10 tips over hoe om te weten of IS THE ONE10 tips over hoe om te weten of IS THE ONE

1) Vlinders in de maag.

Ik weet dat het waarschijnlijk klinkt cheesy, maar de vlinders zijn vaak een van de eerste en meest belangrijke indicatoren die je vriendje is. U krijgt dit raar gevoel in mijn buik wanneer u uw speciaal iemand of wanneer u denkt over hen? Indien ja, is een goede indicator.

2) U genieten van elkaars gezelschap, ongeacht waar je bent en wat je doet, is het allerbelangrijkste samenzijn.

'Heel belangrijk voor het bedrijf van uw speciale persoon genieten als je gaat naar de rest van je leven met hem doorbrengen. Je nooit vervelen in zijn bedrijf? Merk op hoe je je voelt als je elkaar? Je voelt je gelukkig en compleet? Als je een film kijken, naar het park of naar het restaurant ... in feite, maakt niet uit waar je bent en wat je doet, het belangrijkste is dat als hij is, zal je echt genieten van zijn gezelschap te allen tijde ...


3) Je vertrouwt hem.

Vertrouwen is een van de belangrijkste pijlers van een gelukkige relatie. Als je houdt van de persoon die je bent met, maar je twijfelt aan je eerlijkheid en u kunt 100% vertrouwen in hem, dan is het tijd om goed na te denken alvorens verder te gaan met hem. Heeft u hem geheel en volledig vertrouwen? Hij is betrouwbaar? Denk er eens over zeer zorgvuldig.

4) Grote mededeling.

Wanneer u op zoek bent naar uw helft, je wilt zijn met iemand die open is, kunt u vrij te delen hun gedachten met u en, ook, om te horen wat je te zeggen hebt met aandacht en begrip. Grote en gemakkelijke communicatie met je vriendje voegt een ander punt om de mogelijkheid van hem wordt de one!

5) Als u giechelen de hele tijd ...

Humor kan het leven veel helderder en eenvoudiger te maken. Wanneer uw partner maakt je aan het lachen en giechelen de hele tijd, betekent dat al het leven in haar gezelschap vol gelach en vrolijkheid zal zijn. Wanneer vaak lachen samen, het is zonder twijfel een groot teken.

6) Je bent zijn prioriteit.

Wanneer uw partner zet uw belangen boven zijn eigen en toont echte genezing ... Als u en uw wensen dat de prioriteit, is een groot teken dat hij een gever en zal een grote man in de toekomst. Als hij waardeert uw mening en zorgen over uw geluk - is zonder twijfel een geweldige man materiaal!

7) Hij houdt van de mensen die je liefhebt.

Wanneer uw partner waarden en waardeert uw vrienden, familie en geliefden, worstelt goed mee te krijgen en het opbouwen van een goede relatie met hen, is een goed teken dat hij een keeper en daarom zou de ' één!

8) In zijn bedrijf, jij bent jij.

Een ander groot teken dat je vriendje zou kunnen zijn, dat is wanneer je helemaal en volledig zelf in zijn bedrijf kan zijn. U hoeft niet te doen alsof, spelen "perfect", of proberen om hem te imponeren, hij houdt van u voor u, houdt van u, met of zonder make-up, je volledig mee eens en helemaal als je in een goed of slecht humeur, kan je jezelf te uiten openlijk, zonder angst te worden beoordeeld. Als uw partner u accepteert, houdt van jou en waarden op deze manier, kunt u, zonder twijfel, een grote man in de toekomst.

9) Hij heeft gelijk.

Uw man opent alle deuren voor u, het houden van paraplu onder haar hoofd te beschermen tegen regen, het geeft je zijn jas warm te houden? Als u niet aan deze tekenen van ridderlijkheid in het gedrag van je man opmerkt - hij zal ongetwijfeld behandelen je recht in de toekomst, net als alle "mister right" te doen;).

10) Bent u kernwaarden delen?

Als het gaat om inzet, is het erg belangrijk om overeenstemming te bereiken over een aantal belangrijke punten en delen de kernwaarden met je partner. Wat denk je dat het geloof in God, kinderen, familie? Als u akkoord gaat en begrijpen elkaar op deze punten, het is een groot teken.

Hoe dan ook, ik denk dat, als je met "de ene" je weet, dat je weet, weet je ...

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om hun gedachten over hoe om te weten of hij in het deel van de reacties hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 6
  1   0
Juli- 24, 2015 | 15:09:42 | later 3 uur

Bedankt voor uw blog.

  5   2
Juli- 24, 2015 | 22:06:09 | later 10 uur

Bedankt voor het delen zo'n zeurende gedachte, post is mooi, dit is want ik lees helemaal

  4   1
Juli- 25, 2015 | 04:12:02 | later 16 uur

De meeste van de tijd, we weten alleen dat hij is onze zielsverwant. Bedankt voor leuke tips!

  2   0
Juli- 25, 2015 | 08:21:14 | later 20 uur

Goede tips! I love it!

  0   1
Juli- 25, 2015 | 14:28:42 | later 1 dag

Bedankt voor de zinnige kritiek. Ik en mijn buurman waren gewoon voorbereiden op wat onderzoek op dit te doen. We kregen een pak een boek uit onze lokale bibliotheek, maar ik denk dat ik meer geleerd blijkt uit dit bericht. Ik ben erg blij om zo'n prachtige informatie gedeeld vrij die er te zien.

  4   2
Juli- 26, 2015 | 19:47:28 | later 2 dagen

Gewoon wil ik zeggen dat dit is bijzonder groot post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha