elkaar, die niet zal bijdragen aan een beter en gelukkiger huwelijk.

9. Do dingen nieuw en spannend

Je denkt misschien dat je verveeld met de persoon, als wat je echt verveeld met over en weer dezelfde dingen doen zijn. Gaan op data, plaatsen die je nog nooit hebt gehad en dat terug zal brengen de spanning in de relatie.

10. Fight beurs

Als de relatie is uitgegroeid tot een beetje 'muf, dan is het zeer waarschijnlijk dat je vechten met je partner, zelfs over de domste dingen. Probeer niet te schreeuwen en humeur verliezen, omdat dat niet helpt helemaal. Probeer in plaats daarvan en problemen op een rustige manier op te lossen en soms bereid zijn om te compromitteren.

Heeft u nog andere suggesties over hoe de relatie te verbeteren een huwelijk zonder te praten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha