10 tips over hoe om te stoppen verlegen rond kinderen10 tips over hoe om te stoppen verlegen rond kinderen

Het is een trieste waarheid dat we allemaal geboren zijn vertrouwen. Velen van ons, in feite, moeten werken, en werken hard om het vertrouwen dat ons leven veel gemakkelijker kan maken te ontwikkelen. Dingen zijn meestal ernstiger gemaakt door het feit dat je krijgt bestempeld als verlegen op het eerste, en het overwinnen van deze verlegenheid wordt een zeer moeilijke taak, zeker als het andere geslacht betrokken is, toch? Hier zijn tien manieren om zichzelf te helpen minder verlegen rond jongens.

1. Daag jezelf

Onze eerste tip over hoe om te stoppen met verlegen is om nooit stoppen met uitdagende jezelf. Als je mijn hele leven verlegen bent geweest, heb je waarschijnlijk moeite om te communiceren openlijk met mensen of, op zijn minst, jongens. Een manier om te gaan met dit zelf is een uitdaging met de kleine dingen. Jezelf dwingen om te zeggen "Hello" naar de volgende zoet. Ga op een karaoke-avond met je vriendinnen. Neem kleine stappen, maar nooit stoppen uitdagende jezelf.


2. Brighten

Verlichting is een geweldige tip over hoe om te stoppen met verlegen. Dit betekent dat vaker glimlacht, maar dragen ook de kleuren helderder. Het is verbazingwekkend wat uw keuze van kleding voor je zelfvertrouwen kan doen. Natuurlijk, als je niet van paars, draag het niet, maar er moet een enkel exterieur kleurenpalet van bruin-grijs-zwart dat u wilt. Slijtage en zie hoe je je voelt.

3. Blozen is fascinerend

Er is bijna een verlegen meisje die geïrriteerd en gefrustreerd wanneer bloost niet krijgt. Maar kinderen niet altijd dingen op dezelfde manier. Ze zijn meestal gevleid door de aandacht en velen van hen zijn gewoon schattig roze wangen. Vertrouw ons op deze, en niet je gezicht niet verbergen.

4. u interessant zijn

Wat verlegen mensen hebben een probleem met het is eigenlijk niet interessant genoeg om een ​​gesprek te verdienen beschouwd. Maar je moet hebben voldaan aan meer dan genoeg mensen zijn vol vertrouwen aan de rand en dat zijn in feite saai tot tranen. Je bent niet van hen, denk je? Je interesses, je gedachten en dromen. Wees niet bang om te delen, omdat ...

5. ... jongens zijn niet de aliens!

Je kunt er zeker van zijn dat de man heb je een oogje op zou nooit geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als jij. De kans groot dat je het mis hebt, maar er is maar één manier om erachter te komen en met hem te praten. En zelfs als het niet blijken dat je niets gemeen hebben zul je weten dat je niet voor elkaar bestemd.

6. De jongens bijten niet

Als je verlegen bent, ben je waarschijnlijk het leven in constante angst voor afwijzing en spot. Om eerlijk te zijn, de meisjes hebben meer kans om een ​​ander meisje belachelijk. De jongens zijn niet echt zeggen dat, in ieder geval voor meisjes. Natuurlijk, dit is niet een universele regel, maar als je weet dat de man die je geïnteresseerd bent en je weet heel goed dat hij graag aan u te plagen, waarom ben je dagdromen over hem? Het is niet alleen de moeite waard! Als je niet weet, kunt u veilig wedden op een verrassing, als je de moed te verzamelen om hem te benaderen.

7. Niet compromis met zichzelf

Volgende tip over hoe om te stoppen met verlegen met jongens is om te voorkomen jezelf te compromitteren. Offeren uw eigen stijl in het belang van overeenstemming is de weg van de minste weerstand. Het is ook het pad van minimale resultaten, wanneer het proberen om uw verlegenheid rond mannen te overwinnen. Als u niet in de sport, heb je niet doen alsof alleen door de man die je je ogen op te worden aanvaard. Goede mensen, en dat betekent dat de mensen waardig van uw aandacht, niet als een vrouw die alleen maar kunnen zeggen: "Ja". Liefde vrouwen elkaar kunnen ontmoeten.

8. Logeren in vorm

Blijf fit en trakteer uzelf is een geweldige tip over hoe om te stoppen met verlegen. De manier zie je jezelf fysiek sterk en heeft een direct effect op hoe je je voelt, en je weet dit. Werken aan je zelfbeeld te verbeteren, niet alleen accepteren dat je hopeloos bent, omdat je denkt dat het waar is. Natuurlijk, het is niet hopeloos! Je bent waarschijnlijk de aardigste persoon die ik ooit heb gezien van de man, maar hij is te verlegen om haar te vertellen.

9. De jongens zijn te verlegen

Een ander ding dat u kan helpen minder schuw en meer vertrouwen is om te weten dat jongens vaak worden vermeden. Ja, het is waar! Verlegenheid is niet exclusief voor meisjes. Je zal echt verbaasd zijn als je wist hoeveel jongens zijn net zo verlegen als je bent. U ziet, zij voldoen aan stereotypen als goed, je bent niet de enige die het gevoel onder druk gezet door de eisen aan uw uiterlijk en uw houding. Met dat in het achterhoofd, moet je op zijn minst een beetje meer vertrouwen te voelen

10. Volhard

Afschudden dat verlegenheid is een lang en moeilijk proces, maar kan niet 's nachts te verplaatsen van een muis om een ​​leeuw. Maar ze geven niet op, want er is een nieuwe wereld voor u klaar als u de shell verlaat! Er zullen af ​​en toe struikelt, kan iemand je pijn, maar zelfs de meest vertrouwen onder ons gewond raken op keer. Hurt is onderdeel van het leven, maar het is een klein deel, als je niet bang om de kansen die het leven biedt te gebruiken. Gaan chatten op die kerel u bekeek voor, zoals, maanden.

Hoe om te stoppen met verlegen rond jongens? Wat zijn uw beste tips?

Gelukkig blijven, zijn zelfverzekerd en van jezelf houdt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha