10 tips over hoe om te voorkomen afval uw kostbare tijd met de verkeerde GUYS10 tips over hoe om te voorkomen afval uw kostbare tijd met de verkeerde GUYS

Heer, we willen allemaal de perfecte man van onze dromen te vinden. Wij willen een sprookjesachtig einde, waar we gelukkig leven nog lang en met het soort man dat we kunnen ons voorstellen onszelf oud met. We willen allemaal onze prins, die zorg van ons, een perfecte gentleman zal nemen, en dat we kunnen presenteren aan onze ouders niet bang te zijn dat hij gaat om hun beste te stelen in China.

Maar de prachtige en gekke wereld van het daten betekent vaak dat we hebben om uit te gaan met een paar rotte eieren voor aankomst in Pearl. Het betekent dat we onze tijd te verspillen in gesprek met de verliezers die diep van binnen weet dat het niet goed voor ons. Maar is het niet tijd dat je gestopt met het verspillen van uw kostbare tijd op mannen als dit? Het is zeker! Dus, laten we een kijkje nemen op 10 tips over hoe om te voorkomen dat het verspillen van uw tijd met de verkeerde jongens.


1. genezen uw oude littekens

Een van de redenen waarom we voortdurend gewezen op de verkeerde persoon is, want we hebben niet genezen onze oude littekens. En het is deze littekens dat we blijven ontwikkelen voor dezelfde soort partners.

Het kan zijn dat uw oude litteken is gerelateerd aan zijn jeugd; dus je onbewuste geest maakt je een man die lijkt op de persoon die je emotioneel teleurgesteld op een bepaald punt of een ander kiezen. Psycholoog noemen dit "Instellen van de Stage". En volgens deze zelfde psychologen, zijn we aangetrokken tot mensen als dit omdat we willen een happy end te creëren.

2. Wees je bewust van The Bigger Picture

Ok, dus je bent dating een man kon een paar goede kwaliteit te hebben. Misschien is hij een muzikant die een trieste melodie die echt sleepboten bij uw heartstrings en maakt je huilen kan schrijven. Misschien is het een muzikaal genie, hoewel hij nog steeds busking op straat.

Maar we moeten kijken naar het grotere plaatje, en kijken uit over zijn gave. Neem een ​​kijkje op het grotere plaatje; je bent gewoon je tijd te verspillen met deze kerel, omdat u zich aangetrokken door zijn charisma? Hij deelt dezelfde ambitie in het leven, hoe doe je? Zou je in staat zijn om hem aan je ouders? Hij biedt u financiële zekerheid?

3. Zorg voor een rationele Head

Het kan heel makkelijk om tijd te verspillen aan de verkeerde persoon. Dit is omdat, wanneer we iemand we direct aangetrokken ontmoeten, onze hormonen reguleren onze hoofd en hart. Ze gaan in overdrive, met de release van dopamine geven ons een dergelijke golf van opwinding en verlangen dat negeren we ons hoofd dat wanhopig probeert te schreeuwen "AVOID, AVOID, AVOID".

Het probleem met onze hormonen dat zij grotendeels irrationeel. Ze veroorzaken ons om snel te ontwikkelen gevoelens van liefde en verlangen, voordat we een echte kans om te bepalen wie deze persoon is echt gehad, en als hij speelt voor ons. Het is raadzaam om een ​​stap terug te nemen om een ​​geïnformeerd besluit op basis van je hoofd maken.

4. Embrace The Single Life

Een van de redenen waarom velen van ons tijd verspillen met de verkeerde persoon omdat je bang van wordt links op de plank. In feite zijn we zo bang voor zijn single die we nog zullen uit de man onze neef presenteert, want "je dat we opschieten."

Zijn naam is Colin, die een bachelor in de 44 jaar dat is dunner aan de top, heeft een dikke buik, en geniet van het eten van noedels pot elke keer als hij een hele dag door te brengen kijken James Bond-films.

In plaats daarvan moet je geduldig zijn en vertrouw uzelf aan de heer aan het einde tegemoet. Als je eenzaam bent, kunt u altijd lid worden van een club, neem een ​​nacht cursus of ga met vrienden vaker.

5. Vermijd lichamelijke intimiteit

Zodra je de liefde met een man, het is vrij veel een zaak dat je nu een element en de break out zal veel moeilijker zijn.

Als u weet dat in uw hart van harten, dat een man is niet alleen iets voor u, het is veel beter dat je voorkomen dat alle lichamelijke intimiteit. Anders gaat het te dicht bij je te komen en als je hem eindelijk vertellen dat het voorbij is, zul je zijn hart te breken.

6. Ignore The Sweet Talk

Zelfs de verkeerde man kan charme de vogels uit de bomen. Hij kan dekken met fascinerende spiel dat ramps up van uw verlangen en denk je dat eigenlijk, deze man kan de een zijn.

Maar niet de enige. Hij is zelfs beide. En 'de vijftigste. Zie, de verkeerde jongens zijn erg goed in de juiste dingen te zeggen. Ze zijn snel praters die hebben geleerd om te flirten en te overtuigen vrouwen die de gave van God zijn. Vaak echter, achter de mooie praatjes heeft een duister verleden. Wij stellen voor dat je verder kijkt dan al het gepraat zoete en geven een kijkje op wie deze man werkelijk is.

7. Leer om Nr te zeggen

Of u nu een lief persoon en gezonde karakter bent, kan het moeilijk om te zeggen "nee" te zijn. Dit is een beetje 'van een probleem als je dating iemand die je kent is niet goed voor je. Eerder dan noemen afgesloten vroeg, besluit hij naar een string hem mee omdat je niet wil hem boos en gekwetst zijn gevoelens.

Maar door dit te doen, bent u gewoon verspilling van kostbare tijd. Je kon jezelf ervan te overtuigen dat deze dateren Mr Wrong is beter dan zitten in pyjama alleen, maar de tijd doorgebracht met hem is onproductief. En "betere dingen snel de moed om hem te vertellen, dat is gewoon niet van plan uit te werken finish.

8. Luister naar je vrienden

Liefde en verlangen maakt ons gedragen zich echt irrationeel. Het maakt ons handelen zo irrationeel, in feite, dat we paranoïde geworden toen onze vrienden hebben het tegenovergestelde advies van ons. In plaats van naar hen luisteren als ze ons vertellen dat er een nieuwe man in ons leven is verkeerd voor ons, zetten we ze in vijanden en zeggen dat ze niet weten wat ze over praten.

Maar vrienden hebben een betere schatting van wanneer je bent gek in liefde, en zelfs uw belangen op het hart. Eerder dan duwen ze aan de ene kant, het is tijd om hen en hun meningen te luisteren. Het kan bespaart u van het verspillen veel tijd de verkeerde man.

9. Identificeer het verschil

Er is een verschil tussen aangetrokken tot iemand en vallen in liefde met hen. Om tijd te verspillen aan een man die je kent is verkeerd voor u te vermijden, is het belangrijk om het verschil te markeren.

Tuurlijk, je zou kunnen worden aangetrokken tot hem en je zou vinden het ook interessant; maar als zijn levensstijl en waarden zijn totaal verschillend van de jouwe, maar niet de moeite waard uw tijd om verliefd op hem. Zou het kunnen dat hij houdt van reizen, en is veel meer een familie persoon. Als u probeert om jezelf ervan te overtuigen dat de twee zou kunnen werken, je bent op weg naar een nogal vervelende val.

10. Be Yourself

Tot slot is het belangrijk dat je jezelf zijn. Als je jezelf ervan te overtuigen dat een man voor u zou kunnen zijn, ondanks alle rode vlaggen die anders beweren, zou je een heel jaar van je leven te verliezen op een relatie die nergens naartoe gaat.

Ook als je jezelf niet om hem heen, kunt u gemakkelijk hem ervan te overtuigen dat je goed voor elkaar te zijn!

Om zeker te zijn om de man waarvan de waarden overeenkomen met de jouwe, het is super belangrijk dat je jezelf zijn. Hoewel het voelt als Mr Right steeds draaien, is het veel beter om te wachten tot de tijd te verliezen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha