10 tips over hoe om te voorkomen STARTEN een romance met de verkeerde persoon10 tips over hoe om te voorkomen STARTEN een romance met de verkeerde persoon

Je kan het niet helpen falling in love, je niet kunt, maar wat gebeurt er als je verliefd op de verkeerde soort persoon? Echt goede liefde kan blind en voor veel mensen, is dat blindheid niet optillen totdat het werd te laat en hebben toezeggingen of zelfs getrouwd gemaakt. Nu dat is wanneer de echte problemen beginnen wanneer je in een diepe relatie en het besef doordringt dat je deze roman is de verkeerde persoon. Het kan moeilijk zijn om logisch na te denken, als je oren verliefd, maar hier zijn tien tips over hoe je een liefdesrelatie te lokaliseren met de verkeerde persoon te gebeuren, voordat het te diep:

1. Ken jezelf en vertrouw op je innerlijke stem

We doen het allemaal, we weten dat de laatste chocolade in de doos is er één te veel, maar we negeren onze innerlijke stem die ons vertelt om niet te gaan voor een al te veel chocolade toch! Dat is niet zo erg, als het is gewoon een chocolade, maar het negeren van het gevaar tekenen in een relatie kan leiden tot desastreuze gevolgen. Negeer de zeurende twijfels, naar hen luisteren en na te denken over hen alvorens een verbintenis.


2. karakter denken, niet alleen chemie

En chemische brandwonden dat moment voel je iemand is niet alles wat je nodig hebt om een ​​duurzame relatie en zorg te creëren. Je moet ook nadenken over de karaktertrekken van een persoon, ongeacht hoeveel je liefde of wordt verliefd op hen. Zullen ze daadwerkelijk een goede partner op lange termijn, zodra de brand een beetje 'is gebrand?

3. Luister naar uw vrienden en familie

Het kan moeilijk te accepteren en je kan denken dat het is gewoon jaloezie van hun kant, maar het is de moeite waard te luisteren naar wat uw vrienden en familie te zeggen hebben. Als andere mensen slechte dingen over je partner te zeggen, dan kun je misschien een punt hebben. Soms is het makkelijker voor hen om dingen die je hebt verloren te zien, omdat ze een meer vrijstaande, derde beeld van de situatie kan nemen.

4. altijd spelen moeilijk te krijgen

De achtervolging is allemaal onderdeel van het plezier en je kunt laten zien hoe ernstig een persoon is echt over jou. Als je alleen wilt om alle verkeerde redenen, dan zullen ze al snel opgeven en gaan naar gemakkelijker prooi, zodat het spelen moeilijk te krijgen kan een goede test van hun bedoelingen zijn.

5. Verwacht niet in staat zijn om een ​​persoon te veranderen

Vaak komen mensen in romans weten dat hun partner heeft fouten, maar op hen te wachten om te veranderen. Vergeet niet, een luipaard kan niet zijn vlekken veranderen, dus niet verwachten dat je een persoon in iets anders vorm kunnen geven, gewoon om zich te vestigen met hen.

6. Zorg ervoor dat de potten leven samenvallen

Je tot een compromis in een relatie, maar er zijn enkele dingen die mensen zijn niet bereid op te geven, zelfs in het belang van de liefde. Zorg ervoor dat uw plannen voor de toekomst kunnen samenwerken en niet poetsen belangrijke verschillen onder het tapijt, denken dat ze zullen gaan.

7. Verwacht niet dat een vrije geest 's nachts af te wikkelen

Als je iemand die een vrije geest voor het leven is geweest en heeft nooit enige intentie van vestigen had ontmoet, voordat je ontmoet, dus wees voorzichtig! Het klinkt misschien romantisch, voor iemand te zeggen dat ze settelen, alleen maar omdat ze elkaar ontmoetten, maar is het realistisch? Ze zou kunnen eindigen met tweede gedachten na of worden verlaten met het gevoel dat ze gevangen zitten.

8. Zorg ervoor dat je ze vertrouwt.

Er mag geen twijfel in je gedachten op alles wat je kunt vertrouwen op je partner en als u twijfelt, dan moet je afvragen of deze persoon goed voor een langdurige relatie is. Kan de aardigste persoon op de planeet, maar als op het einde je vertrouw ze niet, dat gevoel kan nooit weggaan en kan worden aangetoond dat voor een goede reden.

9. niet te diep te komen met iemand die je probeert te controleren

Een persoonlijkheid controle kan het teken van een persoonlijkheid misbruik zijn. Het kan onschuldig lijken op het eerste, hij wilde een bepaalde manier te kleden of boos als je niet helemaal hun zin krijgen. Niemand heeft het recht om te zeggen hoe ze zich moeten gedragen en wat je wel en niet kan doen, dus op zijn hoede voor zelfs de geringste tekenen van dit type persoonlijkheid die kunnen tekenen zijn van wat komen gaat.

10. Nooit genoegen met minder dan de beste

Ga nooit in een relatie met een gevoel van 'dit is de meest ik kan krijgen'. Hij, net als iedereen, het recht heeft om geluk en, op een dag, vinden de juiste persoon voor romantiek. Dus om te weten een persoon, binnen en buiten, alvorens een verbintenis, dus dat is niet opgesloten in een relatie met de verkeerde persoon.

Hoe om te voorkomen dat het starten van een romance met de verkeerde persoon? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha