10 tips over hoe om te gaan met stress10 tips over hoe om te gaan met stress

Werk, kinderen, relaties, familie en de telefoon niet roodgloeiend! Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het leven en we kunnen krijgen. Het enige verschil tussen een persoon die gestrest en iemand die stress in hun leven is hoe zij omgaan met stressvolle situaties. Als u niet beschikt over een manier om te gaan met stress te vinden, kan je uiteindelijk uit de hand en, in het beste geval, laat je gevoel afgevoerd en in het ergste geval leiden tot meer ernstige gezondheidsproblemen. Stress zeker niet ons jong en mooi te maken, dat is waarom we moeten leren om te gaan met het. Dus houd uw stress onder controle en kennis te nemen van een aantal van deze tips over hoe om te gaan met stress:

1. Beheer je tijd effectief en te leren zich te concentreren op één ding tegelijk

Tijd is een bron die veel mensen niet goed te behandelen, maar hebben waarschijnlijk meer tijd dan je denkt, als je jezelf een beetje 'beter hebben georganiseerd. Dus onze eerste tip over hoe om te gaan met stress is - beginnen met het maken van een lijst van activiteiten, prioriteitenlijst en vervolgens aan te pakken die lijst, een taak in een tijd en laat ze af als je gaat. Als u probeert om Flit tussen te veel taken tegelijk, kunt u een van hen te voltooien, zodat je leert om zich te concentreren en sloeg een voor een.


2. zorgen te maken over de dingen die je kunt veranderen, geen dingen die je niet kunt

Er zijn een aantal dingen die we niet kunnen veranderen; Je kunt niet, bijvoorbeeld, draaien de klok terug, dus alleen op de taken die echt gaat om een ​​verschil te maken. Verwoed zorgen te maken over iets dat niet kan worden opgelost, is gewoon om tijd te verspillen en maak je nog meer benadrukt.

3. Aanpak van de dingen die maken je gestresst, niet voor hen verbergen

Verbergen van problemen maakt ze niet weggaan. Mannen zijn slechter dan vrouwen voor, maar vermijd de verleiding te wenden tot alcohol, roken of cafeïne om de stress te dekken, omdat deze vormen van hangers kan u zich beter voelt tijdelijk, maar de stress zal terugkeren en zal terug te komen met een wraak en ziek van het hoofd; Daarom adres dingen die stress en niet proberen weg te lopen en te verbergen van hen.

4. Praat met iemand. Een probleem deelden een probleem is gehalveerd

Nog een tip over hoe om te gaan met stress - praten met een vriend. Een probleem deelden een probleem is gehalveerd en dit is een feit! Als het leven is altijd op u, u vindt het een grote hulp door middel van dingen met een vriend of familielid te praten. Zij mogen niet in staat zijn om een ​​toverstaf voor u, maar u zult verrast worden door de frisse en goede adviezen die je kunt krijgen van iemand die niet direct betrokken is bij uw problemen en praten kan u helpen te krijgen van uw geest helder.

5. Maak de grenzen van je leven

Een van de grootste oorzaken van stress vandaag is het ontbreken van een balans tussen werk / leven, en we hebben de technologie om te bedanken. Dus onze volgende tip over hoe om te gaan met stress is - doe een tijd en hou je eraan, waar het werk stopt. Schakel de telefoon uit werk en niet blijven kijken e-mails. Je moet een beetje 'van de tijd die u kunt bellen uw eigen, of zullen toch niet effectief in je werk, en dat zal alleen maar erger. Een regelmatige 'mij' tijd kan helpen energie opdoen en omgaan met stress zo gemakkelijk ... en vergeet niet, soms is het helemaal OK om gewoon niets doen.

6. Stop en ga voor een wandeling, zodat wanneer je terugkeert, zal al deze problemen een beetje 'kleiner lijken

Nog een tip over hoe om te gaan met stress, vooral als het allemaal te veel wordt, is - om het allemaal neer te zetten, en laat hem gaan voor een wandeling ergens rustig en weg van de drukte en de drukte voor een tijdje '. De frisse lucht om je hoofd leeg te maken en de oefening zal endorfine vrij in je lichaam, waardoor je het gevoel beter, gerichter en veel 'meer rust. Als je terug komt, zal al deze problemen lijken een beetje 'kleiner.

7. Alle werk en geen spel is niet goed voor iedereen, dus d

of dingen die je wilt en doet ze vaak

Laat geen dingen benadrukken nemen over je hele leven en zeker om tijd te laten voor plezier en genot. Verzamelen hobby, tijd doorbrengen met vrienden en familie en een beetje 'van de tijd om te ontspannen. Alle werk en geen spel is niet goed voor iedereen.

8. Keuze van quick fixes eerste

Je kunt niet eeuwig het blussen van de grote banen, maar als je een lange lijst van dingen die u ontroert, dan richten op eenvoudige taken als eerste. Dit zal de omvang van de lijst sneller te verlagen, verminderen de paniek en stress, en geven u meer vertrouwen om de grotere problemen aan te pakken.

9. Maak wat tijd om anderen te helpen

Er is een groot deel van het bewijs dat mensen die als vrijwilliger om anderen te helpen minder geluk dan zijzelf, zijn veel minder gestresst dan degenen die dat niet doen. Slechts een paar uur van uw tijd per week, of zelfs een maand vrijwilligerswerk zal je stemming, het gevoel van eigenwaarde te verbeteren en neemt u weg van uw problemen voor een tijdje '.

10. Als al het andere faalt, hulp te krijgen

Als je echt het gevoel dat je niet weet hoe om te gaan met stress, dus aarzel niet om een ​​arts te raadplegen. Lange periodes van overmatige stress kan leiden tot psychische problemen / emotionele en kan invloed hebben op de algehele gezondheid. Het kan ook leiden tot hoge bloeddruk en een verhoogd risico op een hartaanval, dus niet beschaamd om met uw arts te praten over het zijn, hij zal zeker niet de eerste persoon die ik gezien heb last van stress.

Hoe om te gaan met stress? Heeft u andere tips om te delen? Voel je vrij om dit te doen in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   2
Maart 16, 2015 | 22:12:03 | later 41 minuut

Site opwindende

  1   1
Maart 17, 2015 | 00:11:43 | later 2 uur

Geest waait blog! Hoeveel mooie en handige tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha