10 tips over hoe om te helpen uw beste vriend gaan door middel van een onderbreking10 tips over hoe om te helpen uw beste vriend gaan door middel van een onderbreking

Je beste vriend ging gewoon door middel van een breuk, en ze is in puin. Zijn hart is gebroken, en ze wilt misschien kniezen rond het huis en niets doen opnieuw. Haat u het op deze manier, dus wat te doen? Nou, hier zijn enkele tips en trucs om je beste vriend te helpen gaan door het proces van verandering:

1. Zorg ervoor dat ze weet dat ze niet alleen is

Vooral in een pauze, kan het erg moeilijk voor haar om een ​​vriend om haar te helpen vinden. Zorg er altijd voor dat u weet zal altijd haar schouder te huilen en samen te luisteren naar zijn herinneringen aan hen. Zelfs als je haar niet iets weg te nemen de pijn niet te geven, dat ze alleen weten dat er is genoeg.


2. Geef advies, maar alleen als het nodig heeft

Een veelgemaakte fout is proberen om vrienden te maken advies geven aan hun vriend na iets groots gebeurt. Laat haar komen rond, en geven advies als ze vraagt. Als je begint ontspruit uit tips die ervoor zorgt dat je het gevoel alsof je geen controle. Als u advies nodig heeft, zal ze zeker naar je toe komen en vragen.

3. Luister, luister, luister!

Wanneer een onderbreking optreedt, een meisje wil gewoon iemand om te luisteren. Zelfs als je er te staan ​​met een fles wijn en luisteren naar zijn toespraak, het zij zo. Gewoon luisteren en elke uitspraak niet te maken over het uiteenvallen of over de man die brak met. Het zal helpen om te genezen, op de lange termijn.

4. bieden aan hun plaats te nemen; tijd doorbrengen met haar

Als ze echt kniezen rond het huis, aan te bieden aan haar uit te nemen naar uw favoriete restaurant. Ook gaan en zijn onder de mensen kan helpen om hem heen te komen. Als ze niet naar buiten komen, dan bieden over de film en pizza's te nemen om haar te helpen kalmeren. Laat haar weten dat u de zorg en begrijpen wat er gaande door.

5. Laat de 'man praten' naar een latere datum

Niet om jongens te praten voor haar, terwijl haar breuk ligt nog vers in zijn geest. Het kan gevoelens van pijn en woede veroorzaken binnen haar, en je terug kunt nemen om de pijn van de breuk. Als je met haar praten over jongens, doe het als ze klaar is om het te horen.

6. Geef haar een goede ego boost

Sommige vrouwen alleen maar een ego boost na een onderbreking. U mag angstig, onzeker voelen, of misschien bent u een beetje 'in de war over waar het mis ging. Geef haar complimenten en behandelen als elke andere dag. Ze wil gewoon dingen terug naar normaal, en de sleutel tot dit te doen zal zijn.

7. niet alle jongens te introduceren, als je geen vrienden

Als je mannelijke vrienden te worden ingevoerd om haar, oke. Doe dit niet met het doel om weer in de dating wereld. Als je vrienden hebt die je wilt om haar te ontmoeten met de bedoeling dat ze vrienden hebben, dan is dat prima.

8. Ga op een meisje uitje reis

Ga weg op een reis samen! Het moet niet in de tropen van Mexico, maar een goede run kan je echt helpen ontspannen en te herontdekken zichzelf. Het zal een goede onderbreking voor haar en ze zal rond wanneer u naar huis gaat.

9. omarmen sterk

Soms al een vrouw nodig heeft, is een knuffel. Dus, delen iets leuks met haar, lachen met haar, en omhelzen haar sterk. Dit kan het enige dat je nodig hebt, evenals een bad van Ben en Jerry zijn.

10. Blijf dicht bij haar

Je zal meer dan ooit nodig, dus niet proberen om uit de buurt van haar te krijgen. Blijf dicht bij haar en zorg ervoor dat ze voelt zich hield. U bent de enige beste vriend die hij heeft, en de enige die haar te helpen door middel van deze tijd.

Wat zijn uw tips voor het houden van uw beste vriend gezond door middel van een break?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha