10 tips over hoe om te gaan WEIGEREN10 tips over hoe om te gaan WEIGEREN

Afwijzing gebeurt de hele tijd, en de soorten afval zijn talrijk. Mensen worden afgewezen voor een baan, een salarisverhoging, de datum en ga zo maar door.

Maar als het je overkomt, kan het een zeer gevaarlijk kan een enorme klap voor je gevoel van eigenwaarde gaan. Erger nog, de afwijzing is niet gemakkelijk te herstellen, en de effecten duren lang. Hierdoor kan het erg makkelijk om de focus te verliezen op het werk en in ons dagelijks leven. Wij wonen op de afwijzing, en we vinden het moeilijk te passeren, als we proberen antwoorden. Ook, soms de schuld bij onszelf.


Maar we omgaan met afwijzing op verschillende manieren. Sommigen behandelen het heel goed, terwijl anderen veel schade te nemen. Als u op zoek bent naar manieren om het beter te beheren vinden, laten we eens een kijkje nemen op 10 handige tips over hoe om te gaan met afwijzing.

1. verblijf drukke

Het is heel gemakkelijk om afstoting te behandelen als je andere dingen om je gedachten af ​​te leiden van het. Als u niets anders te doen, maar staan ​​de hele dag lang, slepende op de afwijzing, zal je echt aan jou.

Om deze reden, een van de zeer effectieve tips over hoe om te gaan met afwijzing is om actief te blijven, zowel fysiek als mentaal. Gooi jezelf in uw werk en uw hobby's. Als u aangeboden overuren op het werk, neem het. Als uw huis moet schoonmaken, schoon te maken. Als je vrienden uit te nodigen je uit, te accepteren. Blijf op de hoogte van de dingen en proberen om situaties te vermijden waar u zitten voor uren en uren. In dit geval, ga naar buiten en iets te doen.

2. Maak je hersenen Gelukkig

Je hersenen is gebaseerd op de afgifte van dopamine en endorfine om je gelukkig maken. Het verzenden en ontvangen van berichten flirty met een jongen je echt naar de oorzaken van deze gelukkige hormonen overspoelen de hersenen, waardoor vlinders in je buik en voelt u zich duizelig voelt. En toen de jongen weigert, is er zo'n een verlies van deze hormonen van geluk die je voelt heel erg laag.

Om uw gelukkige voetbal terug te krijgen, is het tijd om nieuwe bronnen van deze chemische stoffen te vinden. Luister naar je favoriete tracks, joggen, partij. Dingen doen die je adrenaline te krijgen en je een goed gevoel.

3. Evalueer uw verwachtingen

Ervaar je verpletterende teleurstelling elke keer dat je niet winnen van de loterij? Het maakt je verliest je eetlust? Hoe noem je ziek om te werken, sluit de blinds en binge op ijs de hele dag? Je natuurlijk niet!

Dit komt omdat uw verwachtingen van het winnen van de loterij zijn zeer laag. Zij reageren verschillend wanneer een jongen weigert, omdat je hoge verwachtingen dat het hem was. Om deze reden is het belangrijk om uw verwachtingen te beoordelen. Ze waren te hoog? Ze waren onrealistisch? Als ze, zul je veel beter over de afwijzing voelen.

4. Be Grateful

Een ander goed advies over hoe om te gaan met de afwijzing is om gewoon dankbaar zijn. Soms, als we worden geweigerd kunnen gemakkelijk om te vergeten dat we een heleboel dingen in ons leven om dankbaar voor te zijn. Weigering kunnen we echt hard en iedereen vaak het gevoel gentleman te zeggen dat "het leven is niet de moeite waard meer leven."

Het is. Een weigering is niet eenzaam je de andere grote dingen die in je leven vergeten. Denk na over wat je hebt en wat je dankbaar moet zijn; Misschien heb je goede vrienden, een grote familie, een solide carrière, een huis, een auto. Dan denken over de beloften die het leven in Servië nog steeds voor u en de potentiële mogelijkheden die nog open staan ​​voor u: de nieuwe vaardigheden, hobby's, passies, dingen te doen, dingen te zien, mensen te ontmoeten.

5. Laat Weigering Spur You On

Een weigering kan worden gezien als een obstakel. Immers, wordt afgewezen voorkomt dat u van het bereiken van een bepaald doel.

Maar in plaats van te gaan over de afwijzing en de nederlaag toe te geven, is het tijd om de weigering om rechts om vooruit te gaan en nog veel meer uit het leven te wekken. Dus onze volgende tip over hoe om te gaan met afwijzing is de weigering gebruiken om een ​​blik op je leven en beseffen waar misschien heb je het mis ging, dan ijzer uit de fouten en zorg ervoor dat je beter voorbereid zijn volgende tijd.

6. praten met een vriend

Afwijzing is niet gemakkelijk te nemen, vooral de eerste keer. Dat is waarom het is veel beter om een ​​goed geïnformeerde vriend te praten, in plaats van lijden in stilte.

Iedereen zal ervaren afwijzing op een bepaald punt in hun leven hebben. In vertrouwen een vriend die er is geweest en dat gedaan zal helpen geven u een aantal perspectief. Hun woorden zullen u verlichten, troost u, en u helpen door deze moeilijke tijd.

7. hebben een periode van rouw

Eerder zeiden we dat je het te druk na de weigering blijven. Maar je moet nog steeds genieten van een goede tijd om te huilen. Dit moet meer dan een dag duren, en het kan zijn dat je de rest van de werkdag te nemen, om te helpen bij het verzamelen van je gedachten.

Het heeft tijd nodig om te verwerken wat er net gebeurd. Je hebt tijd nodig om na te denken, analyseren, voordat je uit je systeem. Als je totaal negeert, zal het later raken. Maak een wandeling en duidelijk uw hoofd.

8. Neem het niet persoonlijk op te vatten

Volgende nuttige tip over hoe om te gaan met afwijzing is om het niet persoonlijk op. Afwijzing zegt niets over jou als persoon te zeggen. Het is gewoon een deel van het leven, en we zijn allemaal op een bepaald punt of een ander afgewezen. Om wat voor reden, dat bepaald type of het hoofd was gewoon niet geïnteresseerd in iets - maar het betekent niet dat ze niet willen.

Soms is er iets niet werkt voor iemand. En dit is iets wat - en niet u persoonlijk - die weigeren. Ze niet weigeren. Bijvoorbeeld, je kan zijn door een man die je dacht dat je steeds dicht afgewezen. Maar je moet stoppen om te overwegen dat misschien bang na te denken terug naar een schokkend rapport dat onlangs was hij. Misschien gewoon het kan niet omgaan met een nieuwe relatie op dit moment.

9. Je kunt ze niet allemaal winnen

Verkopers ervaren afwijzing de hele tijd.

Hij liet hen neer? Nee, maar je zou hebben gedacht dat het zou zijn.

Hij wil niet naar beneden, omdat ze weten dat voor elke weigering van een succes wordt. Dit komt omdat ze zijn hardnekkig en volharden. Dus neem een ​​blad uit hun boek en klaar om te veel obstakels lijden - maar ook vele successen.

10. Laat emoties Get Ahead Of You

Wanneer u hebt afgewezen, kan het gemakkelijk zijn om een ​​wervelwind van emoties te ervaren. Je zou verdrietig, boos, bitter en jaloers. Deze negatieve emoties kunnen ertoe leiden dat u om slechte dingen te doen, van het versturen van vervelende berichten op de Facebook muur van iemand die zelfs slechte dingen naar iemand!

Dus nog een goede tip over hoe om te gaan met afwijzing is om je emoties onder controle te houden. Vergeet niet dat ze niet afgewezen, omdat u en zorg ervoor dat je niet laat je woede te wijten aan iets stoms te doen. Het zal alleen maar erger maken.

Hoe om te gaan met afwijzing? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha