10 tips over hoe om te kijken jonger VOOR MEER10 tips over hoe om te kijken jonger VOOR MEER

1) stabiel gewicht

Significante veranderingen in het gewicht kan leiden tot huid te rekken, waardoor het minder elastisch en minder jong uitziende. Zorg er dus voor te houden aan je normale gewicht gezond en comfortabel; het vermijden van significante veranderingen in gewicht. Een van mijn favoriete actrices - Christie Brinkley - die ongelooflijk jong en mooi, ondanks haar leeftijd ziet, legde ze uit, dat het verblijf in een goede fysieke conditie en hetzelfde gewicht de hele tijd is een van de geheimen van de jeugd te behouden ongeveer.

2) Bescherming tegen de zon: draag zonnebrandcrème elke dag

Blootstelling aan de zon is een van de belangrijkste oorzaken en de aanzienlijke veroudering van de huid, dus maak er een punt om zonnebrandcrème dagelijkse dragen. Zelfs als het bewolkt buiten, worden de zonnestralen steeds aanraken van de huid, wat leidt tot aanzienlijke buitengewone huidveroudering. Zich bewust van het en je huid te beschermen!


3) Genoeg slaap

Het is heel belangrijk om voldoende rust te krijgen elke nacht. Tijdens de slaap, de huid herstelt zichzelf, zodat in de ochtend kunt u kijken en voelen uitgerust en jonger; Daarom hebben de avond dosis van schoonheid slaap niet over het hoofd!

4) De schadelijke gevolgen van roken

Sigaret, zelfs als het klein lijkt, is een van de grootste vijanden van jeugd! Vermijd sigaretten met alle middelen; en niet alleen maar praten over het niet roken, het betekent ook dat je moet voorkomen dat een passieve roker, ook; Passief roken is wanneer iemand naast je roken en je bent er en adem. Passief roken is bijna net zo schadelijk voor de huid en schoonheid, als echte rook. Dus als iemand een sigaret die naast u - gaan!

5) Vermijd fronsen en loensen

Deze, op het eerste gezicht onschuldige gewoontes, zijn de grootste vijanden van je jeugd en schoonheid. Als je fronsen en loensen, krijg je die kleine rimpels in het gezicht en ja, vervagen snel als je jong bent, maar na verloop van tijd, hebben ze de neiging om zich te vestigen en blijf op je gezicht! We doen dit niet wilt, toch? Daarom, als je wilt jonge langer te blijven, te voorkomen dat de vorming van rimpels op het voorhoofd en de rimpels op je gezicht met alle middelen.

6) voldoende consumeren van essentiële vetzuren

Zorg ervoor dat je genoeg eet vis, avocado en kleed uw salades met natuurlijke oliën om voldoende essentiële vetzuren, die van groot belang zijn, niet alleen voor de gezonde werking van de hersenen, maar ook voor het behoud van de elasticiteit en jeugdige huid te krijgen .

7) Oefening

De oefening is een van de belangrijkste ingrediënten voor het welslagen van het behoud van de jongste verschijning op zoek naar meer. Als je ervoor kiest om danslessen te nemen, gaan zwemmen of yoga doen - zal dit allemaal zeer gunstig voor je uiterlijk zijn; verbetering van het verkeer, zal de oefening u helpen uw gezonde gloed en jeugdige teint toe.

8) Vermijd dingen die je gelukkig maken

Zorg ervoor dat je tijd besteden aan dingen die vonk van vreugde en geluk in je leven doet, je kijkt en zich beter voelt als resultaat! En, ook, vergeet niet om vaak lachen, omdat mensen blij, natuurlijk, de neiging om jongere langer kijken!

9) Vermijd het drinken van alcohol

Alcohol heeft een dehydraterend effect op het lichaam en stimuleert veroudering, volgens sommige onderzoeken. Daarom is het kennen van de juiste mate van alcoholgebruik, als je de alcohol uit je leven niet volledig kunnen verminderen; een glas rode wijn twee keer per week is genoeg!

10) Leer de ontspanning en bemiddeling genieten

Diepe ademhaling, ontspanning en meditatie kan helpen bij het loslaten van stress en zorgen, die niet echt goede vrienden van onze jeugd, gezondheid en schoonheid huid. De tijd nemen om je lichaam te ontspannen en je gezichtsspieren kan rust en stilte, die vaak niet te wijten aan hectische levensstijl toe te voegen. Neem de tijd elke dag om te ontspannen, focus op je ademhaling, laat stress en zorgen en zie de lijnen van spanning verdwijnen uit je gezicht! Voordelen van meditatie en ontspanning zijn eindeloos!

Wat zijn uw suggesties over hoe jonger langer kijken, aarzel dan niet om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  5   2
Oktober 18, 2015 | 22:21:01 | later 53 notulen

Hallo, Ik denk dat dit is een geweldige site. Ik stumbledupon 😉 dat ik terug zal komen aangezien ik opgeslagen als een favoriet. Geld en vrijheid is de beste manier om te veranderen, kunt u rijk zijn en blijven om anderen te helpen.

  0   0
Oktober 19, 2015 | 04:55:45 | later 7 uur

Wow, prachtige blog lay-out! Hoe lang ben je al bloggen voor? u hebt gemaakt bloggen eenvoudig kijken. De algemene look van uw website is fantastisch!

  3   0
Oktober 19, 2015 | 12:50:17 | later 15 uur

Geweldige informatie. Lucky me dat ik vond uw blog door toeval. Ik boek gemarkeerd voor later!

  1   2
Oktober 19, 2015 | 17:37:27 | later 20 uur

Dit is echt goed om te weten. Ik hoop dat het succesvol zal zijn in de toekomst. Zeer goed werk op dat en houden de goede werking.

  5   1
Oktober 20, 2015 | 01:26:12 | later 1 dag

Prachtige suggesties!

  1   0
Oktober 20, 2015 | 02:33:30 | later 1 dag

Ik hou van deze site en goede adviezen!

  2   1
Oktober 20, 2015 | 02:58:12 | later 1 dag

Grote post! Bedankt!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha