10 tips over hoe om te romantischer maken10 tips over hoe om te romantischer maken

Een van de grootste dingen die vrouwen ergert over mannen is dat sommige van hen niet kan vinden in zichzelf romantisch te zijn. Ze kan heel goed in aan het begin van een relatie, maar dan, na verloop van tijd, lijkt langzaam te vervagen, alsof wanneer vindt dat de mythe maken was gedaan, dus je kunt nu vergeet al die romantische spullen. Nou, je kunt weer licht dat vonk van romantiek met je man, alles wat je waarschijnlijk nodig hebt is een beetje 'aanmoediging, dus lees deze tien tips over hoe je je man laten zien dat romantiek niet nodig een ding van het verleden:

1. De tijd voor romantiek - de tijd voor slechts twee

Weet u zeker dat u het geven van uw jongen een goede kans om romantisch te zijn? Vele paren deze dagen zijn net zo druk, hebben ze geen tijd romantisch te zijn. Zorg ervoor dat u hebt gereserveerd een beetje 'van de tijd, alleen voor jullie twee, helemaal alleen. Geen tv, geen kinderen, geen telefoon, en geef jezelf om te praten en te genieten van elkaars gezelschap.


2. goede voorbeeld

Je nodig zou kunnen hebben een aantal tips en herinneringen over hoe romantisch zijn, dus waarom niet beginnen met de bal aan het rollen met een aantal romantische gebaren van uw keuze. Koop hem een ​​paar cadeaus te verrassen en neem het mee naar een datum. Er is niets mis met hem te laten zien hoe het moet worden gedaan.

3. Stuur de teksten of e-mail

Stuur hem wat liefde berichten voor tekst of e-mail. Als je alle gevoel van romantiek, dat zal herinneren en hen aanmoedigen om het compliment terug hebben verloren. Herinner hem dat je van hem houdt en dat u de zorg, en het zal hem ook aan herinneren dat hij nodig heeft om hetzelfde op keer zeggen.

4. Zoek een manier om samen tijd doorbrengen

Wacht niet voor hem om de organisatie te maken, doe het zelf en boek de romantisch diner voor twee of weekend. Men vergeet dat deze dingen belangrijk zijn soms. Het is niet dat ze niet schelen of; gewoon niet rond te krijgen om het te doen, en zo, gaat naar de onderkant van zijn lijst weer.

5. Zeg hem!

Hij kan zelfs niet hebben gerealiseerd dat het is al maanden geleden dat je ging op een datum of gedeelde beetje 'van de vrede samen. De meeste mannen een hekel aan de gedachte dat hun partner is ongelukkig, dus hem eraan te herinneren dat het een beetje 'geen kwaad, blij dat je niet vergeten zal worden en hopelijk zal het probleem op te lossen.

6. Laat hem weten dat het OK gevoelig

De mannen besteden veel van hun jeugd wordt geleerd niet om hun emoties te tonen, en dit is deels de reden waarom ze zijn zo romantisch, evenals hun meisjes hen zou willen zijn. Laat hem weten dat het goed is om te laten gaan van het beeld van de macho-man thuis en vertel hem een ​​beetje 'van liefde en tederheid, zal het niet maken hem minder van een man voor u.

7. Laat ze niet belangrijke data vergeten

Geef een man een kans, en maak je een datum vergeten. Verjaardagen, jubilea en dergelijke zijn niet bedraad in een man het hoofd op dezelfde manier zijn ze in een vrouw. Hints laten vallen bij het naderen van belangrijke data, of houden een kalender op de keuken muur, op een plek die je missen. Op deze manier krijgt u een 'verrassing' te krijgen!

8. Geef hem een ​​beetje 'onderwijs

Laat de sterren van de film toon hem hoe je koopt in een paar romantische dvd's te kijken. De beste truc is om een ​​aantal films, waaronder actie gemengd met romantiek en op deze manier bent u er zeker van dat hij kijkt te krijgen.

9. Verwacht niet dat hij het goed te krijgen de eerste keer

Als je man niet de romantische is al enige tijd, dan is het waarschijnlijk om een ​​aantal fouten te maken als hij gaat terug in de swing van de dingen. Geef het een beetje 'aanmoediging, zelfs als het wordt vreselijk mis. We hebben allemaal een paar keer van zijn fiets vallen voordat je echt goed in!

10. toon uw appreciatie

En, als je eindelijk beginnen te herinneren hoe romantisch zijn, zeker om hem te laten weten dat u tevreden bent! Positieve feedback zorgt voor een grotere inspanning voor de volgende keer, om hem aan te moedigen voor zijn inzet en je zal beloond worden op de lange termijn.

Heeft u nog andere suggesties over hoe het nog romantischer te maken?

Voel je vrij om uw tips en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Maart 22, 2015 | 21:06:46 | later 6 uur

Hou tips! Mijn man nodig heeft om het te lezen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha